درحال حاضر در تشکیلات استانداریهای کشور جهت تمشیت امور مربوط به بانوان و خانواده، دفترامور بانوان و خانواده پیش بینی شده که در رأس آن مدیرکل و در قالب(6تا 8) پست سازمانی، سازماندهی گردیده است. ضمناً در تشکیلات کلیه فرمانداری های کشور نیز پست کارشناس امور بانوان و خانواده تصویب شده است.

در این گزارش اضافه شده است: همچنین با توجه به سیاست های نیروی انسانی وزارت متبوع و بخشنامه های ابلاغی وزیرمحترم کشور و دراجرای برنامه های توانمندسازی نیروی انسانی، سعی و تلاش شده است اولویت استفاده از نیروهای شایسته درون دستگاه در سمت های مدیریتی به گونه ای صورت پذیرد که براساس آن پرورش افراد برای سمت های مدیریتی بالاتر تحقق یابد.

این گزارش می افزاید: به منظور برطرف کردن چالش های فراروی نظام اداری و ساماندهی، نهادینه سازی فرهنگ سازمانی، دانش گرایی و شایسته سالاری مبتنی بر اخلاق و اعتدال و ایجاد زمینه رشد و ارتقای منابع انسانی و در جهت استفاده بهینه از توان و تجربیات کارکنان شاغل درمجموعه وزارت کشور، خط مشی های لازم جهت تأمین نیروی انسانی مناسب و کیفی و تلاش درجهت ثبات شغلی وافزایش انگیزش شغلی کارکنان، 'فارغ از مبحث جنسیت کارکنان ' به تمامی استانداران ابلاغ و تأکید شده است.

در این گزارش اضافه شده است: حسب بررسی های بعمل آمده در راستای واگذاری مسئولیت به زنان و استفاده از توانایی های آنان در سمت های مدیریتی، در حال حاضر در ستاد وزارت کشور و استانداریها تعداد 151 پست سازمانی شامل معاون استاندار، مشاور وزیر، مشاور استاندار، فرماندار، مدیرکل ، مدیر، معاون مدیر کل، معاون فرماندار و بخشدار به کارکنان زن واگذار شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.