در یک سال 3 بار سقط کردم

نزديك به سه سال از ازدواجم مي‌گذرد. در اين مدت به فاصله يك سال سه سقط داشته‌ام. در سقط اول، جنين 40 روز داشت. در سقط دوم، 22 هفته باردار بودم و در سقط سوم 18 هفته دوقلو باردار بودم. تشخيص پزشكان در مورد سقط‌ها و زايمان زودرس، فشار خون بالا در دوران بارداري بوده است. البته از دارو هم مصرف مي‌كنم و علي‌رغم سركلاژ، سقط صورت گرفته است. با اين وجود چه راهكاري براي بارداري بي‌نقص وجود دارد؟

2020-03-10 17:17:44 تاریخ : ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ ۲۰:۴۷:۴۴ تعداد پاسخ ها 1
  • بايد توجه داشت سن بارداري شما كمي بالاست و علت‌هاي كروموزومي در بارداري‌هاي سنين بالا به نسبت بيشتري بروز پيدا كرده و در نهايت موجب سقط جنين مي‌شود اما تشخيص علت‌هاي كروموزومي كار دشواري است. همچنين مصرف داروهاي فوق كه به تخمك‌گذاري بهتر كمك مي‌كنند نشان‌دهنده اين است كه به راحتي باردار نمي‌شويد و دوقلويي يا چندقلويي هم به علت مصرف همين داروها است. علاوه بر اين، به دليل فشار خون بالا در دوران بارداري آن هم در سنين بالا، به هيچ عنوان صلاح نيست كه جنين نگه‌داشته شود. از اين‌رو اقدام به سقط جنين مي‌كنند تا جان مادر به خطر نيفتد چرا كه در صورت وجود فشار خون بالا، مادر باردار دچار خونريزي شده، جفت جدا مي‌شود و خونريزي درون رحمي يا بيرون رحمي ايجاد مي‌شود. از اين‌رو بايد بررسي شود فشار خون بالا در دوران غيربارداري‌تان هم وجود دارد يا خير در صورتي كه همواره دچار فشار خون بالا هستيد ابتدا بايد اين عارضه درمان و سپس اقدام به بارداري شود اما در غير اين‌صورت، نمي‌توان كار خاصي انجام داد و مصرف دارو هم تأثيري نخواهد داشت و تنها راه درمان فشار خون بالا در دوران بارداري خارج كردن جفت است اما اگر فشار خون دوران بارداري خفيف باشد تنها مي‌توان براي چند روز، آن را كنترل كرد. در مورد سركلاژ هم، در بعضي مواقع تصور پزشك بر اين است كه دهانه رحم به دليل شل بودن يا وجود آنومالي بافتي (بافت خاصي در ناحيه دهانه رحم) نارسا است و قدرت تحمل جنين را ندارد، به همين دليل اقدام به سركلاژ مي‌كند كه در بعضي مواقع پاسخي مثبت را به همراه دارد. باتوجه به اين شرح حال و با وجود زنده ماندن جنين در 18 و يا 22 هفته بهترين تشخيص نارسايي دهانه رحم است. به همين دليل مي‌توان به علت‌هاي كروموزومي در سقط جنين اول اشاره كرد. علاوه بر اين دوقلويي نيز در بعضي مواقع زايمان زودرس را به دنبال دارد. به هر ترتيب توصيه مي‌شود به مراكز ناباروري مراجعه كنيد تا در صورت بارداري مجدد، روند پيشرفت بارداري كنترل شود.

    2020-03-10 17:17:46 ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ ۲۰:۴۷:۴۶ 13

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر