سرهنگ علی اصغر افتخاری اظهار داشت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان بندرعباسی مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب آنان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: برابر اظهارات شاکیان، در یکی از کانال‌های شبکه اجتماعی تلگرام، تبلیغی با موضوع خرید شارژ به صورت نیم بها مشاهده کرده اند که برای خرید شارژ عمده به درگاه پرداخت بانکی هدایت شده اند و پیغام خطایی برای آنان نمایش داده شده که بعد از گذشت چند دقیقه مبالغی از حساب آنان برداشت شده است.

رئیس پلیس فتا هرمزگان اظهار داشت: در بررسی‌های به عمل آمده از درگاه‌های بانکی مورد ادعای شاکیان مشخص شد مجرمان با طراحی درگاه‌های بانکی جعلی اقدام به سرقت اطلاعات کارت افراد کرده اند که کارشناسان پلیس فتا سریعا وارد عمل شدند.

سرهنگ افتخاری با بیان اینکه پرونده در سطح وسیع و به صورت سازمان یافته هدایت و طرح ریزی می‌شد، گفت: در ادامه با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی پلیسی، ۱۶ متهم در کشور شناسایی و با تشکیل یک تیم عملیاتی در پلیس فتا بندرعباس، دستگیر شده اند.

وی با بیان اینکه در بررسی درگاه‌های جعلی مورد استفاده متهمان مشخص شد بیش از ۱۵ هزار تراکنش و ۷ هزار کارت بانکی فیشینگ شده است، خاطرنشان کرد: از این افراد بیش از ۵ میلیارد ریال کلاهبرداری، شده است.

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان خاطر نشان کرد: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد ۲ نفر از متهمان با خرید یک دستگاه اسکیمر قصد نصب آن را داشته‌اند که در این رابطه موفق به انجام آن نشده اند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مراجع مهم برای آموزش فضای مجازی سایت پلیس فتا است از عموم شهروندان خواست درصورت برخورد با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.CyberPolice.ir و یا شماره تلفن ۰۷۶۲۱۸۲۵۹۶۴ گزارش کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.