گزارش پرونده «حسین فریدون» در مجلس / با وتو کنندگان این پرونده برخورد شود

به گزارش رکنا، عضو هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس گفت: در جریان از دستور کار خارج کردن بررسی پرونده حسین فریدون باید مشخص شود چه کسی وتو کرده و چرا هیأت رئیسه که نقش اساسی را در این بخش دارد به تماشا نشست.

عضو هیأت نظارت مجلس:‌ با وتوکنندگان پرونده «فریدون» باید برخورد شود

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره روند بررسی پرونده حسین فریدون برادر رئیس جمهور در مجلس اظهار داشت: متاسفانه هیأت نظارت اختیار چندانی ندارد و نمونه بارز آن مدرک تحصیلی حسین فریدون است که دو سال در کمیسیون آموزش تاب خورد و بعد اجازه ندادند در صحن علنی مجلس قرائت شود.

وی افزود: اتفاقا در اینگونه مواقع هیأت نظارت باید ورود و برخود کند که چرا چنین گزارشاتی از دستور کار خارج می‌شوند؛ حق ندارند وتو کند، مگر در مجلس کسی نماینده‌تر از دیگران است؟

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: در جریان از دستور کار خارج کردن بررسی پرونده حسین فریدون باید مشخص شود چه کسی وتو کرده و چرا هیأت رئیسه که نقش اساسی را در این بخش دارد به تماشا نشست؟

سلیمی در همین زمینه عنوان کرد: از این موارد فراوان است مثلا در موضوع برجام باید گزارش آن 6 ماه یک بار به مجلس ارائه می‌شد اما در حال حاضر آخرین گزارشی که ارائه شده مربوط به تابستان 97 است. مشخص است که هیأت رئیسه کوتاهی کرده؛ حال چه کسی در این میان باید توبیخ شود؟

وی بیان کرد: از طرفی هیأت رئیسه اجازه طرح تذکر و اخطار نمی‌دهد. اگر یک نماینده اخطار داشت طبق آیین نامه مجلس اولویت دارد؛ حال اگر هیأت رئیسه اجازه نداد اخطار یا تذکر خود را بیان کند حتما باید در هیأت نظارت محاکمه شود حتی شخص رئیس مجلس.

عضو هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مجلس شورای اسلامی در خاتمه تصریح کرد: البته بارها گفتیم که برخی از افرادی که صحن را اداره می‌کنند و از آنجایی که بر مسائل قانون و حقوقی مسلط نیستند اجازه طرح اخطار نمی‌دهند که این بخاطر ضعف خودشان است و نمی‌خواهند کسی دستشان را بخواند.

جلسه علنی امروز (یکشنبه 14 اردیبهشت)

قاضی زاده هاشمی عضو هیات رئیسه مجلس دستور کارهای پارلمان را به شرح ذیل قرائت کرد:

ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شورها در مورد: بررسی طرح الحاق یک تبصره به قانون انتخابات (ریاست جمهوری- خبرگان رهبری- مجلس شورای اسلامی)

گزارش کمیسیون مشترک در مورد: بررسی لایحه درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها و دهیاری ها

گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد: بررسی لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی کشور

ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد: بررسی طرح دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد: بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مشترک ایمنی مدیریت سوخت مصرف شده و ایمنی مدیریت پسماند پرتوزا

گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات و فناوری در مورد: بررسی طرح استفساریه تبصره(10) ماده(17) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد : بررسی طرح استفساریه تبصره بند «الف» ماده (103) قانون مدیریت خدمات کشوری

گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد: بررسی لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری- صنعتی سرخس- دوغارون و مازندران

گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد: بررسی لایحه توسعه محدوده منطقه آزاد تجاری- صنعتی انزلی

2. گزارش کمیسیون آموزش ، تحقیقات و فناوری در مورد موضوع پذیرش و نحوه جذب آقای حسین فریدون برای تحصیل در مقطع دکتری (در اجرای ماده (234) آیئن نامه داخلی مجلس شورای اسلامی

3. گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل (44) قانون اساسی در مورد درآمدزایی و خصوصی سازی باشگاههای ورزشی (در اجرای ماده (40) آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی )

4.بررسی تقاضای عده ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد رسیدگی به لایحه مشارکت عمومی و خصوصی طبق اصل هشتاد و پنجم (85) قانون اساسی برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.