سردار کمال هادیان‌فر در نشست خبری روز گذشته همچنین از وقوع 6 تا 7‌میلیون حمله سایبری روزانه در کشور خبر داد و گفت: سال گذشته 296 حمله جدی به زیر ساخت‌های حیاتی ایران صورت گرفت که نیمی از آن از سوی دو کشور امریکا و چین صورت گرفت. وی با بیان اینکه 30‌درصد دیگر این حملات از سوی دو کشور هلند و آلمان و بقیه هم از سوی کشورهای آسیایی صورت گرفته است، افزود: هدف حمله‌های جدی انجام شده در سال گذشته به ترتیب زیرساخت‌های بانکی و مؤسسات پولی و مالی، زیرساخت‌های مخابراتی کشور، حوزه‌های انرژی همچون توزیع برق و گاز و صنایع نفتی بوده است که نکته قابل توجه در این حملات سازمان‌یافته بودن آن و تلاش حمله‌کنندگان برای اختلال در فعالیت این زیرساخت‌ها بوده است. به گفته وی: از میان 32 بانک در سال گذشته به 11‌بانک که بیشترین گردش مالی و مشتری را دارند حملاتی وارد شد که البته تذکراتی برای ارتقای سیستم امنیتی به آنها داده شد.

56 میلیون نفر در ایران به اینترنت دسترسی دارند

سردار هادیان‌فر در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه 3/7میلیارد نفر جمعیت دنیا 2/4میلیارد نفر به اینترنت دسترسی دارند، گفت: در ایران نیز این آمار در سال ‌92، 4/3میلیون نفر بود که در سال‌96 و بر اساس آخرین آمارهای اخذ شده تعداد ایرانیانی که به اینترنت دسترسی دارند به 56‌میلیون نفر رسیده است و همچنین در حال حاضر بیش از 937‌هزار وب‌سایت با دامنه دات‌ای‌آر در کشور فعالند.

تلگرام 40 میلیون کاربر در ایران دارد

به گفته رئیس پلیس فتا ناجا در حال حاضر 40‌میلیون کاربر ایرانی در تلگرام Telegram و 20 میلیون نفر ایرانی در اینستاگرام حضور دارند و این در شرایطی است که هیچ‌ یک از این دو شرکت سروری در داخل ایران ندارند و این موضوع باعث شده تا پیگیری جرائم رخ‌داده در این شبکه‌ها بسیار سخت شود.

به گفته وی: مدیران تلگرام با فروش اطلاعات کاربران خود به سازمان‌های اطلاعاتی امریکا و اسرائیل در آمدهای میلیاردی کسب می‌کنند و چنانچه کاربران روسی و ایرانی از تلگرام به شبکه‌های بومی خود کوچ کنند تلگرام ورشکست می‌شود. سردار هادیان‌فر از رشد 10‌برابری اینترنت در ایران خبر داد و گفت: هم‌اکنون 156‌میلیون سیم‌کارت در اختیار مردم ایران است و 80‌درصد از مردم کشور از تلفن‌های همراه خود به عنوان اینترنت همراه استفاده می‌کنند.

وی همچنین گفت: بیش از 412‌میلیون کارت بانکی در اختیار مردم ایران است که این آمار نشان می‌دهد هر ایرانی حدوداً 5 تا 6 کارت بانکی داشته که متأسفانه هنوز این کارت‌های بانکی با کد ملی کاربران «یونیک» نشده است.

نیمی از جرائم فضای مجازی در تلگرام رخ می‌دهد

رئیس پلیس فتا ناجا با اعلام اینکه حدود 70‌درصد از کل جرائم در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی رخ می‌دهد، گفت: 49 و نیم درصد از جرائم فضای مجازی در تلگرام اتفاق می‌افتد. وی افزود: حدود 70‌درصد از کل جرائم در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی است.

وی درباره فعالیت کانال‌هایی که به صورت عنکبوتی ابتدا با موضوع طنز و سرگرمی فعالیت می‌کنند و از نیمه‌های شب به انتشار فیلم‌های مبتذل و مستهجن اقدام می‌کنند، اظهار کرد: 23 هزار و 184 کانال و گروه مجرمانه توسط پلیس فتا شناسایی شده و غالب آنها مسدود شده‌اند، اما متأسفانه در کمتر از 10‌دقیقه با تغییرات جزئی دوباره به تلگرام برمی‌گردند.

رئیس پلیس فتا اعلام کرد: 30‌هزار و 186 کانال و گروه مجرمانه در تلگرام شناسایی شد، 23 هزار و 175 کانال ضداخلاقی، 4هزارو753 کانال فعالیت تروریستی و داعشی دارند و 650 کانال نیز فعالیت ضددین، ضداسلام و ضدقرآن دارد، مابقی نیز در حوزه مواد مخدر، تبلیغات کالای ممنوع، قمار و ترغیب به خودکشی فعالیت دارند.

به گفته وی، 51 هزار پیج اینستاگرامی نیز تحت شناسایی داریم، موارد ابتذال و فیلم‌های مستهجن نیز تحت بررسی است.

وی به فعالیت گروه‌های تروریستی و القاعده در تلگرام اشاره کرد و گفت: گزارش کاملی از این فعالیت‌ها را در اوایل سال‌96 به اینترپل ارائه کردیم و امروز 300‌کانال مربوط به داعش ISIS و تفکر تکفیری با 11‌زبان از جمله فارسی در تلگرام فعالیت می‌کنند، اما در این شرایط مدیر تلگرام هم این کانال‌ها را حذف نمی‌کند و دلیل حذف نکردن مدیر تلگرام نیز این است که اینها خشونت را ترویج نمی‌کنند، در حالی که به تفکر اینها توجهی ندارند، البته به برکت جمهوری اسلامی ایران و اقدامات کشور عراق و سوریه، داعش از بین رفت، اما تفکر آن همچنان وجود دارد.

به گفته سردار هادیان‌فر از 51 درصد جرائم علیه خلاف عفت عمومی و اخلاقی بیش از 49‌درصد مربوط به تلگرام، 23‌درصد اینستاگرام و 11‌درصد نیز واتساپ است.

افزایش 900 درصدی جرائم سایبری

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 1038‌شهر و 28هزار روستا به اینترنت نسل 3 و 4 مجهز هستند، افزود: با توجه به اتفاقات رخ داده و رشد تکنولوژی روزانه میزان جرائم از سال 90 تا امروز 900 درصد افزایش داشته است یعنی به ازای هر 1400‌ایرانی یک فقره جرم Crime در کشور رخ داده است و این در حالیست که در کشور هند با جمعیت 3/1 میلیارد نفر تنها 57 هزار فقره جرم سایبری اتفاق می‌افتد که این معادل وقوع هر فقره جرم سایبری به ازای هر 8400 نفر هندی است.

به گفته سردار هادیان‌فر برداشت‌های غیرمجاز، 5/61درصد، مزاحمت‌های اینترنتی 60 درصد، کلاهبرداری‌ها 55 درصد، هتک حیثیت و نشر اکاذیب 31 درصد و انتشار فیلم‌های خصوصی خانوادگی در فضای سایبری 22 درصد نسبت به سال 95 افزایش داشته است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

خط و نشان امیر علی اکبری برای بن سلمان / همه تان را می خورم! + عکس

اولین عکس از چهره بدون پوشش قاتل سلاله 5 ساله + تصویر

سقوط مرگ عروس جلوی چشمان خواهر شوهر در دربند + عکس

جزییات 2 اسید پاشی در تبریز / این بار مریم سوخت !+فیلم و تصاویر

فوری /سومین اسیدپاشی پشت سر هم در تبریز / این بار 3 نفر در خیابان سوختند

داعشی های مهاجم مجلس سنگسار می شوند؟! + تصاویر ناراحت کننده از دادگاه

این پسر دُم دارد! / عجیب اما واقعی + عکس

مرد زندانی پس از آزادی زنش را در مشهد کشت! / روابط من و سارا سرد شده بود

بوتاکس چهره یک زن را وحشتناک کرد / دکتر محاکمه می شود + عکس قبل و بعد زن

نمایش زشت علیه ایران در رینگ کشتی کج / سعودی ها شوی احمقانه ای راه انداختند + عکس

جزییات مرگ فجیع داماد 20 روزه در خانه پدرزن / دادستان زاهدان از اعترافات نوعروس گفت

قدم زدن در خیابان با سر بریده همسر! +فیلم

دفن زن نگونبخت زیر مدفوع گاو توسط شوهر خرافاتی فاجعه آفرید! +تصاویر

مرگ پر حاشیه دختر 18 ساله تبریزی در کنار یک پسر جوان + عکس

سفر پنهانی نوعروس به کیش! / داماد در شب عروسی انتقام عجیبی گرفت