عامل کشتار کلیسای سیاهپوستان در آمریکا گناهکار شناخته شد+عکس
رکنا: دیلان روف، جوان ۲۲ ساله آمریکایی که با انگیزههای نژادپرستانه ۹ نفر را در کلیسایی در کارولینای جنوبی کشت، گناهکار شناخته شده است.
او با ۳۳ مورد اتهام از جمله جنایت Crime مبتنی بر نفرت نژادی روبرو بود. ۱۲ عضو هیات منصفه پس از ۲ ساعت به محکومیت او رای دادند، اما ماه آینده مشخص میشود که او با مجازات مرگ روبرو خواهد شد یا نه.
این حمله در سال ۲۰۱۵ و هنگام خواندن انجیل در کلیسای سیاهپوستان چارلستون رخ داد.
در تصاویری که از روف در اینترنت منتشر شده بود او همراه با پرچم "کنفدراسیون" دیده میشود. در سالهای جنگ داخلی آمریکا (۱۸۶۱ تا ۱۸۶۵) ایالتهای جنوبی این کشور با تشکیل کنفدراسیونی تلاش داشتند که با هدف تنندادن به قوانین لغو بردهداری، از ایالات متحده جدا شوند اما ناکام ماندند.
پرچم "کنفدراسیون" در حال حاضر به عنوان نمادی از باور به برتری نژادی سفیدپوستان شناخته میشود که در زمان جنگ داخلی دیدگاه غالب در ایالتهای جنوبی بود.
کشتار در کلیسان چارلستون موجب شد تا این پرچم که به مدت ۵۰ سال در ساختمان فرمانداری ایالت کارولینای جنوبی در اهتزاز بود، برداشته شود. روف به پلیس Police گفته بود که در پی به راه انداختن جنگ نژادی است.
در مراسم یادبود قربانیان در کلیسای چارلستون باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا برای حاضران سرود خواند و یکی از معروفترین سخنرانیهای خود علیه نژادپرستی را کرد.
شهر چارلستون با ١٢٠ هزار جمعیت، که یک چهارم آن سیاهپوست هستند، به دلیل وجود تعداد زیادی کلیسا و ساکنانی از نژادها و عقاید دینی مختلف به "شهر مقدس" شهرت دارد.
در تصاویر ویدئویی که از اعترافات متهم به پلیس فدرال آمریکا، اف بی آی، منتشر شد، روف در حالی که میخندد، هنگام تعریف ماجرا دستانش را به شکلی حرکت میدهد که انگار با تفنگ مشغول شلیک است.
روف گفت پس از خواندن مقالات "جرایم سیاهپوستان علیه قربانیان سفیدپوست" در اینترنت تصمیم به کشتار گرفت و به این دلیل یک کلیسا را انتخاب کرد که حدس میزد کسی نتواند او را تهدید کند.
دیوید براک، وکیل مدافع روف گفت که او با این که ارتکاب به قتل Murder را قبول کرده، به صورت انفرادی و بدون این که تحت تاثیر گروهی باشد، مرتکب این جرم Crime شده و به طور کامل از ابعاد کاری که انجام داده، آگاه نبوده.
پس از حکم دادگاه، فلیسیا ساندرز، یکی از نجاتیافتگان، روف را ترسو نامید و گفت که در هنگامی که شهادت میداد، متهم جرات نگاه به چشمان او را نداشت. او گفت: "من لبخند زدم، چون وقتی شما به عکس آن ۹ نفر نگاه میکنید، میبینید که همگی لبخند به لب داشتند."
دقایقی پس از حکم دادگاه، نیکی هیلی، فرماندار کارولینای جنوبی بیانیهای منتشر کرد و گفت امیدوار است که خانوادههای این ۹ قربانی به آرامش رسیده باشند.
خانم هیلی بود که پس از منتشر شدن عکس روف با پرچم کنفدراسیون، فشار آورد تا این پرچم از ساختمان فرمانداری پایین کشیده شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر