پدرم نامهربان است و به ما بی احترامی میکند

پدري دارم که خيلي نامهربان، بددهن و پرخاشگر است. من و برادر و خواهرهايم همگي فرزندان خوبي برايش بوديم اما او با بي‌احترامي با من و بقيه رفتار مي‌كند و دائما فحاشي و بي‌احترامي مي‌كند. هيچ‌كداممان ديگر دوستش نداريم. ديگر نمي‌دانيم بايد از دست او و رفتارهايش چكار كنيم.

2020-05-06 11:39:01 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۲/۱۷ ۱۶:۰۹:۰۱ تعداد پاسخ ها 1
  • افرادی كه پرخاشگري و بددهني مي‌كنند به دو دسته كلي تقسيم مي‌شوند؛ دسته اول افرادي هستند كه بدزباني و فحاشي جزو ويژگي شخصيتي‌شان است. در واقع قسمتي از اين بعد شخصيتي اين افراد حاصل فرهنگ غلطي است كه در دوران كودكي و تربيت اين افراد در محيط خانواده وجود داشته و در نتيجه اين فرهنگ غلط به او القا شده است. معمولا در فضاهايي كه استفاده از اينگونه ادبيات رايج است در كنار زمينه شخصيتي كه نقش مهمي را ايفا مي‌كند افراد را به اين سمت سوق مي‌دهند. برخي افراد در برخوردي كه با ديگران دارند به آنها ناسزا مي‌گویند. البته برخي از مردان در چنين شرايطي نه‌تنها پرخاشگري كلامي مي‌كنند بلكه پرخاشگري‌شان به صورت فيزيكي بروز مي‌كند. البته اين سخن به اين معنا نيست كه هر كسي در اين فضاي فرهنگي قرار بگيرد بددهني و فحاشي مي‌كند بلكه فضاي فرهنگي غلط باعث تشديد اين ويژگي‌ها در افرادي مي‌شود كه اين بعد شخصيتي در آنها وجود دارد. در اين فضا كساني كه تيپ شخصيتي خاصي دارند اين ويژگي‌هايشان برون‌ريزي مي‌شود. برون ريختن هيجانات در اين قبيل افراد با بدزباني و پرخاشگري كلامي يا فيزيكي همراه است. دسته دوم كساني هستند كه رفتارهاي نامطلوبشان در اثر بيماري يا مشكلات رواني بروز مي‌كند. بيماران دوقطبي روان‌پريش كه روي رفتارهايشان كنترلي ندارند وقتي عصبي مي‌شوند به حركات فيزيكي دست مي‌زنند. در اين مقطع آنها بر ذهن و عقل خود كنترلي ندارند، همچنين عقب‌مانده‌هاي ذهني هم ممكن است حركاتي از اين قبيل را نشان بدهند، البته عقب‌مانده‌هاي ذهني كه متوسط به بالا هستند. دسته بعدي كساني هستند كه به بيماري‌هاي ديگر روانپزشکي مبتلا هستند. اضطراب بالا در دوران كودكي معمولا به صورت پرخاشگري بروز مي‌كند كه اگر درمان نشود ممكن است در بزرگسالي با بددهاني و پرخاشگري فيزيكي همراه باشد. به نظر مي‌رسد پدرتان اضطراب خاصي دارد و به صورت تكانشي حالت انفجار به او دست مي‌دهد و اينگونه واكنش‌هاي غيرعادي را از خود نشان مي‌دهد. اين مساله يا ناشي از بيماري است يا اينكه جزو بعد شخصيتي او به حساب مي‌آيد. اگر بيماري باشد بايد دارودرماني انجام شود در غير اين صورت او بايد روش‌هاي مديريت و كنترل خشم را ياد بگيرد تا بتواند واكنش‌هاي مناسبي را از خود بروز دهد. معمولا كساني كه تيپ شخصيتي‌شان اينگونه است واقعا كار خاصي نمي‌توان برایشان كرد و بايد روي اخلاق خودشان كار كنند و شيوه‌هاي ابراز وجود را ياد بگيرند.

    2020-05-06 11:39:05 ۱۳۹۹/۰۲/۱۷ ۱۶:۰۹:۰۵ 62

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر