۲۰ درصد مدارس کشور را خیرین ساختهاند
رکنا: معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: سالانه ۴۸۰ میلیارد تومان از سوی خیرین مدرسه ساز به بخش ساخت و ساز فضاهای آموزشی کشور تزریق میشود که در واقع فرهنگ ریشهدار ایثار و وقف را به جامعه تزریق میکنند.
به گزارش گروه اجتماعی رکنا، مهرالله رخشانیمهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در بیستمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان خوزستان اظهار کرد: برای توسعه یک کشور نباید به جادهها، پل Bridge ها، زیرگذرها و روگذرها توجه کنیم بلکه باید به آموزش و پرورش و دانشآموزان آن جامعه توجه کنیم؛ کشوری توسعه یافته است که دانشآموزان آن توسعه یافته و خلاق باشند.
وی افزود: آموزش مناسب جز با گرامیداشت شأن و مقام معلم و همچنین فراهم آوردن زیرساختهای مناسب آموزشی برای دانشآموزان و معلمان محقق نمیشود.
رخشانیمهر با بیان اینکه من یک دانشآموز عشایری هستم و به نظرم امروز نقطه عطف زندگی ما حضور خیرین مدرسه ساز هستند، یادآور شد: تاکنون ۲۰ درصد مدارس کشور را خیرین مدرسهساز ساختهاند.سالانه ۴۸۰ میلیارد تومان از سوی خیرین مدرسه ساز به بخش ساخت و ساز فضاهای آموزشی کشور تزریق میشود که در واقع فرهنگ ریشهدار ایثار و وقف را به جامعه تزریق میکنند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: قدیمیترین مدرسه وقفی به ۱۷۰ سال قبل برمیگردد و دانشگاه آکسفورد امروزه به صورت خیری اداره میشود.
وی با تأکید بر لزوم ساخت مدارس سبز در کشور گفت: خواستار توجه ویژه به موضوع محیط زیست در حوزه حمل و نقل، پسماند، مدیریت مصرف و انرژیهای نو با همکاری خیرین هستیم و در این زمینه به فرهنگسازی نیاز داریم.
رخشانیمهر اظهار کرد: موضوع مکانیابی، دسترسی و عدالت آموزشی نیز از دیگر تقاضاهای ما برای ساخت مدارس است.
وی ادامه داد: در کشور بیشتر به دنبال کاهش مسیر بین خانه تا مدرسه دانشآموز هستیم؛ در حالی که در خارج از کشور در این مسیر حرکت میکنند که تعداد مدارس یک تا سه کلاسه را کاهش و مجتمع آموزشی راهاندازی کنند.متأسفانه در حال حاضر منابع کافی برای نگهداری مدارس نداریم و شاید آموزشهای لازم را نیز تاکنون نداشتهایم. تقاضا داریم که خیرین نظارتی هم بر موضوع نگهداری مدارس داشته باشند و منابع مالی مورد نیاز آن را هم تأمین کنند.
ارسال نظر