جوادی: 113 هکتار از مجموعه تختی بیابان شده بود/ اجازه نمی‌دهیم شیرودی پاساژ شود/ هیات فوتبال تهران را از تک‌محوری خارج می‌کنیم

 به گزارش رکنا، «علی جوادی»، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: دو موضوع ورزش و جوانان باید با یکدیگر دیده شوند، هر چند که استقبال از حوزه ورزش بیشتر است، چون مردم تشنه اخبار و مسائل مربوط به ورزش هستند. ما هرچقدر که مردم را به ورزش ترغیب کنیم، حال جامعه خوب می‌شود. در تحقق این هدف مهمترین رکن، رسانه است که کمک زیادی می‌کند. امروز قرار است یک گزارش تقریباً 100 روزه از زمان حضورم ارائه کنیم. با حمایت‌های وزارت ورزش و جوانان و همچنین استانداری از برنامه‌های اداره کل استان تهران، اقدامات خوبی در پایتخت صورت گرفته است.

وی درباره شرایط هیئت فوتبال استان تهران و اعتراض‌هایی که درباره عملکرد این هیئت وجود دارد، گفت: متاسفانه یا خوشبختانه با توجه به اینکه در حوزه فوتبال حضور داشته‌ و فعالیت کرده‌ام، شناخت خوبی دارم. به همین دلیل کار کردن با من در حوزه فوتبال هم آسان و هم سخت است. به دلیل شرایط خاص اساسنامه و نگاه مردم به فوتبال و همچنین شرایط خاصی که در آن هستیم، باید از التهابات در آستانه جام جهانی پرهیز کنیم. ما می‌دانیم که فوتبال تهران قطب فوتبال کشور است و اگر حالش خوب باشد، حال فوتبال کشور خوب خواهد بود. ما باید برای فوتبال تهران برنامه داشته باشیم. قطعاً فوتبال تهران از تک محوری خارج و به حالت فرآیندی تبدیل می‌شود. در واقع همه آنها که صاحب نظر هستند، باید در شکل‌گیری و تصمیمات نقش داشته باشند. من جلساتی با شیرازی رئیس هیئت داشتم و گلایه‌هایی را نیز مطرح کردم. حضور پرسپولیس و استقلال حاصل تلاش در کل کشور است و ارتباطی با استان تهران ندارد. تلاش می‌کنیم مشکلات سایر تیم‌های تهرانی را ببینیم. چندی قبل وقتی دیدم حال تیم‌های سایپا و ویستا توربین در لیگ دسته اول خوب نیست، خواستم جلسه‌ای برگزار شود و مواردی که از دست ما بر می‌آمد، انجام دادیم. سایپا سابقه قهرمانی در لیگ برتر دارد و از تیم‌های خوب و ریشه‌دار است. کجایند تیم‌های ریشه‌دار مثل هما و بانک ملی؟ به هر حال تلاش‌ها در قامت استان تهران نیست، در حالی که از پایتخت باید بازیکن به همه کشور صادر شود. سهم تهران زیاد نیست و باید با یک خردجمعی اداره کنیم. خوشبختانه هماهنگی خوبی با فدراسیون فوتبال داریم و هر دو طرف دغدغه‌های خود را منتقل می‌کنیم. باید پیگیری مطالبات فعالان شنیده شده و ترتیب اثر داده شود.

وی درباره شرایط دو مجموعه ورزشی تختی و شیرودی گفت: ما یک زمین فوتبال و یک پکیج کامل در مجموعه تختی داریم. در سال‌های گذشته 113 هکتار از اراضی تبدیل به بیابان شده بود و از استادیوم آن نیز فوتبال برگزار نمی‌شد. وقتی وارد این موضوع شدیم، متوجه مشکلات شدیم. متأسفانه پیمانکار قبلی به تعهداتش عمل نکرده بود و این مسئله مشکلات زیادی را به بار آورد. ما می‌توانستیم با یک کار ساده این مسئله و مشکلات را حل کنیم، اما کار را به صورت اصولی انجام دادیم. حتی وقتی وزیر ورزش به مجموعه آمد، دستور حمایت ویژه داد. بر همین اساس کار را استارت زدیم و امیدوارم بتوانیم این ورزشگاه را به عرصه خدمات دهی برسانیم. امیدوارم شاهد حضور تیم‌های مختلف در نهایت باشیم.

جوادی افزود: درباره ورزشگاه شیرودی هم قرار است که به اداره کل منتقل شود. شک نکنید در زمانی که متولیان ورزش کشور ورزشی هستند و نه سیاسی، اجازه نمی‌دهیم تغییر کاربری پیدا کرده و تبدیل به پاساژ شود، و حتی به دنبال توسعه و تقویت خواهیم بود.  باید اشاره کنم که بالغ بر 140 پروژه ورزشی در تهران تعریف شده و باید آنها را تکمیل کنیم و بر همین اساس نمی‌توانیم پروژه جدیدی تعریف کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران درباره شرایط نامساعد مجموعه ورزشی تختی و اینکه این وضعیت در دوران مدیریت اداره کل در آنجا ایجاد شده، گفت: اداره تهران بانی این شرایط تختی نبوده است. ضمن اینکه می‌توانید از نزدیک شرایط فعلی را ببینید که کار در حال انجام است. تغییر در کل دولت انجام شده و بخش ورزش هم به همین تبع است. اینکه بخواهند ورزش تهران را با شرایط گذشته متهم کنند، عادلانه نیست. ما که آمدیم، خیلی از پروژه‌ها تعطیل بود، اما حالا در حال کار بر روی آن‌ها هستیم تا به سرانجام برسانیم. خواست سیستم این است که همه اماکن ورزشی تکمیل شوند و در خدمت مردم باشند تا سرانه فضای ورزشی افزایش داده شود. انشاءالله با مطالعات جامعی که انجام شده، یک مجموعه کامل ورزشی-خانوادگی شکل خواهد گرفت تا یک مجموعه ورزشی شاداب را داشته باشیم که در کنار مجموعه انقلاب باشد.

وی درباره اقدامات مالی صورت گرفته از زمان حضورش عنوان کرد: در یک ماه پایانی سال که آمدم، مطالبات چهارده ماهه پرسنل، رفاهیات کارکنان و بازنشستگان پرداخت شد. در واقع برای اولین بار، همه بازنشستگان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران دارای رفاهیات شدند. همچنین برای همه هیئت‌های ورزشی، به جز آنهایی که تمکن مالی خوبی دارند، از 30 تا 150 میلیون تومان پرداخت شد و پرداخت دوم منوط به ارائه عملکرد و گزارش توفیقات است.

وی درباره افتتاح باشگاه لاکچری بدنسازی که چند هفته قبل سر و صدای زیادی ایجاد کرد، گفت: اقدام برای مجوز صورت گرفته بود، اما مجوزی صادر نشده بود و دوستان بدون هماهنگی اقدام به افتتاح کرده بودند. دو هفته طول کشید و احراز صلاحیت صورت گرفت و مجوز صادر شد. درباره نرخ آن نیز عنوان شد که نرخ‌های مطرح شده، در فضای مجازی تولید شده‌اند و این موضوع تکذیب شد. در واقع شهریه ها متناسب با فرمول خاصی است و نظارت و بازرسی بر روی آن وجود دارد که نمی‌توان بیش از مبالغ مصوب شده دریافت کرد. اگر تخطی شود، برخورد لازم صورت می‌گیرد. حتی شهریه 400 میلیونی وجود ندارد و همه چیز طبق تعرفه اداره کل استان تهران است.

وی در واکنش به این موضوع که گفته می‌شود بنیاد مستضعفان مالکیت بخشی از مجموعه ورزشی تختی را در اختیار دارد، تاکید کرد: سندهای تمام پلاک‌های مجموعه ورزشی تختی صادر شده و در اختیار اداره کل استان تهران است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران درباره برکناری رئیس هیئت کشتی استان تهران گفت: اداره کل استان تهران از حالت منفعل خارج شده است و فقط نظاره‌گر نخواهد بود. ما شجاعانه، مستند و با ارزیابی تصمیم‌گیری می‌کنیم. شما باید وضعیت کشتی تهران را با 10 سال قبل مقایسه کنید. من با رئیس هیئت کشتی جلسه داشتم و صحبت‌هایی را با یکدیگر انجام دادیم. در این مدت روزی را نداشتم که بزرگان کشتی تهران با من تماس نگرفته باشند. هفته قبل در تنکابن مسابقات کشوری برگزار شد و حتی یک ورزشکار تهرانی هم مدال طلا نگرفت.

وی عنوان کرد: ظرفیت خوبی در اختیار هیئت کشتی بود و حمایت‌های خوبی از این رشته داشتم، اما متأسفانه این هیئت وزن لازم را ندارد. فدراسیون نیز مواردی را اعلام کرده بود که بررسی کردیم و در نهایت این تصمیم را گرفتیم. ما می‌خواهیم دوباره حال کشتی تهران را خوب کنیم. البته این تصمیمات باید قبل از من هم صورت می‌گرفت. همه کسانی که قهر کرده بودند، باید برگردند تا دوباره حال کشتی تهران خوب شود.

انتهای پیام/