آیا عامل تاثیرگذار بمب گذاری در بالی اندونزی آزاد می شود؟
رکنا: همزمان با بستری شدن ' ابوبکر بشیر' افراط گرایی که گفته می شود عامل تاثیر گذار بمب گذاری بالی درسال 2002 بوده است، بار دیگرموضوع احتمال آزادی وی در رسانه های اندونزی مطرح شده است.
ابوبکر بشیر روحانی سالخورده اندونزیایی است که گفته می شود ،بر روی عوامل بمب گذاری بالی در سال 2002 که سبب کشته شدن 202 نفر و ازجمله 88 استرالیایی شد، تاثیر اعتقادی داشته است.
بشیر80 ساله پس از دستگیری در زندان Prison بوده اما دردوران بیماری برای اقدامات درمانی در شرایط بازداشت خانگی قرار گرفته است.
'ویرانتو' وزیرهماهنگ کننده امورسیاسی، حقوقی و امنیت اندونزی اعلام کرد همزمان با سپری شدن دوره درمان ابوبکر مقام های امنیتی و نیروهای پلیس Police جاکارتا نشست های مشترک خواهند داشت.
'ریامیزارد ریاکودو' وزیر دفاع اندونزی نیز اعلام کرد: دولت تصمیم گرفته است بازداشت خانگی ابوبکر تا پایان دوران درمان وی ادامه یابد.
هواداران ابوبکر امیدوار هستند، وی مورد عفو 'جوکو ویدودو' رئیس جمهوری این کشوربه دلیل کهنسالی و بیماری قرار گیرد.اقدامی که سبب خواهد شد تا حرکت های افراط گرایان در انتخابات آتی اندونزی در سال 2019 شکست بخورد اما احتمالا با واکنش تند آمریکا و استرالیا روبه رو خواهد شد.
دفتر جولی بیشاپ وزیر امورخارجه استرالیا نیز روز گذشته با صدور اطلاعیه ای دراین زمینه اعلام کرد: استرالیا خواستار اجرای عدالت درمورد ابوبکراست.
دراین بیانیه آمده است: هرگز نباید اجازه داده شود تا ابوبکر بشیر دوباره افراد دیگری را تحریک و اقدام تروریستی دیگری علیه افراد بیگناه رقم بخورد.
کشور اندونزی پر جمعیتترین کشور مسلمان جهان محسوب میشود و در کنار مسلمانان هندوها و مسیحیان نیز در این کشور با امنیت و آرامش زندگی میکنند. در سالهای اخیر و در پی گسترش فعالیتهای گروه تروریستی مانند داعش، تعدادی از مردم این کشور تحت تأثیر افراط گرایی به گروه های تروریستی پیوسته و در چنین فعالیتهایی عضویت داشته اند.
مرگبارترین حادثه Incident تروریستی در اندونزی، در جزیره توریستی «بالی» در سال 2002 رخ داد که در اثر آن، 202 نفر که بیشتر آنها گردشگران خارجی بودند، کشته شدند و ابوبکر بشیر عامل هدایت و رهبری این عملیات شناخته شد.
ابوبکر بشیر پس از بمب گذاری در جزیره بالی اندونزی درسال 2011 دستگیر و در ادگاه به اتهام آموزش و رهبری معنوی عاملان بمب گذاری به 15 سال زندان محکوم شد.
اگرچه وی بلافاصله پس از این بمب گذاری دستگیر شد اما دادستان در مرحله اولیه نتوانست ارتباط وی را با این حمله اثبات کند و به همین دلیل در نخستین بار به دلیل نقض قوانین مهاجرت به 18 ماه حبس محکوم شد.
یک سخنگوی جوکوی رئیس جمهوری اندونزی نیز اعلام کرد که وی پرونده ابوبکر بشیر را مورد بررسی مجدد قرار خواهد داد.
' معروف امین' رئیس شورای علمای اندونزی خواستار عفو ابوبکر بشیر توسط رئیس جمهوری این کشور شده است. درخواستی که تاکنون مورد موافقت جوکوی قرار نگرفته است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر