همسرم با آوردن فرزند جديد مخالف است

حدود بیست سال است که ازدواج کرده‌ام و یک فرزند دختر دارم که ۱۷ ساله هست و از ۱۳ سال پیش به همسرم گفتم که یک فرزند دیگر بیاوریم و همسرم از همان سال مخالف بچه‌دار شدن‌مان بود تا الان و من هم بشدت بچه‌دوست هستم و هر چه با همسرم صحبت می‌کنم راضی نمی‌شود. در حقیقت می‌خواهم طلاقش بدهم با وجودی که او را دوست دارم مانده‌ام چکار کنم لطفا راهنمایی‌ام کنید. سنم ۴۴هست و همسرم ۳۹ سال. ممنون می‌شوم راهنمایی بفرمایید.

2020-07-26 09:57:03 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۵/۰۵ ۱۴:۲۷:۰۳ تعداد پاسخ ها 1
  • همانطور که این مددجوی گرامی بیان کرده است گاهی عدم تفاهم زوجین در داشتن فرزندان بیشتر باعث ایجاد تنش بین آنها خواهد شد و ممکن است رضایتمندی لازم را در زندگی خود تجربه نکنند ما نیز بر این باوریم که کیفیت زندگی و سطح رضایتمندی از آن، عاملی مهم در تداوم زندگی مشترک خواهد بود اما در این رابطه رضایتمندی از فردی به فرد دیگر و از زوجی به زوج دیگر متفاوت خواهد بود بنابراین رضایتمندی می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد در یک خانواده این رضایتمندی بین زوجین در توافق و تداوم زندگی، بدون فرزند تعریف می‌شود، در خانواده‌ای دیگر این سطح رضایتمندی در گرو تک‌فرزندی بودن است و در خانواده‌ای دیگر تعداد بچه‌های بیشتر را ملاک رضایتمندی در زندگی مشترک قلمداد می‌کنند. در رابطه با نگرانی این مددجوی گرامی باید گفت اگر همسر شما مخالف تولد بچه بعدی است در وهله اول توصیه می‌شود علت آن را به درستی و با آرامش از همسرتان جویا شوید. شاید مشغله زیاد، شاید ترس و فوبیای زایمان و شاید هم عدم همکاری ما مردان در مراقبت از نوزاد باشد. عده‌ای از خانم‌ها مردان خود را فقط تولید کننده توصیف می‌کنند لذا از این جهت تمایلی به دردسر زایمان‌های اضافه ندارند. مطالعات نشان داده که گاهی برخی از زنان به دلیل افسردگی، نداشتن مهارت‌های فرزندپروری، دردسرهای شاغل بودن، ترس از بارداری، عدم اعتماد به همسر یا تغییر در اندام و زیبایی یا حتی مشکلات اقتصادی، تمایلی به بچه‌دار شدن ندارند. نهایت اینکه توصیه می‌شود اگر با همسرتان بر سر داشتن فرزند بیشتر به تفاهم نرسیده‌اید بهتر است با شناخت و آگاهی راه‌های کنار آمدن یا حل این مشکل را بشناسید و در مورد آن تصمیمی بگیرید که به صلاح دو نفر باشد. از آن جایی که بچه‌دار شدن عبارت از تصمیم‌گیری دو نفره در مورد زندگی یک انسان دیگر است و اینکه او را دعوت کنیم و بگوییم والدین آماده پذیرش او هستند و طبیعتا یک فرزند زمانی از رشد و سلامت روانی بهتری برخوردار خواهد بود که با رضایت و علاقه مشترک والدین به جمع خانواده بپیوندد چرا که ناخواسته بودن فرزند نیز دردسرهای خود را خواهد داشت.

    2020-07-26 09:57:05 ۱۳۹۹/۰۵/۰۵ ۱۴:۲۷:۰۵ 635

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر