شگرد جدید کلاهبرداران تلفنی با عناوین برنده شدن در مسابقات

به گزارش رکنا، سرهنگ برزو تجاری فرمانده انتظامی مهاباد اظهار کرد: برقراری تماس‌های تلفنی، ارسال پیامک و... از مهمترین روش‌های مهندسی اجتماعی برای ترغیب کاربران به انجام خواسته‌های مورد نظر است که گاهی اوقات این تماس‌ها و پیامک‌ها با عنوان برنامه‌های مطرح رادیویی و تلویزیونی و یا اپراتور‌های تلفن همراه صورت می‌گیرد.

این مقام انتظامی افزود: برنده شدن در جشنواره‌ها و قرعه کشی‌های مختلف یکی از مهمترین روش‌های افراد سودجو برای فریب قربانیان است.

تجاری اذعان کرد: دریافت رمز پویا یکی از مهمترین اهداف مجرمان سایبری است پس مراقب مطالب اغوا کننده در این زمینه بوده و به هیچ عنوان پیامک‌های فعالسازی نرم افزار‌های پرداخت و رمز پویا را در اختیار دیگران قرار ندهید.

فرمانده انتظامی مهاباد گفت: این مهم می‌طلبد شهروندان در نظر داشته باشند: فریب چرب زبانی فرد تماس گیرنده را نخورند، نیازی نیست به دستگاه عابر بانک مراجعه کنند و به پیامک‌های ارسالی با این عناوین توجه نکنند.

این مقام مسئول در مهاباد یادآور شد: هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت مواجهه با هرگونه موارد خلاف قانون و مجرمانه در فضای مجازی می‌توانند از طریق سایت پلیس فتا (www.cyberpolice.ir) در میان بگذارند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.