پسرم با پدرش رابطه خوبی ندارد

پسری 22 ساله دارم که بسیار خجالتی است و از حضور در جمع و گروه‌های دیگر به‌شدت دوری می‌کند. نگران هستم اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، به اختلالاتی مبتلا شود. در ضمن رابطه خوب و صمیمی با پدر و اعضای دیگر خانواده ندارد. لطفا راهنمایی‌ام کنید.

2019-12-11 15:06:00 تاریخ : ۱۳۹۸/۰۹/۲۰ ۱۸:۳۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 1
  • افرادی که در اصطلاح خجالتی و کمرو هستند، به دلیل داشتن استرس و اضطراب‌های دائمی همیشه نگران بوده و توانایی اینکه ابراز وجود کنند، ندارند. این افراد اغلب خود را دست‌کم شمرده و همین مساله باعث می‌شود هر فرصت و موقعیت اجتماعی را از دست بدهند. در روابط فردی، اجتماعی و خانوادگی‌شان و در هر محیط اجتماعی تعامل جدی و درستی ندارند و این مساله در همه ابعاد زندگی‌شان تاثیر می‌گذارد. به هر حال یک اختلال به شمار می‌رود که سر منشأ اختلالات دیگر نیز می‌شود و نیاز به درمان جدی و تخصصی دارد. استرسورهای محیطی در این افراد تاثیر بسزا داشته و باعث می‌شود این ویژگی در آنها نیز تشدید پیدا کند. این افراد در محیط خانواده اغلب از سوی والدین خود مورد بی‌مهری و بی‌توجهی قرار گرفته‌اند و باعث شده است اعتماد متقابلی بین آنها با والدین خود صورت نگیرد و اعتماد به نفس لازم را نداشته باشند. افرادی که در هر شرایطی احساس خجالت می‌کنند، ممکن است از سوی والدین درک نشده و محبت لازم را دریافت نکرده باشند. در هر شرایطی باید برای این افراد محیطی را فراهم کرد تا فرد احساس آرامش و امنیت داشته و احساس کند در مواقع ضروری و حیاتی از سوی دیگران مورد حمایت قرار می‌گیرد. چنانچه از سوی والدین و دیگران مورد حمایت نباشند، ممکن است به افسردگی و بیماری‌های روانی دیگری مبتلا شوند که باعث آسیب رساندن به آنها می‌شود. یکی از راهکارهایی که می‌توان توصیه کرد، این است که به برقراری ارتباط با دوستان و افراد دیگر بیشتر اهمیت داده و روابط صمیمی را ایجاد کنند. به هر حال همه افراد این حس خجالتی را تجربه می‌کنند و امری طبیعی در برخی شرایط محسوب می‌شود. این افراد برای دستیابی به آرامش باید برای خود اهداف بلند‌مدتی را تعیین کنند و به کار و تحصیل بیشتر اهمیت بدهند تا در محیط‌های اجتماعی بزرگ‌تر قرار گرفته و خود را در شرایط مختلف محک بزنند. توصیه می‌شود نسبت به برخی اتفاقات بی‌اعتنا بوده و افکار مثبت را جایگزین افکار منفی کنند. به جای دور شدن از موقعیت‌های اجتماعی بهتر است در میان مردم و اقشار جامعه قرار گیرند، در هر فعالیت اجتماعی خود را سهیم دانسته و از هر فرصتی برای تعامل بهره‌مند شوند. کناره‌گیری از موقعیت‌ها و فعالیت‌های اجتماعی باعث تشدید این حالت در آنها می‌شود، بنابراین بهتر است روابط خود را قوی‌تر کرده و برخی مهارت‌ها را در خود افزایش دهند تا قادر باشند با این احساس منفی مقابله کنند.

    2019-12-11 15:06:04 ۱۳۹۸/۰۹/۲۰ ۱۸:۳۶:۰۴ 9

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر