پسري هستم 17 ساله و نزديک به 7 ماه است با دختري 15 ساله آشنا شدهام و به همديگر علاقه داريم. اما خانوادهام با اين آشنايي و ازدواج مخالفت ميکنند لطفا راهنماييام کنيد.
از آنجا که دوران نوجواني دوران بحراني در تمامي مقاطع سني به شمار ميرود و دوره گذار از کودکي به بزرگسالي است برخي ويژگيها در نوجوان بهوجود ميآيد که در ساير سنين مشاهده نميشود. در دوران نوجواني تحريکپذيري و برخي بيثباتيها در رفتار و هيجانات از جمله صفاتي است که در فرد نوجوان ديده ميشود و تمامي تصميمها و رفتارهاي نوجوان را تحتالشعاع قرار ميدهد از جمله روابط دوستانه و عاشقانه در نوجوان. در سن نوجواني به علت تغييرات فيزيولوژيکي و هورموني و پا گذاشتن به مرحله بلوغ دوستيها و روابط عاشقانه در اين سن از شدت بيشتري برخوردار است و متعاقبا در حين اينکه از شدت بيشتري برخوردار است دچار بيثباتي بيشتري نيز ميشود. به همين جهت معمولا در اين سن نحوه تصميمگيري و نگرش فرد نوجوان به تمامي مسائل بخصوص مسائل عاطفي کاملا متفاوت با نگرش والدين به اينگونه موارد است زيرا والدين علاوه بر زمان حال نوجوان خود به مسائلي از قبيل آينده اين رابطه توجه دارند چيزي که معمولا در فرد نوجوان به آن توجه نميشود زيرا نوجوان بيشتر به جنبههاي رمانتيک و عواطفي که در زمان حال تجربه ميکند توجه دارد و ملاک او روي موفقيت يا شکست يک رابطه کميت در عواطف و احساسات آن هم در زمان حال است و ساير مولفهها را اگر به آنها توجه کند در سايه عواطف و هيجانات مورد توجه قرار ميدهد. چيزي که دقيقا در والدين مشاهده نميشود زيرا مولفههايي که آنها مورد توجه قرار ميدهند بسيار بيشتر و کاربرديتر از جنبههاي عاطفي يک رابطه است. از قبيل مسائل اقتصادي، داشتن شغل، توانايي اداره مستقل يک خانواده و... از سوي ديگر به دليل عدم ثبات و نيز تغيير مکرر هيجانات در دوره نوجواني تصميمگيريهاي هدفدار و درازمدت در اين سن معمولا دستخوش تغييرات مکرر ميشود.
طبق آمار و تجربيات مشاهده شده بيشتر روابط عاطفي و دوستانه در دوران نوجواني با پا گذاشتن به دوران بزرگسالي کاملا دستخوش تغيير شده و باعث ايجاد برخي ناسازگاريها و جداييها شده است و از آنجا که والدين معمولا به تجربه با چنين مسائلي برخورد داشتهاند و آينده فرزند خود را در اولويت قرار ميدهند با چنين روابطي بخصوص زماني که تصميم بر ازدواج و تشکيل خانواده باشد مخالفت و مقاومت ميکنند.
حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:
ارسال نظر