برنامه ریزی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی با محوریت زنان و کودکان/ حضور معتادان متجاهر در ۱۲ استان کشور

سردار علی مویدی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در برخی از مناطق کشور معتادان متجاهر حضور دارند و این طور نیست که در تمام شهر‌های ایران شاهد حضور معتادان متجاهر باشیم.

وی افزود: حضور معتادان متجاهر در کلانشهر‌ها نمود بیشتری دارد و برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد نیز باید به سمت این شهرها سوق داده شود.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر Drugs با اشاره به ۱۲ استان کشور که بیشترین تعداد معتادان متجاهر را در خود جای داده اند تصریح کرد: ۱۲ استان پر خطر که بیشترین تعداد معتادان متجاهر را در خود جای داده اند شناسایی شده و اقداماتی به منظور کاهش تعداد معتادان متجاهر در این استان‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

سردار مویدی با تاکید بر اهمیت مقوله کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور اظهارکرد: یکی از برنامه‌های اعضای حاضر در شورای اجتماعی کشور برنامه ریزی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی با محوریت زنان و کودکان بوده است.

وی ادامه داد: طی ۴ سال گذشته اقدامات خوبی به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی در میان کودکان و زنان صورت گرفته و سهم زنان و کودکان از آسیب‌ها مشخص شده است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به نقش بسیاری از دستگاه‌های اجرایی در حوزه کاهش آسیب‌ها خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی از قبیل: بهزیستی، ستاد مبارزه با مواد مخدر، ناجا و قوه قضائیه در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش دارند و لازم است مسئولان این دستگاه‌ها به درستی به وظایف خود عمل کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.