دیدار مدیرکل سازمان منع سلاح‌ های شیمیایی با جانبازان

مدیرکل سازمان منع سلاح ‌های شیمیایی با اشاره به راویان موزه صلح گفت: برای اطلاع‌ رسانی در مورد سلاح ‌های شیمیایی، راه بهتری از صحبت کردن توسط جانبازان و بازماندگان سلاح ‌های شیمیایی نمی‌توان پیدا کرد.

او تصریح کرد: تاکنون طی دوره هفت سال ماموریت در سازمان منع سلاح‌ های شیمیایی از هر فرصتی از جمله سخنرانی در مراسم دریافت جایزه صلح نوبل در سال 2013، برای ادای احترام به قربانیان این سلاح‌ها استفاده شده است.

مدیرکل سازمان منع سلاح‌ های شیمیایی در ادامه به موفقیت بزرگ امحای حدود 96 درصد از ذخایر سلاح‌ های شیمیایی در جهان اشاره کرد و افزود: پیشگیری از تولید و بکارگیری دوباره این نوع سلاح ‌ها با تلاش همه کشورهای عضو و اعضای جامعه جهانی امکان پذیر است.

اسدالله محمدی، جانباز شیمیایی و فعال صلح موفقیت سازمان منع سلاح ‌های شیمیایی در امحای 96 درصد از ذخایر این سلاح‌ ها در سراسر جهان را به مدیرکل و اعضای این سازمان تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که به زودی با حضور نمایندگان همه کشورها، امحای کامل این سلاح ‌ها در سراسر جهان جشن گرفته شود.

او به نمایندگی از تمام جانبازان شیمیایی و اعضای موزه صلح تهران برای هرگونه همکاری در ارتباط با فعالیت‌های آموزشی و انتقال تجربیات به سازمان منع سلاح‌های شیمیایی اعلام آمادگی کرد.

در بخش دیگری از این مراسم فعالیت‌های مختلف علمی، آموزشی و فرهنگی موزه صلح تهران، با تمرکز بر همکاری‌ های این موزه با سازمان منع سلاح‌ های شیمیایی که با هدف اطلاع ‌رسانی در خصوص تبعات خشونت و تلاش برای گسترش فرهنگ صلح انجام ‌می ‌شوند، معرفی شد.

در ادامه این برنامه لوح یادبود موزه صلح تهران توسط دو تن از جانبازان شیمیایی به مدیرکل سازمان منع سلاح‌ های شیمیایی اهدا شد و همچنین مدال سازمان منع گسترش سلاح ‌های شیمیایی توسط مدیرکل این سازمان به موزه صلح تهران اهدا شد.

در این مراسم جمعی از خانواده ‌های شهدا، جانبازان شیمیایی و اعضای موزه صلح تهران، نمایندگانی از سردشت، حلبچه و مهمانانی از وزارت امور خارجه حضور داشتند.

سازمان منع سلاح های شیمیایی Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons) به اختصار «اوپی‌سی‌دبلیو» یک نهاد بین دولتی است که در سال ١٩٩٧ میلادی و با لازم‌الاجرا شدن کنوانسیون بین‌المللی منع جنگ‌افزارهای شیمیایی، ایجاد شد. سازمان منع تسلیحات شیمیایی از نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد نیست، اما بر اساس قراردادی جداگانه با سازمان‌ ملل‌ متحد دارای همکاری‌های تنگاتنگ است.

براساس آمار بنیادشهید، در زمان حاضر آمار جانبازان زیر 25 درصد 331 هزار و 555 تن، جانبازان 25 درصد و بالاتر 233 هزار و 267 تن، جانبازان 50 تا 69 درصد 25 هزار و 481 و جانبازان بالای 70 درصد حدود 9 هزار و 688 است؛ ضمن اینکه حدود هفت هزار جانباز اعصاب و روان شدید در کشور بسر می برند و تعداد جانبازان شیمیایی کشور 69 هزار تن هستند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.