به شوهر سابقم که معتاد بود اعتماد ندارم

شوهرم اعتياد داشت، به‌خاطر اين مساله از او جدا شدم و مدتي با بچه‌ام زندگي کردم. شوهرم او را نزد خودش برده و مي‌گويد ترک کرده و پاک شده است، نمي‌دانم مي‌توانم به چنين شخصي اعتماد کنم يا نه؟ مي‌ترسم دروغ بگويد و مواد را کنار نگذارد، لطفا راهنمايي‌ام کنيد.

2020-04-29 14:18:42 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۲/۱۰ ۱۸:۴۸:۴۲ تعداد پاسخ ها 1
  • با توجه به مواردي که توضيح داديد شوهرتان اعتياد داشته و شما با آگاهي نسبت به اين مساله يا غفلت از آن به ازدواج با چنين مردي تن داده‌ايد و بعد از مدتي بخاطر مشکل اعتياد از او جدا شده‌ايد و در حال حاضر همسرتان با ادعاي اينکه مواد را ترک کرده قصد دارد تا به زندگي برگردد. توجه داشته باشيد امروزه مواد مخدر در دو نوع سنتي و صنعتي وجود دارد. شيشه يکي از خطرناک‌ترين و ويرانگرترين مواد مخدر صنعتي است. اگر شوهرتان به مواد مخدر سنتي اعتياد داشت امکان اينکه ترک کند و هنوز همه پل‌هاي پشت سرش را خراب نکرده باشد وجود دارد. مصرف مواد مخدر صنعتي مثل شيشه نوعي ريسک است و کسي که بخواهد اين مواد را ترک کند بايد از توانايي بالايي برخوردار باشد. پس در گام اول بايد بدانيد همسرتان به چه نوعي از مواد مخدر اعتياد داشته و چه چيزي و چه مدت مصرف کرده و آيا سابقه ترک داشته است يا خير.همه اينها فاکتور‌هاي مهمي در ترک مواد مخدر به حساب مي‌آيند. البته موارد ديگري از جمله سواد و شغل طرف مقابل نيز فاکتور‌هاي مهمي در ترک به حساب مي‌آيند. اينکه او به شما گفته ترک کرده و همه چيز تمام شده و زندگي را با هم شروع کنيد اصلا توصيه نمي‌شود، بايد با در نظر گرفتن اين مسائل همراه شوهرتان به يک مشاور مراجعه کنيد و با بستگان بي‌طرف خودتان اين مساله را در جريان بگذاريد. همچنين لازم است به رفتار‌هاي او توجه ويژه‌اي داشته باشيد و ببينيد آيا واقعا او تغيير کرده است و رفتارهايش مثل سابق نيست، اگر اين‌گونه باشد مي‌توانيد به او اعتماد کنيد ولي اعتماد دوباره به شخص معتاد بحث مهم ديگري است هر چند معتاد نيازمند حمايت خانواده بخصوص گروه‌هاي نخستين است ولي مدت مصرف و نوع مواد مصرفي و موقعيت شغلي همگي بايد در اعتماد به چنين فردي لحاظ شود. صرفا بخاطر اينکه شوهرتان ادعا کند و هر چند هم راست بگويد بايد به موارد گفته شده توجه ويژه‌اي داشته باشيد. نکته مهم ديگر اين است که وقتي افراد سالم در معرض اين بيماري هستند پس کسي که سابقه آن را داشته احتمال بازگشتش بيشتر بوده و اعتماد نوعي ريسک است به‌ويژه آنکه ذهنيتي درباره ارزش‌هاي جامعه در هر شخصي وجود دارد و اين ذهنيت در ارتباط با فرد معتاد تناقض دارد. زماني مي‌توانيد به او اعتماد کنيد که اطلاعات دقيق‌تري از او داشته و به پيشينه‌اش توجه کنيد و آگاهانه و محتاطانه برخورد کنيد. در حال حاضر مشکل اصلي شما اعتياد همسرتان است پس از در صميميت و علاقه وارد شويد و اينها را به عنوان اهرم‌هايي در خدمت به او براي بازگشت وي به جامعه در نظر بگيريد. اگر اين توانايي را در خود مي‌بينيد و عزم و اراده‌تان را جدي مي‌بينيد به او کمک کنيد و از اهرم محبت بهره ببريد. اگر او ويژگي‌هايي مثل شغل و دلبستگي به فرزند و خانواده دارد اينها را به عنوان نکات مثبت در نظر گرفته و درصدد اصلاح او برآييد. اگر او تجربه شکست در ترک داشته اگر اين بار اراده‌اش قوي است و قابل قياس با گذشته‌اش نيست به او زمان بدهيد تا فرصت‌هاي از دست رفته‌اش را جبران کند. ارتباط‌تان را با او قطع نکنيد و با قاطعيت در اين باره با هم حرف بزنيد. او بيمار است و امکان نااميدي در وي بيشتر از فرد سالم است. با در نظر گرفتن موارد گفته شده مي‌توانيد او را اصلاح کنيد و او را از اين بيماري نجات دهيد، با اين کار زندگي خودتان هم سر و سامان پيدا مي‌کند. توصيه مي‌شود اين مساله را با اعضاي خانواده درجه يک در ميان گذاشته و براي کمک به همسرتان فاصله‌ها را کمتر کنيد.

    2020-04-29 14:18:44 ۱۳۹۹/۰۲/۱۰ ۱۸:۴۸:۴۴ 20

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر