دخترم موقع درس خواندن حواسش پرت میشود

دختری دارم نه ساله خیلی شیطون و پر جنب و جوش هستش و باهوش اما از وقتی مدرسه رفتن را آغاز کرده همیشه موقع درس خواندن تمرکز روی درس ندارد و حواسش پرت میشود اما وقتی دقت میکند به راحتی همه درسهایش را جواب میدهد مخصوصا با آنلاین شدن کلاسها تمرکزش موقع درس دادن معلمش کم است و همش به فکر بازی هستش که این موضوع باعث جنجال بین مادرش با او هستش و همیشه برای درس خوندن با داد و بیداد و درگیری درس میخواند و همیشه موقع درس دعواشون میشود من هم از این وضعیت خسته شدم چکار کنم؟ مادرش هم خیلی عصبی شده و سر کوچکترین مسئله داد و بیداد میکند.

2021-04-03 17:23:37 تاریخ : ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ ۲۱:۵۳:۳۷ تعداد پاسخ ها 1
  • با توجه به علایم ذکر شده به نظر می رسد که فرزند شما تا حدی علایم اختلال بیش فعالی – همراه با نقص توجه را تجربه می کند. این اختلال یکی از شایع ترین اختلالات روانپزشکی کودکان است و اگر شدت علایم بیش از حد باشد می تواند مشکلاتی را در ابعاد مختلف تحصیلی ، بین فردی ، ارتباطی و خانوادگی ، برای کودک و همراهان ایجاد کند. حدود 8 تا 10 در صد کودکان به این اختلال مبتلا می شوند. احتمال تشخیص این اختلال در پسران سه برابر دختران است و دختران مبتلا به این اختلال بیشتر از پسران دچار مشکلات تمرکز و نقص توجهی می شوند. لذا به والدین گرامی توصیه می شود در صورت شدت علایم می توانید تحت نظر یک روانپزشک کودک و نوجوان از مداخ له دارویی جهت کنترل علایم استفاده کنید. اما از آن جا که مداخلات دارویی برای کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی – کم توجهی به تنهایی پاسخگو نیست، بهتر است روش های تربیتی و برخورد مناسب با این کودکان را نیز فرا بگیرید. مسلما تربیت کودک ، نیازمند آموزش
    والدین است اما کودک بیش فعال نیروی ویژه ای را می طلبد. اگر به عنوان والدین کودک ، نقش خود را به خوبی در مقابل همه کسانی که در درمان کودک نقش دارند نظیر معلمان ، پزشک معا لج ، روانشناس و حتی سایر اعضای خانواده ایفاء کنید لذا شما به عنوان مهم ترین منبع و مدافع کودک خواهید بود و نتیجه این حمایت ها و آموزش ها این خواهد بود که می توانید به کودک خود کمک کنید تا به سوی موفقیت گام بردارد . اما از آن جا که برخی از انتظارات ، باورها و پیش داوری ها ی خاص والدین ممکن است باعث بروز مشکلات ارتباطی والد و کودک شود، بنابر این لازم است برخی از باور های اشتباه اصلاح شود، مثلاً به عنوان والدین باید بدانید که این نوع رفتار های آزار دهنده کودک از روی قصد و عمد یا از سر لجاجت نمی باشد بلکه بر عکس ، کودک مایل است که در جهت خواسته های والدین حرکت کند اما به دلیل نقص بیولوژیکی ناتوان است. لذا باز گذاشتن پل ارتباطی بین والدین و کودک فوق العاده مهم است و موجب می شود اختلاف ها و تعارضات میان والدین و کودک به شکل موثری برداشته شود. بنا براین به والدین گرامی توصیه می شود رفتار خود را با سن کودک متناسب کنید. در خواست های خود را به آرامی و به طور مکرر بیان کنید. آرام ولی محکم و قاطعانه خواسته خود را با کودک در میان بگذارید و از مقایسه او با دیگران دوری کنید.

    2021-04-03 17:23:44 ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ ۲۱:۵۳:۴۴ 184

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر