همسرم را کتک زدم و از خانه بیرون کردم

چند وقت پيش با همسرم دعوايمان شد، به او تهمت زدم و بعد از اينكه حرف‌هايمان ادامه پيدا كرد همسرم را كتك زدم و او را از خانه بيرون انداختم و سراغي از او ندارم. ديگران و بچه‌هايم همه تقصيرات را گردن من انداخته‌اند، نگران او هستم. لطفا راهنمايي‌ام كنيد.

2020-05-05 11:49:02 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۲/۱۶ ۱۶:۱۹:۰۲ تعداد پاسخ ها 1
  • زندگي خانوادگي ايجاب مي‌كند كه زنان و مردان براي تداوم يك زندگي متعارف و متعادل حقوق و تكاليف خود را بشناسند و به آن عمل كنند. در واقع جنسيت نبايد موجب امتياز براي اعضاي خانواده شود. متاسفانه نگاه سنتي در كشور ما مردسالاري را به عنوان يك پديده طبيعي تلقي كرده و اين نگاه باعث شده مردان بر‌خلاف اصول انساني و اخلاقي و حتي بي‌توجه به ويژگي‌هاي همسر برخورد‌هاي خشن به او روا مي‌دارند. در مواقعي اين برخورد‌ها به صورت خشونت كلامي و متاسفانه در مواردي با خشونت فيزيكي همراه است. رفتار‌هاي غير‌متعادل و غير‌متعارف نه‌تنها شرايط خوبي بر زندگي خانوادگي نخواهد داشت بلكه در بسياري از موارد موجب سرخوردگي اعضاي خانواده بويژه همسران خواهد شد. از نكات بسيار منفي خشونت‌هاي خانوادگي بويژه خشونت فيزيكي نسبت به همسران موجب خشونت‌پذيري فرزندان و همسر خواهد شد و متاسفانه باعث مي‌شود كه دختران و پسران چنين خانواده‌اي با الگوپذيري از نقش پدر و مادر در زندگي خانوادگي خود اين آموزه‌هاي منفي را به كار ببرند و به صورت شرطي در‌ آينده از ديگر موارد منفي تشنج و درگيري‌هاي خانوادگي و عدم تفاهم و در نهايت قهر همسر، طلاق و جدايي وي خواهد بود بويژه در شرايط كنوني همسران با شناخت حقوق خود تحمل رفتار‌هاي وحشيانه و خشونت‌آميز همسران خود را نخواهند داشت و در نتيجه به صورت انفعالي خشونت را مي‌پذيرند يا به خانه خانواده خود مي‌روند و مراجعه نخواهند كرد يا اينكه در مراجع قضايي شوهر خود را به عنوان كتك‌كاري و ضرب و جرح تحت تعقيب قرار مي‌دهند. نتيجه اينكه اين اختلافات ادامه زندگي را ناممكن مي‌كند و معمولا طلاق نتيجه چنين اوضاع و احوالي خواهد بود. آنچه مسلم است از چند جهت ممكن است دچار مشكل شوند؛ اولين مشكل بحث روحي و رواني است. ممكن است از زندگي جهنمي و پر از خشونت نجات پيدا كرده باشند اما بويژه اگر فرزند داشته باشند با يك احساس خلأ و يأس و نااميدي مواجه خواهند شد. دوم اينكه از لحاظ اقتصادي معمولا دچار مشكل مي‌شوند بويژه زناني كه شاغل نيستند اين معضل را بيشتر احساس مي‌كنند و سوم اينكه يك نگاه نفرت به جنس مرد در آنها تقويت شده و رابطه آنها را با همسر دچار مشكل مي‌كند. در گذشته‌ها كه پديده طلاق به صورت فعلي افزايش نيافته بود زنان مطلقه در جامعه احساس ناخوشايند خاصي داشتند كه در واقع با اين تصور كه ممكن است مورد طعمه برخي مردان هوس‌باز قرار گيرند جامعه با اين نگاه شرايط زن مطلقه را بسيار سخت تلقي مي‌كرد ولي به تدريج كه زنان در اجتماع و اوضاع اقتصادي مشارکت کردند و با افزايش پديده طلاق اين نگاه تغيير پيدا كرد و هم‌اكنون زنان راحت‌تر به سمت طلاق مي‌روند و عوارض منفي گذشته چندان اثر‌گذار نخواهد بود. همين نگاه منفي نسبت به زنان مطلقه در گذشته مانعي براي جلوگيري از طلاق بود اما امروز اين مساله چندان اثر‌گذار نيست. به نظر مي‌رسد با شيوه‌اي كه شما در خانواده به كار گرفته‌ايد و همسرتان را مورد ضرب و شتم قرار داده‌ايد و تا‌كنون مراجعه نكرده تصميم به جدايي گرفته است. بهتر است اين رفتار‌ها را كنار بگذاريد و به او قول بدهيد كه ديگر تكرار نخواهد شد و با واسطه‌گري به خاطر فرزندانتان سعي كنيد او را به كانون خانواده باز‌گردانيد.

    2020-05-05 11:49:04 ۱۳۹۹/۰۲/۱۶ ۱۶:۱۹:۰۴ 81

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر