همه راه های ترک سیگار را امتحان کردم اما نشد

من 53 ساله و دیپلمه هستم از سن 17 سالگی یعنی کلاس دوم دبیرستان بنابر پیشنهاد یک هم مدرسه ای سیگاری شدم و الان هنوز که هنوز است نتوانستم این عادت را کنار بگذارم البته در سالهای گذشته توسط آدامس های ترک سیگار توانستم تا چند روزی هم سیگار نکشم ولی متاسفانه دوباره وسوسه شدید شدم و شروع کردم به سیگارکشیدن حالا که میخواهم ترک کنم واقعا هر چی فکر میکنم میبینم سخته انگار البته با جستجو در اینترنت انواع و اقسام راه های ترک سیگار و چگونگی مراحل آن و داروهای این کار را مطالعه هم کرده ام ولی با توجه به اینکه جاهایی که هزینه آنها پایین است یعنی دولتی ها که ترک سیگار انجام میدهند مبتنی بر همان آدامس و چسب و لوازم ترک سیگار و یکسری قرص مثل زنیان یا چانتیکس و اینگونه قرص ها هست که من چون میدانم اینگونه قرص ها عوارضی هم دارد مایل به اینگونه راه حل برای ترک سیگار نیستم و بیشتر مایل بودم که فقط از طریق مشاوره حالا تلفنی حتی حضوری هم نباشد بهتر بتوانم این سیگار را ترک کنم ولی متاسفانه هر چقدر در اینترنت جستجو میکنم میبینم هزینه روانشناسانی که در این زمینه ترک سیگار مشاوره میکنند حالا چه تلفنی و یا چه حضوری اصلا به دخل و خرج من نمیخورد و خیلی مبلغ بالایی میخواهند میخواستم بدانم به نظر شما باید چه کار کرد؟ و آیا شما جایی یا نهادی را میشناسید که با مبلغ بسیار کمی فقط مشاوره روانشناسی برای ترک سیگار حالا به خاطر دوری رفت و آمد تلفنی هم باشد بهتر میشناسید تا به من معرفی کنید برای این کار.

2021-04-03 17:36:09 تاریخ : ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ ۲۲:۰۶:۰۹ تعداد پاسخ ها 1
  • مددجوی گرامی باید بداند هیچ وقت برای ترک سیگار دیر نیست ، حتی اگر نصف عمرتان را سیگاری بوده اید، هنوز فرصت دارید با ترک این عادت ناپسند به بهبود سلامتی خود کمک کنید.اگر واقعا تصمیم به ترک سیگار گرفته اید، راهکار های مختلفی وجود دارد که به نظر می رسد برخی از آن ها توسط خودتان به بوته آزمایش گذاشته شده است. شاید مناسب ترین روش برای ترک ، ترک ناگهانی و بی مقدمه باشد. حدود 90 درصد سیگاری ها یی که به این نوع ترک اقدام می کنند، از هیچ روش درمانی ، دارو یا حتی روانشناس و مشاور نیز کمک نمی گیرند و یک باره سیگار کشیدن را کنار می گذارند. این افراد در واقع به عوامل یاری دهنده بیرونی متوسل نمی شوند و خودشان به تنهایی به ترک سیگار اقدام می کنند. اما اگر این روش برای شما سخت است می توانید تاریخی را مشخص کنید و به همه دوستان و اعضای خانواده خود اطلاع دهید که قصد دارید تا این تاریخ اعتیاد به سیگار را به طور کامل کنار بگذارید. بعد از این سعی کنید منزل، محل کار، داخل ماشین یا هر جای دیگر را از هرچه سیگار و وسایل مربوط به سیگار است ، پاکسازی کنید. محرک های بیرونی و درونی که هوس سیگارکشیدن را در شما شعله ور می کنند شناسایی کنید و با هر یک از این محرک ها مقابله مناسب کنید. یا این که می توانید تحت نظر یک روانشناس بالینی از روش های شناختی – رفتاری بهره ببرید. روانشناس در این روش کمک می کند تا فرد سیگاری بتواند محرک های درونی و بیرونی اش را شناسایی کند و برای مقابله با این محرک ها راهکار هایی را به او ارایه دهد و در صورتی که در این زمینه مشکل مالی دارید می توانید از مراکز روانشناسی بیمارستان های دولتی یا مشاوران بهزیستی به صورت آنلاین یا حضوری کمک تخصصی دریافت کنید.

    2021-04-03 17:36:33 ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ ۲۲:۰۶:۳۳ 229

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر