محمدعلی پورمختار درباره عملکرد نیروی انتظامی در مسئله حجاب و برخورد با بی‌حجابی اظهار کرد: این موضوع (عفاف و حجاب) تا زمانیکه مربوط به مسائل فرهنگی یا ناشی از بی‌اطلاعی و عدم آگاهی نسبت به احکام شرعی باشد، در حیطه مأموریتهای دستگاه‌های فرهنگی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات، سازمان اوقاف و سایر دستگاه‌های فرهنگی است که این مأموریت ها کم و بیش به اشکال مختلف انجام می‌‌شود.

نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در برخی مواقع، این رویه کاملاً سیاسی و هدفمند می‌شود، دشمن اکنون به دنبال طراحی اهداف مختلف از جمله بی‌اعتماد کردن قشر نوجوان، جوان و بانوان به مسئله حجاب، زیر سؤال بردن حجاب و تشویق به بی‌حجابی داخل خودرو و معابر عمومی است که این موضوع دیگر به مسائل فرهنگی و اعتقادی برنمی‌گردد بلکه به موضوعات سیاسی و امنیتی ربط پیدا می‌کند که در این مواقع جایگاه دستگاه امنیتی و انتظامی خود را بیشتر عیان کرده و حضور قوی، جدی و برخورد قاطع با اینگونه عوامل را می‌طلبد.

وی تصریح کرد: برخی افراد ساده‌اندیشند یا در جهت سوءاستفاده از فضا به نفع خود یا جریان وابسته به خود هستند که با نقد عملکرد نیروی انتظامی در مسئله حجاب، به نوعی مخالف با رفتارهای ناجا بوده و چه بسا بی‌علاقه نیستند بی‌حجابی در جامعه بروز کند.

این عضو کمیسیون قضایی خاطرنشان کرد: قاطبه مردم مسلمان ایران به ارزش های اخلاقی جامعه پایبند بوده و آن را رعایت می‌کنند که متخلفان و قانون‌شکنان با اقدام قاطع دستگاه‌ها از جمله نیروی انتظامی مواجه می‌شوند.

وی ضمن تقدیر از موضع فرمانده ناجا درباره مسائل مربوط به حجاب و اقدام عملی نیروی انتظامی در این رابطه، از حمایت همه‌جانبه از اقدامات نیروی انتظامی در زمینه حجاب و عفاف خبر داد.

قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر اجرا نمی‌شود

پورمختار در پاسخ به این سؤال که آیا حمایت کافی از آمران به معروف و ناهیان از منکر صورت می‌گیرد، گفت: حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در حد و حدود مناسب صورت نمی‌گیرد؛ قانون نیز به نوعی در این زمینه اجرا نمی‌شود، در مجلس نهم قانونی خوب و ضروری درباره حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تصویب شد اما این قانون در سایه بی‌توجهی و بی‌اعتمادی برخی از دستگاه‌ها و مسئولان اجرا نمی‌شود لذا این حمایت صورت نمی‌گیرد.

نماینده دوره دهم مجلس شواری اسلامی با بیان اینکه دیگر امید زیادی به دستگاه‌های فرهنگی در زمینه حمایت از آمران به معروف و ناهیان منکر نداریم، گفت: همچنان باید دستگاه‌های انتظامی در این قضیه ورود پیدا کنند و حمایت از آمران معروف به عمل آورند.

وی افزود: قانون تصویب شده درباره حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، جامع و کامل است و وظایف و تکالیف دستگاه‌ها در آن مشخص شده است؛ این قانون مدتی توسط رئیس‌جمهور ابلاغ نشد اما اکنون پس از ابلاغ، توقع اجرای آن را داریم، با اجرای این قانون نیاز به اجرای قانون جدید نداریم.

این عضو کمیسیون قضایی درباره اختصاص سامانه‌هایی برای معرفی متخلفان در زمینه حجاب به دادستانی و پلیس، یادآور شد: این اقدام هم در راستای قانون حمایت از آمران به معروف است؛ ناجا و دادستانی نیز با تکیه بر نیروی مردمی به دنبال این است که به تخلفات رسیدگی کند و طبیعی است که باید به این گزارشها ترتیب اثر داده شود.

پورمختار با بیان اینکه گزارشها توسط افراد معتمد به پلیس داده می‌شود، خاطرنشان کرد: این گزارشها ناظر بر خودروهایی است که مسافر، راننده یا سرنشین بی‌حجاب، با گردش در خیابانها به دنبال دهن‌کجی به ارزشها و تبلیغ این امر نامشروع و غیرقانونی هستند لذا برخورد جدی و شدید با این نوع خودروها هم خواسته مردم است و ما هم در مجلس از آن حمایت قاطع می‌کنیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.