پدر و مادرم اجازه نمیدهند با دوستم ارتباط داشته باشم

14 سال سن دارم و در دوران مدرسه دوستي به نام فاطمه داشتم، ولي پدر و مادرم اجازه نمي‌دادند با او دوستي‌ام را ادامه دهم. نمي‌دانم در مقابل اين رفتارهاي پدر و مادرم چه كار كنم. لطفا راهنمايي‌ام كنيد.

2020-06-17 11:06:23 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۳/۲۸ ۱۵:۳۶:۲۳ تعداد پاسخ ها 1
  • اولا كه والدين لازم است به خواسته‌ها و علايق فرزندان خود نه‌تنها توجه كنند، بلكه احترام به عقايد آنها نياز است و نسبت به علايق و خواسته‌هاي فرزندان‌شان طي روند رشد آنها و بر اساس نوع رابطه‌اي كه دارند، شناخت پيدا كنند و با شناخت عميق و كافي از فرزندان خود مي‌توانند نيازها و احساسات آنها را درك كنند. به نظر مي‌رسد والدين اين نوجوان طي روند رشد او نه‌تنها نتوانسته‌اند ارتباط صميمانه و نزديكي با فرزند خود برقرار كنند، بلكه نسبت به علايق و ويژگي‌هاي شخصيتي او نيز شناخت پيدا نكرده‌اند. يكي از راه‌هاي رسيدن به حل اين مشكل گذاشتن وقت براي مذاكره و صحبت كردن راجع به نيازها و علايق و باورها توسط والدين با فرزند و بر عكس است. به عبارتي والدين به طور منطقي بايد بتوانند فرزندان خود را قانع كنند كه چرا در انتخاب دوست اشتباه كرده است و خصوصا در اين مذاكره به او اين قدرت انتخاب را بدهند كه او دوستان مناسب و مثبت خود را انتخاب كند، نه اينكه تحت فشار و خواسته والدين به اين انتخاب دست بزند و فرزند نيز در اين بحث و مذاكره خواسته‌هاي خود را بدون بي‌احترامي و پرخاشگري به والدين تفهيم كند و بهتر است در اين زمينه كمك‌هاي تخصصي به خصوص روان‌پزشك كودك و نوجوان يا روان‌شناس باليني كودك و نوجوان كمك بگيريد.
    به هر حال وقتي كودك يا نوجواني به علت عدم احساس امنيت و صميميت در محيط خانواده خصوصا در روابط دوستانه و نزديك با والدين مشكل داشته باشد، احتمال انتخاب دوستاني كه از نظر رشد شناختي و عاطفي در حد وي باشند زياد است و چون در محيط خانواده احساس امنيت ندارد، احتمال پناه بردن به دوستان كم‌مهارت زياد است و به عبارتي ديگر چنين كودكان و نوجواناني نه در محيط خانواده و نه در محيط اجتماع مانند مدرسه احساس آرامش و امنيت نخواهند داشت و هر دو اين موضوعات باعث كاهش اعتماد به نفس آنها و انتخاب‌هاي اشتباه‌شان خواهند شد.

    2020-06-17 11:06:24 ۱۳۹۹/۰۳/۲۸ ۱۵:۳۶:۲۴ 318

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر