سجادی: دیپلماسی ورزشی یکی از دغدغههای مهم ما است/ 6 هزار پروژه نیمه تمام داریم
رکنا ورزشی: وزیر ورزش و جوانان درخصوص پروژههای نیمه تمام ورزشی در کشور نیز گفت: ما میراثدار یک سری پروژههای نیمه تمام هستیم که بالای ۲۰ سال سن دارد و از اعضاء فراکسیون راهبردی میخواهم تا برای تعیین تکلیف آنها به ما راهکار و مشورت دهند.
وزیر ورزش وجوانان برگزاری نشستهای تخصصی با فراکسیونهایی چون فراکسیون راهبردی، فرهنگی و اجتماعی مجلس شورای اسلامی را سرآغازی برای تعاملات بیشتر با نمایندگان مردم در خانه ملت برای مدیریت بهتر و تسریع برنامههای توسعهای در دو حوزه ورزش و جوانان عنوان کرد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، دکتر سید حمید سجادی در نشست نمایندگان فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: جلسه فوق العادهای بود و در آن مطالب بسیار خوبی بیان شد و من از ابتدا ۲۸ نکته ارزشمند که فوقالعاده حساس، ریزبینانه و استراتژیک بود به یادگار برداشتم.
وی در ادامه ضمن قدردانی از تشکیل چنین نشستی بیان کرد: این جلسه آغاز تعاملات بیشتر مجموعه ورزش و جوانان با فراکسیونهای تخصصی از جمله فراکسیون فرهنگی، اجتماعی و راهبری و نقطه عطفی برای همکاری بیشتر با هدف مدیریت بهتر و تسریع در برنامههای توسعهای است.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه تاکید اعضاء فراکسیون راهبردی درخصوص دیپلماسی ورزشی را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: این موضوع را به عنوان یکی از دغدغهها برای ورزش کشور میدانم.
وی توضیح داد: ما در داخل کشور ۲۳۵ گونه ورزش را مدیریت میکنیم و در دنیا بیش از ۲ هزار سازمان بین المللی وجود دارد که در حوزه ورزش کار میکند.
دکتر سید حمید سجادی در ادامه سخنانش کرسیهای بین المللی کسب شده توسط ورزشیها در کشورمان را مورد توجه قرار داد وگفت: هماکنون حدود ۴۳۰ کرسی بین المللی توسط حدود ۳۶۰ نفر برای کشورمان به دست آمده است، اما تنها کسب این جایگاههای بین المللی مهم نیست بلکه باید بررسی کنیم چنین کرسیهایی چه دستاورد و چه خروجی برای ورزش کشورمان دارد.
وی این نکته را مورد تاکید قرار داد که باید از این کرسیها در شرایط کنونی به نفع کشور با برپایی اردوهای داخلی، پذیرفتن میزبانی و برگزاری دورههای علمی و تخصصی بهرهبرداری کرد.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه سخنانش به زیرساختهای علمی ایران در حوزه ورزش اشاره و در این ارتباط توضیحاتی را در خصوص مرکز بین المللی آموزش در تکواندو و تیراندازی ارائه کرد و بهره برداری بهینه از این امکانات را مورد توجه قرار داد.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای ورزشهای ملی کشورمان و برنامهریزی درجهت توسعه بینالمللی آنها بیان کرد: فدراسیون جهانی زورخانهای در کشور فعال است و در نظر داریم دفتر توسعه منطقه ای آن را در یکی از مناطق آزاد مثل قشم و کیش راهاندازی کنیم که دراین راستا مکاتبات لازم صورت گرفته است.
دکتر سجادی در ادامه سخنانش یکی از برنامههای وزارت ورزش و جوانان را ارتباط بیشتر با یونسکو عنوان کرد و توضیح داد: من چهار سال به عنوان نایب رئیس کمیته تربیت بدنی بین دول یونسکو بودم که ۱۸ کشور عضو آن بودند و تمام برنامهها، تصمیمات و حمایتها برای ورزشهای دولتی جهان در این کمیته گرفته میشود.
وی در بخش دیگرسی از سخنانش توضیحاتی را درخصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه جوانان ارائه کرد و گفت: ۲۳ اسفندماه همزمان با میلاد حضرت علی اکبر(ع)، شورای عالی جوانان به ریاست رئیس جمهور پس از ۹ سال برگزار شد که مصوبات بسیار خوبی را برای این حوزه درپی داشت.
وزیر ورزش و جوانان افزود: یکی از این مصوبات منجر به تشکیل دبیرخانه شورای عالی جوانان در ریاست جمهوری شد و در همان جلسه پست مشاور جوانان که دبیر شورای عالی جوانان هم خواهد بود، شکل گرفته و ضمن اینکه مقرر شد، معاونت خودمان حفظ شود.
وی در ادامه سخنانش از تلاشهای نمایندگان مجلس در تخصیص ۲۷ صدم درصد به ورزش قدردانی کرد و گفت: اختصاص این مبلغ در روزهای پایانی سال خبر خوبی برای این مجموعه بوده است.
دکتر سیدحمید سجادی تصریح کرد: با اختصاص این مبلغ یک رنسانس برای ورزش کشور به وجود خواهد آمد و ما خواهیم توانست بسیاری از درخواستهای به حق نمایندگان مجلس را به سرانجام برسانیم و با تزریق این منابع من مطمئن هستم در اتمام پروژهها نیز روسفید خواهیم شد.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۶ هزار پروژه نیمه تمام داریم که یک هزارو ۱۰۰ مورد آن تعطیل است و هیچ پیمانکاری روی آن کار نمیکند که در صورت تخصیص ۲۷ صدم درصد خواهیم توانست بسیاری از مشکلات در حوزه زیرساختها و پروژههای ورزشی نیمهتمام را رفع کنیم.
دکتر سید حمید سجادی در پایان سخنانش درخصوص برنامههای این وزارتخانه برای جام جهانی فوتبال بیان کرد: ستادی برای جام جهانی در کشور به ریاست دکتر مخبر تشکیل شده است که ما هم عضو آن هستیم. برای این رویداد مهم بیشتر وزارتخانهها درگیر هستند تا انشاءالله از این مسابقات مهم که در همسایگی ایران در حال رخ دادن است به بهترین شکل بهرهبرداری کنیم.
انتهای پیام/
ارسال نظر