همسرم معتاد است و همیشه با بچه ها جر و بحث میکند

من دو پسر دارم و همسرم معتاد هست از همان اول به نیازهای مالی و عاطفی من و بچه هام نرسید و هیچ احساسی نسبت به بچه ها نداشت و مرتب بچه ها را بی خود و بی جهت دعوا می کرد، چند باری بچه ها رفتن سر کار، شوهرم پولشان را گرفت و بچه هام ناراحت شدند و به ناچار سرکار می روم. حالا پسر بیست ساله ام از صبح که از خواب بیدار میشود تا غروب بازی کامپیوتری می کند و لحظه ای بازی را ترک نمیکند شب و روز. پدرش به خاطر این موضوع بحث میکند ولی پسرم اصلا گوش نمی دهد خیلی زود عصبی میشود. پسر هفده ساله ام به بهانه برنامه شاد از صبح تا غروب در گوشیه است و اصلا درس نمی خواند و در اینستاگرام است. لطفا من را راهنمایی کنید.

2020-12-27 18:05:58 تاریخ : ۱۳۹۹/۱۰/۰۷ ۲۱:۳۵:۵۸ تعداد پاسخ ها 1
  • همان طور که مددجوی گرامی اشاره کرده است زندگی با یک همسر مبتلا به اعتیاد چه زن و چه مرد، مشکلات خاص خودش را دارد که مددجوی گرامی به برخی از آنها به درستی اشاره کرده است.مطالعات زیادی نشان داده است که اعتیاد به مواد مخدر می تواند بنیان خانواده را سست کند و راه زوجین را به دادگاه های خانواده باز کند. از طرف دیگر متاسفانه با ورود مواد مخدر صنعتی به کشور و در نهایت زندگی با چنین افرادی می تواند خطرات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد. اما با این وجود برخی افراد بین دو راهی می مانند که زندگی با فرد مبتلا به اعتیاد را به خاطر بچه ها یا برخی ملاحظات خانوادگی و اجتماعی ادامه دهند یا در نهایت طلاق را انتخاب کنند و عطایش را به لقایش ببخشند. در صورتی که تصمیم به ادامه زندگی دارید باید بدانید که برخورد اولیه خانواده با فرد مبتلا به اعتیاد از اهمیت ویژه ای برخوردار است که نیازمند آموزش لازم در این رابطه می باشد.داشتن برنامه و کنترل خشم و عصبانیت خانواده یکی از اصول اولیه است .افرادی که به اعتیاد نگاهی مجرمانه دارند و اغلب با تحقیر و سرزنش قصد اصلاح او را دارند باید بدانند این روش نتیجه مطلوبی به دنبال ندارد. مسلماً زندگی با فرد مبتلا به اعتیاد واقعیت خاص خودش را دارد و نمی توان این نوع واقعیت ها را انکار یا نادیده گرفت. نظیر واقعیت های تلخی که مدجوی گرامی به آن اشاره کرده است اعم از مشکلات مالی ، احساس بی مسئولیتی ، استثمار دیگران در جهت رفع نیاز های خودش و بی تفاوتی عاطفی که غیر از تلاش کردن برای مجاب کردن او برای ترک ، مجبوریم با او در یک فضای مشترک نیز زندگی بکنیم. بهر حال توصیه کلی این است که لازم است رفتارتان با او محترمانه و صادقانه باشد. سعی کنید اعتماد به نفس و شخصیت او را بالا ببرید ابعاد مثبت شخصیت او را پررنگ کنید. اما در عین حال خودتان و بچه ها را نیز نباید فراموش کرد. سعی کنید با یک مشاور متخصصص در زمینه اعتیاد در ارتباط باشید. در رابطه با سوال بعدی مددجوی گرامی باید گفت متاسفانه با ورود کرونا به کشور و ایجاد و راه اندازی سیستم های آموزشی مجازی این نوع نگرانی ها شکایات اغلب والدینی است که مرتب بیان می دارند همه ساعات فرزندم در تبلت و گوشی می گذرد یا این که در حین درس خواندن با گوشی بازی می کند یا مدام یه گوشه نشسته و به بهانه های مختلف در حال وبگردی و بازی با گوشی است. بخشی از این امر شاید به این دلیل است که برنامه شاد جذابیت کلاس درس را ندارد و از طرف دیگر والدین نیز علاوه بر مشکلات خاص خودشان بیشتر درگیر آموزش مجازی و تکالیف تحصیلی فرزندانشان گردیده اند که این امر بر تنش بین آنها با فرزندانشان می افزاید. سعی نکنید با ایجاد فشار های غیر منطقی زمینه را برای انزجار و فرار از درس فراهم کنید بلکه بر عکس با او در این زمینه همدلی کنید و نشان دهید که در چه شرایط بحرانی مشغول به تحصیل است. سعی کنید از طریق یک رابطه عاطفی و کلامی بهتری اورا تشویق به انجام وظیفه تحصیلی نمایید. والدین نباید بچه ها را به دلیل سرو کله زدن با گوشی تنبیه یا سرزنش کنند بلکه با ایجاد یک برنامه ریزی منظم باید آنها را تشویق کرد تا علاوه بر تفریح به تکالیف تحصیلی خود نیز بپردازند.

    2020-12-27 18:06:09 ۱۳۹۹/۱۰/۰۷ ۲۱:۳۶:۰۹ 2677

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر