سربازان آموزش مهارتِ مالی و سایبری می‌بینند

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از برنامه‌ریزی برای ارائه آموزش‌های تخصصی به بیش از ۴۰۰هزار سرباز در سال جاری خبر داد.

سردار موسی کمالی با اشاره به برگزاری چهارمین جلسه شورایعالی سیاستگذاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه گفت: در این جلسه که با حضور فرماندهانی از ستادکل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نیز وزرا و نمایندگان وزرای آموزش و پرورش، علوم، ورزش و جوانان، ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت و معاونت توسعه مناطق روستایی رییس جمهور و روسای هلال احمر و سازمان فنی و حرفه ای و ... برگزار شد، گزارش نهایی اقدامات انجام شده در حوزه مهارت آموزی سربازان در سال گذشته اعلام و تصمیمات در خصوص مهارت آموزی به سربازان در سال جاری اتخاذ شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۶۲هزار و ۵۰۰ سرباز در دو گروه آزمون ها و کلاس ها شرکت کردند، گفت: ۱۳۴ هزار سرباز ر آزمون های مهارت آموزی شرکت کرده و ۱۲۵هزار و ۵۰۰ نفر نیز در کلاس های آموزشی شرکت کردند که در مجموع برای ۱۶۵ هزار نفر گواهی مهارت صادر شد.

کمالی از افزایش رشته مهارت های سربازان خبر داد و گفت: در سال ۹۶، ۱۵ رشته مهارت برای سربازان وجود داشت اما در سال ۹۷ این رشته مهارت ها با ۱۴۲ مورد افزایش یافت.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح اهداف اجرای طرح مهارت آموزی را ایجاد نشاط، جذابیت سربازی، آمادگی شغلی جوانان و اشتغال عنوان کرد و گفت: این مهارت‌ها در دو دسته تخصصی و عمومی انجام خواهد شد و بر این اساس هر سرباز می بایست دست کم یک مهارت تخصصی را فرا بگیرد، مهارت های عمومی نیز برای همه سربازان الزامی است و به آنان ارائه می‌شود.

کمالی در مورد مهارت های تخصصی ارائه شده به سربازان گفت: در توافقات صورت گرفته برای امسال مقرر شد، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ۲۰۰ هزار سرباز، سازمان فنی و حرفه‌ای به ۱۲۰ هزار سرباز، وزارت جهاد کشاورزی به ۳۰ هزار سرباز، وزارت ورزش و جوانان به ۴۰ هزار سرباز و عقیدتی و سیاسی ستادکل نیروهای مسلح نیز به ۲۰ هزار سرباز آموزش‌های تخصصی را ارائه دهند.

وی در مورد آموزش‌های عمومی نیز گفت: آموزش های مربوط به امداد و نجات، سبک زندگی، مهارت های مالی و مهارت های سایبری جزو این آموزش هاست که به ترتیب جمعیت هلال احمر، وزارت ورزش و جوانان، بانک انصار و شرکت ایرانسل اقدام به ارائه آن خواهند کرد.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح افزود: امسال سازمان هلال احمر به ۲۰۰ هزار سرباز، آموزش امداد و نجات خواهد داد.

کمالی افزود: امیدواریم که با همکاری دیگر دستگاه‌ها شرایطی فراهم شود تا هر سرباز در پایان دوره خدمت سربازی علاوه بر کارت پایان خدمت، یک گواهی مهارت نیز دریافت کند تا بتواند در مراحل اشتغال موفق عمل کند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.