رئیس نهضت سواد آموزی هشترود در گفتگوبا خبرنگاران
در دورترین روستاهای هشترود کلاسهای نهضت سواد آموزی تشکیل می شود
رکنا: در ندامتگاه هشترود نیز برای افراد بیسواد کلاس سواد آموزی دائر می گردد.
مسلم رستمی گفت: ۵۰ آموزش دهنده نهضت سوادآموزی ایثارگرانه فعالیت می کنند
رئیس اداره سوادآموزی منطقه هشترود با تبریک ۷ دی سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی در کشور در تشریح عملکرد اداره سواد آموزی منطقه هشترود در سال ۱۴۰۰ گفت: کلاسهای نهضت سواد آموزی از دورترین روستاهای شهرستان تا ندامتگاه شهر در حال برگزاری است و میزان جذب سواد آموز در دوره سواد آموزی به تعداد ۱۵۵ نفر می باشد که نسبت به سال قبل (۹۴نفر) ۶۴ درصد افزایش جذب داشتیم که کلاسها بیشتر بصورت حضوری تشکیل می شود.
رستمی گفت: فعالیت های اداره نهضت سوادآموزی هشترود با مشارکت ۵۰ نفر از آموزش دهندگان زحمت کش که در شرایط سخت و با کمترین چمداشتی بصورت ایثارگرانه و جهادی در حال انجام می باشد.
وی افزود: در دوره انتقال که معادل ۵ و ششم ابتدایی است ۱۰۰ نفر در قالب ۱۰ کلاس جذب سواد آموز داشتیم و در دوره تحکیم هم که معال ارتباط بین دوره سواد آموزی(دوره اول ابتدایی) و دوره انتقال می باشد به تعداد ۵۰ نفر در قالب ۵ کلاس سواد آموز جذب شده که نسبت به سال قبل ۱۵۰ درصد افزایش جذب داشتیم.
رستمی ادامه داد: این فعالیت ها با مشارکت ۵۰ نفر از آموزش دهندگان زحمت کش که در شرایط سخت و با کمترین چمداشتی بصورت ایثارگرانه و جهادی در حال انجام می باشد.
رئیس اداره سوادآموزی هشترود تاکید کرد: اولویت اول و اصلی اداره سواد آموزی هشترود در سالجاری جذب بیسواد دوره سواد آموزی، معتدل اول، دوم و … ابتدایی است که به همین علت جذب بیشتری نسبت به سال قبل داشتیم
وی تصریح کرد: بناست آموزش دهندگان محترم در کنار امر آموزش طرح های مختلف دیگر آموزشی دیگری مانند طرح نماز، طرح کتابخوانی، کلاسهای آموزش قرآن را اجرا نمایند.
رستمی خاطرنشان کرد: در سال آتی انشاالله با تمام توان و با مساعدت تمام ارگانها و نهاد های مرتبط بصورت روستا به روستا و خانه به خانه جهت شناسایی و جذب سواد آموزان توسط کارکنان سواد آموزی و آموزش دهندگان اقدام خواهد شد.
وی یاداور شد: در سالهای اخیر که فصل آمار و سرشماری در فصل زارعی بوده آمار بیسوادان عمدتا روستایی اظهار شده چون نامبردگان بعد از انجام کشت اقدام به مهاجرت به شهرها می نمایند و در فصل کلاس گزاری در روستاها حضور فیزیکی ندارند لذا در جذب این افراد دچار مشکل هستیم.
رستمی ابراز کرد: چالش دیگری که در جذب افراد شناسایی شده داریم مشکلات فرهنگی و خانوادگی می باشد که هنگام حضور در کلاسها رغبت آنچنانی نشان نمی دهند.
وی بیان کرد: در پایان از مدیر محترم آموزش وپرورش که در تشکیل و برگزاری این کلاسها پشتیبان اداره سواد آموزی و کارکنان و آموزش دهندگان هستند تقدیر وتشکر می شود و نیز از شبکه بهداشت شهرستان که با تمام توان در شناسایی بیسوادان منطقه با آموزش دهندگان و اداره سواد آموزی همکاری می نمایند تقدیر و تشکر می گردد
ارسال نظر