انسانهای اولیه چند سال عمر میکردند؟
رکنا: دانشمندان طول عمر برخی از گونههای منقرض شده انسان کهن و حیوانات را با کمک دیانای کشف شده در بقایای آنها محاسبه کردهاند.
به گزارش رکنا، براساس تحقیقات اخیر صورت گرفته توسط محققان، "عموزادگان" تکاملی ما، نئاندرتالها و دنیسووان ها، به سن ۳۸ سالگی میرسیدند. از طرف دیگر ماموتهای پشمالو تا ۶۰ سال زندگی میکردند.
محققان در استرالیا دیانای گونههای زنده مثل نهنگها را که رکوردهای کمی از آن موجود است تحلیل کردند.
به گفته آنها نهنگ قطبی یا «سر قوسی» ممکن است طولانیترین عمر را در میان پستانداران داشته باشد و عمرش به ۲۵۰ سال برسد. تاکنون تعیین طول عمر بسیاری از حیوانات بهخصوص آنهایی که عمر درازی دارند دشوار بوده است.
بنجامین مین از «سازمان سیاسآیآر» در کرالی استرالیا گفت: «دانستن طول عمر یک حیوان منقرض شده میتواند شناخت بهتری از اکولوژی آنها به دست دهد.»
«اگر یک گونه در حیاتوحش به حداکثر طول عمر طبیعی نمیرسد، ممکن است نشانه آن باشد که فشارهای محیط در حال راندن این گونه به سوی انقراض است.»
سقف سنی بعضی از حیوانات در این مطالعه
ماموت پشمالو - ۶۰ سال
کبوتر مسافر - ۲۸ سال
لاکپشت جزیره پینتا - ۱۲۰ سال
نهنگ قطبی - ۲۶۸ سال
شامپانزه - ۳۹.۷ سال
از کجا میدانیم؟
دانشمندان از دی انای برای تخمین طول عمر گونهها استفاده کردند و تغییرات در بخشی از دی انای که به کهولت مربوط است را بررسی کردند. این «ساعتهای دی ان ای» برای پیشبینی حداکثر سن حیوانات زنده یا منقرض به کار گرفته شد.
محاسبه طول عمر خویشاوندان نزدیک ما سرنخهایی به دست میدهد از اینکه پزشکی مدرن و تغییرات در سبک زندگی ما چگونه میتواند به افزایش عمر کمک کند. در ۲۰۰ سال گذشته، متوسط طول عمر انسان بیش از دو برابر شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر