تاکنون 46 طرح زمین ورزشی در لرستان به بهره‌برداری رسیده است

 به گزارش رکنا از لرستان ، امین جمشیدی در نشست خبری با خبرنگاران به تشریح برنامه‌های معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان در 30 ماهه‌ی اخیر پرداخت و اظهار کرد: زیرساخت‌های ورزشی آموزش و پرورش کم‌تر از ورزش و جوانان نیست و ما تلاش می‌کنیم تمامی هیات‌های ورزشی بتوانند از این امکانات ورزشی استفاده نمایند.

وی افزود: در سال 1401 طرح شهید سلیمانی از سند تحول بنیادین که به زیرساخت‌های ورزشی اشاره دارد و مورد تاکید مقام معظم رهبری می‌باشد را با پنج موضوع محوری طراحی، ایجاد، بهینه‌سازی، تناسب سازی و تبدیل به احسن را پیگیری کرده‌ایم و توانستیم تحول عظیمی در حوزه‌ زیرساخت‌های ورزش دانش‌آموزی در استان ایجاد نماییم.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان با اشاره به این‌که 24 زمین ورزشی در سفر اول ریاست جمهوری به استان به صورت همزمان افتتاح شد، گفت: طرح شهید سلیمانی در قالب چمن مصنوعی، سالن چند منظوره تیپ 2 و چند طرح ورزشی دیگر و همچنین 14 کلاس درس تربیت بدنی برای استان در نظر گرفته شد که تمامی آن‌ها تکمیل و به فضای ورزشی دانش‌آموزی استان اضافه شدند.

جمشیدی به ایجاد پنج زمین‌ ساحلی در لرستان اشاره کرد و ادامه داد: هم‌چنین پنج سالن‌ سقف بلند با اعتبار 800 میلیون تومان برای استان طراحی شد که یک سوم اعتبارات آن از طریق وزارتخانه و دو سوم آن از ظرفیت داخلی استان از جمله برنامه و بودجه و خیرین حوزه ورزشی جذب گردید.

وی با بیان این‌که 29 زمین چمن مصنوعی در استان به بهره‌برداری رسیده است، افزود: پس از سفر وزیر آموزش و پرورش به استان تعداد زمین‌های چمن ورزشی به 73 مورد رسید، همچنین با اضافه شدن 12 طرح زمین ورزشی در رشته‌های مختلف جمعا 85 طرح زمین ورزشی در استان داریم که تاکنون 46 طرح از آن‌ها به بهره‌برداری رسیده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان با اشاره به افتتاح کلاس درس تربیت بدنی، گفت: نصب کف‌پوش هشت سالن ورزشی رو باز برای مدارس در نظر گرفته شد که سه مورد آن به بهره‌برداری رسید و مابقی تا پایان تابستان سالجاری به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: کانون تندرستی در مجموعه ورزشی شهید صالحی‌راد با رویکرد حرکات اصلاحی و سالن بدنسازی نوین نیز در این محموعه به بهره‌برداری رسیده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان گفت: سالن جلسات شهدای معلم و ایجاد زمینه مطلوب برای برگزاری کلاس‌های تئوری و نشست‌های خبری با صرف 400 میلیون تومان اعتبار نوسازی و تجهیز شد.

جمشیدی با اذعان بر این‌که زیرساخت‌های ورزشی آموزش و پرورش کم‌تر از ورزش و جوانان نیستند، گفت: متاسفانه در گذشته اعتباری برای نگهداری سالن‌های ورزشی تخصیص ندادند اما در دو سال اخیر یک میلیارد و 800 میلیون تومان از طریق وزارت آموزش و پرورش و معاونت تربیت بدنی براساس اولویت‌ها جهت تعمیر سالن‌های ورزشی به لرستان کمک شده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان اضافه کرد: ایجاد سکوی وشو برای اولین بار در کشور در بخش دانش‌آموزی و اختصاص سالن ورزشی برای 4 رشته رزمی که بتوانیم از لحاظ زیرساخت‌های ورزشی و برگزاری مسابقات به ورزش و جوانان متکی نباشیم و برای میزبانی شرایط مطلوبی داشته باشیم از دیگر اقدامات این معاونت در حوزه ورزش دانش‌آموزی بوده است.

وی یادآور شد: تعویض صندلی و ایجاد جایگاه تماشاگران در دو سالن شهید توکل مصطفی‌زاده و یادگار امام با اعتبار یک میلیارد و 200 میلیون تومان، ایجاد سالن تنیس، تجهیز سالن کشتی شهید عجمیان در مجموعه ورزشی الغدیر با دو تشک، ایجاد زورخانه در شهرستان ازنا نیز به اقدامات زیرساختی این حوزه اضافه شده است.

جمشیدی در ادامه به طرح شهید طغیانی از قهرمانان و دانش‌آموزان به نام ورزشی زورخانه‌ای و آغاز ورزش صبحگاهی در مدارس با ضرب و زنگ زورخانه‌ای اشاره کرد و گفت: یک خانه وزنه برداری بلا استفاده در مجموعه صالحی‌راد داشتیم که این سالن را به سالن ژیمناستیک تبدیل کردیم و امکانات آن را به جنوب شهر و به سالن شهید مصطفی خمینی انتقال دادیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان در زمینه ایجاد درآمد پایدار در ابن حوزه نیز گفت: برای درآمدزایی پایدار سه باب مغازه در مجموعه ورزشی الغدیر با اعتبار 600 میلیون تومان راه اندازی شد که ارزش افزوده آن‌ها در حال حاضر 15 میلیارد تومان است که درآمد حاصل از این مغازه‌ها صرف خرید تجهیزات ورزشی شده و به مناطق مختلف اهدا می‌شود.

 

وی با اشاره به این‌که 450 میلیون تومان برای سقف سالن کشتی هزینه شده است گفت: کف پوش سالن‌های بروجرد و نورآباد تعویض و به صورت مشارکتی در حوزه زیرساختی در طول 30 ماه انجام شده است.

جمشیدی توضیح داد: خوابگاه الغدیر بار دیگر به آموزش و پرورش برگردانده شد و 3 میلیارد تومان نیز برای تکمیل و تجهیز طبقه دوم آن هرینه شده است.

وی خاطر نشان کرد: 56 میلیارد تومان خارج از اعتبارات دولتی جذب کرده‌ایم که در تاریخ این دستگاه بی سابقه بوده که ابن اعتبارات از محل مطالعه ماده 23، اعتبارات در اختیار نمایندگان و درآمدهای حاصل از فروش نفت و گاز طبیعی بوده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان پیست تارتان برای برگزاری مسابقات دانش‌آموزی را یک نیاز دانست و گفت: اگر این امکان در اردوگاه آیت الله کمالوند خرم‌آباد فراهم شود آموزش و پرورش دیگر وابستگی به ورزش و جوانان نخواهد داشت.

جمشیدی تصریح کرد: در زمینه مسابقات ورزشی نیز تیم فوتسال فرهنگیان استان قهرمان کشور شد، هم‌چنین در سال 1401 و 1402 تعداد 9 دانش آموز لرستانی در رشته‌های دو و میدانی، بسکتبال، والیبال و تنیس روی میز به تیم ملی دعوت شده‌اند.

مهدی زکی پور/لرستان

 

وبگردی