هشت ماه است در ناحيه مفاصل بدنم احساس درد شديدي ميكنم و تشخيص پزشك عارضه روماتيسم است. علاوه بر اين به كمخوني مينور هم مبتلا هستم. راه درمان يا كاهش اين دردها چيست؟
2020-02-01 14:23:14
تاریخ :
۱۳۹۸/۱۱/۱۲ ۱۷:۵۳:۱۴
تعداد پاسخ ها
1
نازنین زهرا
اگر تشخيص قطعي و درست پزشك، عارضه روماتيسم است و بنابر دردهاي منتشر در اندامها، اين احتمال وجود دارد كه از دارو به شكل صحيح، بموقع و كافي استفاده نميشود به همين دليل بيماري كنترل نشده و درد افزايش پيدا كرده است.
بايستي آزمايشهاي تخصصي انجام شود و اگر در پاسخ آزمايش، علائم التهابي نشان داده شود، به اين معناست كه يا بيمار بطور مرتب از داروهايش استفاده نميكند يا پزشك مصرف داروها را قطع كرده و يا اينكه بيماري در حال پيشروي است و به همين دليل علائم بيماري بيشتر شده است. در اين صورت براي درمان بايستي طبق نظر پزشك متخصص ميزان، نحوه مصرف يا نوع دارو تغيير كند.
ارسال نظر