سر موضوعات کوچک با همسرم دعوا دارم

من خیلی زود رنج هستم و با کوچکترین چیز با همسرم دعوا می کنم. لطفا راهنمایی کنید چکار کنم تا ارامش داشته باشم.

2021-03-16 15:07:20 تاریخ : ۱۳۹۹/۱۲/۲۶ ۱۸:۳۷:۲۰ تعداد پاسخ ها 1
  • زود رنجی احساسی است که همه افراد در زندگی خود به نوعی آن را تجربه کرده اند. زود رنجی سطوح مختلفی دارد و به نسبت عکس العملی که ما در نتیجه ناراحتی از یک موضوع بروز می دهیم ، متغیر است. زود رنجی عواطف ما را آلوده و خلق و خوی ما را خراب می کند و موج منفی و شرایط استرس زایی را در محیط خانه ، یا محل کار یا خانواده ایجاد می کند که بر دیگران نیز تاثیر ناخوشایندی را می گذارد. زود رنجی، ما را به مرز تحریک پذیری می رساند، بد خلق و تند مزاج می شویم. آستانه تحمل ما پایین می آید و واکنش و رفتار ما را نسبت به موقعیت ناکام کننده تهاجمی تر می کند. بسیاری از افراد با خنده یا بی خیالی می توانندحال خود را خوب کنند و از شر این نوع احساسات منفی رها شوند. مطالعات نشان داده است بهترین روش کاهش زود رنجی، کشف منابع ناراحتی شماست. این که بدانید دقیقاً چه چیزی و از چه طریقی باعث رنجش شما شده است. به یاد داشته باشید خیلی از مسایلی که پیچیده به نظر می رسند و باعث عکس العمل های شدید از طرف شما می شوند در واقع موضوعات پیچیده ای نیستند. پس سعی کنید سخت نگیرید به قول حافظ " گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع / سخت می گردد جهان بر مردمان سختگیر"
    اکثر ما فکر می کنیم باید از چیز هایی که ما را می رنجانند فاصله بگیریم ، بر عکس با خودتان در باره آن چه آزارتان می دهد صادق باشید بعد از مدتی متوجه می شوید چیزهایی که باعث رنجش و ناراحتی شما می شوند به اندازه کافی عذاب آور و آزار دهنده نیستند.مهربانی با خودتان، راهی قدرتمند برای رام کردن احساسات شدید شما ست. با خودتان صادق و رو راست باشید و قبول کنید زود رنجید و بپذیرید زود رنجی ویژگی ناخوشایندی است. حالا تصور کنید شخصی که واقعاً برایش مهم هستید شما را در آغوش گرفته است ، این شخص می تواند خود شما باشید. حالا حتماً راحت تر هستید. دیگر این که بهتر است دید خود را وسیع و بازتر کنید و خود را از شر انرژی های منفی رها کنید.معمولاً وقتی می رنجیم یا وقتی دچار زود رنجی می شویم، آن مساله و اتفاق آزار دهنده یا خیلی کوچک است یا آن قدر ها هم بزرگ نیست و حتی اگر موضوع مهمی هم باشد هیچکس دوست ندارد تا مدت ها ذهن خود را در گیر آن نماید. از آن جا که زود رنجی تحریک پذیری افراد را افزایش می دهد، ناخودآگاه باعث می شود که بخواهیم با همه چیز و همه کس بجنگیم لذا گاهی فاصله گرفتن از فضایی که باعث رنجش می شود می تواند ایده خوبی باشد. در این حالت می توانید به فکر و ذهن خود استراحت بدهید، موسیقی مورد علاقه خود را بشنوید یا یوگا تمرین کنید. البته مصرف برخی خوراکی ها نظیر کافیین می تواند باعث تحریک پذیری و رنجش در افراد گردد در صورتی که مصرف کننده آن هستید این محرک را کاهش دهید.

    2021-03-16 15:07:30 ۱۳۹۹/۱۲/۲۶ ۱۸:۳۷:۳۰ 129

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر