افسردگی ارثی است؟

حدود 11 سال است كه همسرم به افسردگي از نوع دو قطبي مبتلا شده است و قرص مصرف مي‌كند و با قطع موقتي داروها، دوباره واكنش‌هاي منفي نشان مي‌دهد. آيا اين قرص‌ بايستي در بلندمدت، مصرف شوند؟ ممكن است فرزندانم نيز مبتلا شوند؟

2020-02-09 12:55:03 تاریخ : ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ ۱۶:۲۵:۰۳ تعداد پاسخ ها 1
  • 95 درصد از كل بيماري‌ها، در علم پزشكي نياز به درمان هميشگي دارند. براي نمونه عارضه‌هاي چربي خون، قند خون، فشار خون، آرتروز و يا كاهش بينايي و استفاده از عينك به درمان هميشگي و مداوم احتياج دارند و فقط 5 درصد بيماري‌ها، پس از چند هفته يا چند ماه به طور كامل درمان شده و نياز به مراجعه مجدد ندارند. خوشبختانه عارضه افسردگي دوقطبي به وسيله مصرف دارو قابل كنترل است اما نبايد بيمار، خودسرانه داروي خود را قطع كند زيرا فرد با وجود مصرف دارو زندگي عادي و طبيعي دارد و با قطع روند درمان دارويي، احتمال برگشت بيماري وجود دارد. علاوه بر اين در بسياري از موارد، اين بيماري جنبه ژنتيكي ندارد اما وابسته به آگاهي از وجود اين بيماري در خانواده پدري يا مادري فرد احتمال ژنتيكي بودن اين بيماري هست. در ضمن، با توجه به‌شدت بيماري، احتمال عود بيماري و وجود موارد مشابه در خانواده مي‌توان با صلاحديد پزشك در مورد قطع روند درمان تصميم گرفت.

    2020-02-09 12:55:07 ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ ۱۶:۲۵:۰۷ 6

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر