به گزارش گروه اجتماعی رکنا، حجت نظری با بیان اینکه مصوبه‌ای وجود دارد که بر اساس آن اجازه پخش فوتبال در فضاهای باز شهری داده نمی‌شود، گفت: بر اساس این مصوبه با پخش فوتبال در منطقه 2 برخورد شد؛ اما متاسفانه شاهد برخوردهای دوگانه هستیم؛ به گونه‌ای که در مجموعه «بام لند» که از شهرداری تهران، اجاره شده می‌بینیم که در فضای باز با اخذ مبلغی تحت عنوان ورودیه، فوتبال پخش می‌شود.

وی گفت: اگر قرار باشد فردی کافه‌دار به واسطه شغل سابقش و ارتباطاتی که دارد فوتبال را در فضای باز پخش کند، جای سوال است که چرا مابقی افراد نمی‌توانند چنین کاری انجام دهند؟ بر اساس این مصوبه، پخش فوتبال در فضای باز ممنوع است. حالا چه فضای جلوی کافه باشد و چه پارک، علی‌القاعده باید فوتبال در فضای باز شهری پخش شود؛ اما حالا که ممنوع شده جای سوال است که چرا در یک جا این مسابقات پخش شده ؟ و مگر بین افراد مختلف تفاوتی وجود دارد که قانون Law در مورد برخی طور دیگری اجرا می‌شود؟

نظری در پاسخ به این سوال که آیا دریافت وجه غیرقانونی بوده است؟ هم گفت: بلیت فروخته شده و نمی‌تواند غیرقانونی باشد اما اصل این اتفاق یعنی پخش فوتبال در فضای باز خارج از مصوبه ( نهایی) بوده . مساله این است که اگر بناست عده‌ای بتوانند مجوز اکران فوتبال در فضای باز را بگیرند، این مجوز باید برای دیگران هم صادر شود.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه « شخصا از عدم پخش فوتبال در تمامی بوستان‌ها، معابر و ... که محل تردد عمومی مردم است ناراحتم» گفت: اما ناراحتی بیشتر من این است که دوگانگی در اجرای این مصوبه دیده می‌شود و در حالی ادامه پخش فوتبال در بوستان نهج‌البلاغه ممنوع شده که در یک فضای دیگر این فوتبال پخش می‌شود؛ اقدامی که سبب می‌شود تا مردم گمان کنند با پرداخت پول می‌شود مصوبه‌ای را دور زد و لغو کرد.

نظری ادامه داد: امید است این رفتارهای دوگانه پایان یابد و تغییری در تصمیم "عدم پخش فوتبال در بوستان نهج‌البلاغه و دیگر فضاهای باز شهری" ایجاد شود؛ چراکه پس از برد تیم ملی نیز همه مشاهده کردیم که چطور در امنیت کامل شهروندان به شادی در کنار هم پرداخته و چه نشاطی در جامعه ایجاد شد.

پیش از این نیز نظری در خصوص بلیت 95 هزار تومانی تماشای فوتبال در برج میلاد انتقاد کرده بود.