ورود آقای رئیس به اعتراضات مترو/ معترضان محسن هاشمی را مقصر می دانستند

از ابتدای سال جدید موضوع تغییرات ساختاری یا شرکتی شدن پرسنل ثابت شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه مطرح شد.این امر اعتراض کارکنان مترو به خصوص بخش نیروهای حراست مترو( که قرار بود واگذاری بیشتر در این بخش باشد) را به همراه داشت.

کارکنان شرکت مترو چندین بار روبروی ساختمان مرکزی مترو واقع در پل کالج تهران تجمع کرده و خواستار رفع مشکل شدند.

در شعارهایی که افراد می دادند مقصر اصلی این اتفاق را محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر که در گذشته مدیر عامل متروی تهران بوده می دانستند و خواستار رسیدگی به مشکل شدند.

محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در خصوص این ناآرامی ها امروز به حناچی شهردار تهران تذکر داد و گفت: در ماه گذشته این ناآرامی‌ها بعضا منجر به اعتراضاتی شد و در نهایت هفته پیش تجمعی از کارکنان مترو به دلیل احتمال ایجاد تغییرات ساختاری یا شرکتی شدن پرسنل شاهد بودیم.

وی افزود: با پیگیری‌ کمیسیون حمل و نقل شورا و مسؤولان حمل و نقل و ترافیک شهرداری و شرکت بهره‌برداری تهران اعلام کردند که تصمیمی برای ساختاری ندارند و این موضوع نیز مطرح نبوده است.

رئیس شورای شهر تهران گفت: این مسئله توسط برخی در فضای مجازی که بعضاً رسانه‌های بیگانه نیز در آن دخالت داشته منتشر شده و دامن زدن به آن سبب اعتراض، تحریک و ناآرامی‌ها شده است.

هاشمی با اشاره به اینکه من و هیچ یک از اعضای شورای در انتصابات و تصمیمات معاونت حمل و نقل دخالتی مستقیمی نداشته و نداریم گفت:‌ولی از بُعد نظارتی از شهردار خواسته‌ایم بررسی کنند منشأ این مسئله چه بوده چرا که اختلال در سفرهای مترو که روزانه 2 تا 3 میلیون مورد است در امنیت کشور اختلال ایجاد می‌کند و با توجه به شرایط اقتصادی مشکلات زیادی را می‌آفریند.

وی از پرسنل مترو درخواست کرد که با متانت و از طریق مذاکرات قانونی مشکلات خود را مطرح کنند و بیان داشت: حل اختلافات در خدمت‌رسانی، سوء استفاده بیگانگان را پیشگیری کرده و خودداری از این مسئله علاوه بر اینکه سبب اختلال در نظم می‌شود تنزل موقعیت شرکت بهره‌برداری مترو را به همراه دارد.

وی افزود: در این شرایط حساس که کشور با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند، می‌دانیم اختلال در حمل و نقل عمومی ضربه‌ای سنگین به امنیت پایتخت وارد می‌کند و از نیروهای زحمتکش مترو تهران می‌خواهم حقوق خود را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند و از همسو شدن با دشمن در اعتراض‌ها و تحسن‌ها جلوگیری کنند، زیرا می‌دانیم هرگونه اخلال در خدمت رسانی به مردم مورد استفاده بیگانگان قرار می‌گیرد و در نهایت نارضایتی های به وجود آمده موجب تنزل جایگاه مترو تهران می‌شود.

طی یک ماه اخیر چند تجمع مقابل متروی تهران صورت گرفت و مسؤولان هر گونه واگذاری و تغییر در ساختار را تکذیب کردند.

فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌داری مترو تهران و حومه درباره تجمع تعدادی از نیرو‌های حراست مترو در ساختمان مرکزی مترو گفت: هیچ ابلاغی یا تصمیمی برای خصوصی‌سازی و انتقال پرسنل به شرکت‌های خصوصی یا انتظامی در کار نیست.

وی ادامه داد: سیاست‌های اجرایی شرکت در سال گذشته و سال جدید بر آن بوده تا با ساماندهی ساختار سازمانی و پرداخت مطالبات معوق پرسنل از قبیل ارائه گروه سنواتی (از سال ۹۳ به بعد) احکام معطل‌مانده کمیته طبقه‌بندی مشاغل (از سال ۹۵ به بعد) به مطالبات سنوات راهبران قطار، مطالبات شرکت‌های بیمه‌گر، صندوق ذخیره کارکنان، صندوق وام مسکن و صندوق تعاون بهره‌برداری و ... محیطی آرام به لحاظ روحی و روانی برای پرسنل ایجاد کرده و خوشبختانه با تعامل مناسب همکاران این روند رو به تعالی است.

این مقام مسؤول افزود: متاسفانه اخیراً عده‌ای با ایجاد شبهات و پخش شایعات در فضای مجازی از طریق سایت‌ها و کانال‌های خبری سعی بر هم زدن این آرامش و القا شبهات کاملا کذب دارند که به جهت آرامش خاطر همکاران باید اعلام کنم که شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری و حومه هیچ ابلاغی یا تصمیمی برای خصوصی‌سازی و انتقال پرسنل زحمتکش خود به شرکت‌های خصوصی یا انتظامی نداشته و تمامی مطالب پخش شده در ارتباط با تشکیل شرکت‌های خصوصی یا انتظامی برای برون‌سپاری خدمات کاملا کذب بوده و هدف انتشار‌دهندگان این اخبار کذب، صرفاً برای بر هم زدن نظم و آرامش کاری و روحی کارکنان و بهره‌برداری سوء از احساسات پرسنل خدوم شرکت است.

مدیر‌عامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: با عنایت به کذب بودن اطلاعات ارسالی توسط این کانال‌ها، انتظار می‌رود تا همکاران شرکت با درایت انقلابی خود از گوش سپردن به این شایعات خودداری کرده و همانگونه که در سنوات گذشته با زحمات شبانه‌روزی الگوی مناسبی برای خدمت رسانی بی‌منت به شهروندان تهرانی بوده‌اند در ادامه نیز در راستای افزایش کیفیت و کمیت این خدمات تلاش کنند.

بعد از انتشار اخبار تغییرات ساختاری یا شرکتی شدن پرسنل ثابت شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه شورای شهر تهران به این موضوع ورود و بررسی های لازم را انجام داد.

محمدعلی کرونی دبیر کمسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در این باره گفت: قطعاً شورا و کمیسیون حمل و نقل به موضوع تعدیل و جابجایی پرسنل حوزه حمل و نقل حساسیت ویژه‌ای دارد و معتقدم شهرداری نیز در این موضوع بدون هماهنگی با شورا عمل نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه با قطعیت می‌توان گفت بحث انتقال کارکنان مترو به شرکت‌های خصوصی مطرح نبوده و پرسنل زحمتکش مترو از این بابت دغدغه‌ای نداشته باشند، افزود: ریاست کمیسیون حمل و نقل به محض اطلاع از این موضوع دستور ویژه برای بررسی صادر کرد که خوشبختانه مشخص شد اصلاً بحث تعدیل و جابجایی کارکنان مطرح نبوده است.

وی افزود: متأسفانه این موضوع در شبکه‌های مجازی از طریق اشخاص و کانال‌های غیر رسمی و نامعتبر به شکل کاملاً غیر واقعی در حال انتشار است.

کارکنان شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه به برون‌سپاری شرکت، عملکرد مدیر عامل شرکت، کسر هزینه بیمه از حقوق ،مسائل رفاهی و معیشتی و ... اعتراض کردند و خواستار رفع مشکلات شدند. این در حالی است که مسؤولان شهری این موضوع را رد می کنند اما بسیاری از کارکنان مترو این دغدغه را دارند که قرار است وضعیت استخدامی آنها از ثابت به پیمانکاری تغییر کند امیدواریم هر چه سریعتر مسؤولان به این دغدغه پایان دهند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی