تک پسرم تندخو و عصبانی است

پسرم ۲۰ سالش هست و تک فرزند و تندخو و بی حوصله شده است و همش میگوید که من تنهام و خواهر و برادری ندارم و بر این اساس تمام فکر و ذکرش این است که با دختری دوست شود و فکر میکند که این تنهایی را میتواند با این کار از بین ببرد و فکر میکند که اگر پسری دوست دختر نداشته باشد نشانه بی عرضگی اوست و وقتی که از دوست دخترش جدا میشود یا وقتی که تنهاست عصبی و تندخو میشود و هر چه بهش میگویم ازدواج کن میگوید نه با تشکر راهنماییم کنید.

2021-04-03 17:28:15 تاریخ : ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ ۲۱:۵۸:۱۵ تعداد پاسخ ها 1
  • متاسفانه شرایط بد اقتصادی و زندگی ماشینی باعث شده تا امروزه زوج ها به داشتن تک فرزندی گرایش پیدا کنند. اما این در حالی است که والدین تک فرزند، همواره سطحی از احساس گناه را تجربه می کنند، چون بر این باورند که فرزند آنها در طول زندگی خود احساس تنهایی خواهد کرد. روانشناسان در این رابطه عقیده دارند که تک فرزند بودن می تواند دارای یک سری معایب و مزایا باشد. خوب از این جهت که والدین مجبور نیستند محبت و توجه خود را میان فرزندان خود تقسیم کنند و بد به این دلیل که کودک در برقراری ارتباط با دیگران دچار مشکل می شود و از این که دوست و همدمی در منزل ندارد بنابر این برخی از احساسات را تجربه نمی کند و فرصتی برای کنترل و مدیریت احساسات خود نخواهد داشت.از طرف دیگر نیز وابستگی شدید والدین به تک فرزند باعث ایجاد اضطراب آن ها خواهد شد و همیشه نگران هستند که اگر آسیب یا صدمه ای به او برسد ممکن است والدین صدمه روحی سختی را تجربه کنند. لذا مراقبت بیش از حد والدین می تواند استقلال تک فرزند خود را به خطر اندازد و از طرف دیگر نیز وابستگی شدید تک فرزند به والدین خود مانع استقلال و دوست یابی او به گروه های هم سن و سال خود می شود و از این طریق ممکن است او را مستعد آسیب پذیری و شکنندگی در آینده نماید و زمینه را برای افسردگی او فراهم کند. لذا والدین باید زمینه لازم را برای استقلال تک فرزند خود آماده نمایند و به فرزند خود بیاموزند که ممکن است در زندگی با ناکامی هایی مواجه شود که بر وفق مرادش نباشد. به او یاد دهید که برای رسیدن به هدفش باید صبور و بردبار باشد چرا که دنیای خارج با دنیای منزل با هم متفاوت اند. دیگر این که کار های فرزند خود را زیر ذره بین قرار ندهید. اجازه دهید که وی حریم خصوصی و هویتی مستقل داشته باشد. شما و همسرتان نیز باید به فرزندتان ، کمتر به عنوان تنها همدم خود وابستگی نشان دهید،
    والدین باید همیشه والد فرزند خود باشند نه همدم او. در رابطه با سوال آخر مددجوی گرامی باید گفت شاید یکی از دلایل قهر و آشتی با دوستش در این باشد که شناخت کافی از احساسات هم ندارند و این موضوع به راحتی باعث رنجش از یکدیگر و در نتیجه قهر و جدایی می گردد. دیگر این که باید گفت رابطه عاطفی مسئولیت دارد و برای برخی این مسئولیت پذیری سخت و دشوار است به همین دلیل گاهی دیده می شود دختر یا پسری برای فرار از این مسئولیت ها ناخودآگاه یا خود آگاه دعوا و قهر راه می اندازند تا به این بهانه مدتی از رابطه عاطفی طرف مقابل دور بماند.

    2021-04-03 17:28:16 ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ ۲۱:۵۸:۱۶ 237

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر