گاهی اوقات یکدفعه دلشوره میگیرم و بر اثر آن به شدت دچار پریشانی میشوم. علتش چیست و چه کار باید انجام بدهم. لطفا راهنماییام کنید.
اضطراب، استرس، دلمشغولی، پریشانی، دلشوره و... ابتدا بیماری روانی به نظر نمیرسد، اما به مرور زمان که تشدید پیدا کند و در فرد فراگیر شود، به اختلال تبدیل میشود که باعث میشود فرد را مستعد اختلالات روانی کند.
افرادی که بیدلیل دچار پریشانی میشوند، ممکن است ترس از رخداد یک اتفاق داشته باشند که این مساله به این معنی است که این افراد هرگاه در موقعیتهایی قرار میگیرند که جدید است، دچار دلشوره و پریشانی خاطر میشوند. ایجاد موقعیتهای ابهامانگیز باعث میشود ترس در این افراد تشدید شود و همین ترس و اضطراب عامل اصلی دلپریشانی دائمی میشود. البته محرکهای جسمانی یا احساسی نیز باعث میشود افراد دچار این حالت شوند. بیماریهایی مانند افسردگی باعث میشود فرد دچار این علائم شود. دلپریشانی و دلشورههای دائمی باعث میشود فرد در عملکردهایش دچار اختلال شود و زمانی که فرد عملکردهایش ضعیف میشود، توان ارتباطگیری با دیگران را نداشته و تعاملاتش با افراد دیگر دچار بینظمی میشود.
همین مساله و دور شدن از موقعیتهای اجتماعی نیز عامل دیگری میشود که این افراد همیشه دچار دلشوره باشند. توصیه میشود از یک مشاور و روانپزشک برای حل این مساله کمک بگیرید و باید با فراگیری راهکارهای توصیه شده، امنیت روانی و اجتماعی خود را افزایش دهید تا احساس آرامش داشته باشید.
انگیزهتان از زندگی را افزایش داده و سعی کنید کمتر به سختیها و دشواریهای زندگی فکر کنید. گاهی اوقات اختلال وسواس باعث میشود دلمشغولیها افزایش پیدا کند و ترس و نگرانی دائمی داشته باشید. سرگرمیهای زیادی را برای خود ایجاد کنید و با دوستانتان تعاملات خوبی را حفظ کنید.
حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:
ارسال نظر