کامرانیفر: در بخش فرهنگی باشگاهها خیلی عقب هستیم/ باید برای رشد فوتبال برنامه داشته باشیم
رکنا ورزشی: جلسه هماندیشی فرهنگی باشگاههای لیگ برتری و دسته اولی با حضور نمایندگان ۱۲ باشگاه لیگ برتری برگزار شد.
به گزارش رکنا، جلسه هماندیشی معاونتهای فرهنگی باشگاههای لیگ برتر و لیگ یک با حضور معاونان برخی باشگاهها، مدیران وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال از ساعت ۱۰:۳۰ امروز در هتل آکادمی مرکز ملی فوتبال آغاز شد.
در این جلسه حسن کامرانیفر (دبیرکل فدراسیون)، بهرام رضائیان(عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال)، حجتالله بهمنی(مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ)، علی احدی(سرپرست دفتر امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان)، اسماعیل احمدی(مشاور و سرپرست حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان)، مهدی میرجلیلی(رییس سازمان بسیج کشور)، محمد جماللو(معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر)، احسان محمدی(رییس دپارتمان کمیته مسئولیتهای اجتماعی)، امیر فرشاد تفکری(رییس هیات فوتبال یزد)، عفت رجبی(رییس گروه فرهنگی ورزش) و مدیران فرهنگی برخی باشگاههای لیگ برتری و دسته اولی حضور داشتند.
حسن کامرانیفر، دبیرکل فدراسیون فوتبال در این جلسه اظهار داشت: خیلی خلاصه و کوتاه بگویم در بخش فرهنگی در باشگاهها خیلی عقب هستیم. آنچه در رسانهها دیده میشود، جزو مواردی است که بیشتر در مقابل مسائل فرهنگی اتفاق میافتد. اتفاقات خوبی که در بخش فرهنگی و رفتارهای جوانمردانه در لیگ و فوتبال ما میافتد، خیلی کم دیده میشود.
وی افزود: در تمام دنیا اتفاقات فرهنگی که در کنار فوتبال میافتد بزرگ میکنند و آن را نمایش میدهند. قبل از بازی فرزندان و بچههای خاصی را همراه تیمها به زمین میآورند. کارهای بزرگی در بخش فرهنگی باشگاهها انجام میشود و رسانه برخی وقتها فراتر از خود فوتبال به آن میپردازد اما متاسفانه در ایران این کار را انجام نمیدهیم. درخواست میکنم در کنار موارد فنی بیشتر به این موارد توسط مسئولان بخش فرهنگی باشگاهها، مدیران عامل و.... توجه شود.
دبیرکل فدراسیون فوتبال عنوان کرد: اگر با نگاهی بهتر و عینک تیزبین به این مسائل توجه کنیم اینگونه موارد خوب و مثبت هم بیشتر دیده و رسانهای میشود. در این حالت افرادی که صحبتی کرده و رفتارهایی انجام میدهند، ناخودآگاه به سمتی میروند که این رفتارها را کنترل کنند. با این اتفاق همه فوتبال را میپسندند.
کامرانیفر گفت: در این حالت نگاه به فوتبال زیبا خواهد شد و همه آن را میپسندند. جامعه ما احساسی و متفاوت است و میتوانیم از فرصتها بهترین استفاده را در جهت رشد فوتبال و ورزش داشته باشیم. یک عذرخواهی هم میکنم. قرار بود در این جلسه کار فرهنگی انجام بدهیم اما قرآن و سرود ملی با بهترین کیفیت پخش نشد. از همگان بابت این موضوع عذرخواهی میکنم و امیدوارم دیگر چنین اتفاقاتی در فدراسیون فوتبال نبینیم. امیدوارم همه با هم شرایط خوبی برای فوتبال کشور فراهم کنیم. ظرفیتهای بالایی داریم و این نوع مسایل فرهنگی را بین بازیکنانمان دیدهایم.
بهرام رضاییان، عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال نیز در بخشی از سخنان خود عنوان کرد: همه ما در فوتبال به دنبال مسائل فرهنگی هستیم و هواداران دوست دارند فرهنگ خوب خودمان را نشان بدهیم. امیدواریم این روند ادامه داشته باشد و با همفکری اهداف خوبی که در پیش داریم محقق شود. مهمترین بخشی که اکنون دنبال آن هستیم، در سطح باشگاهها فرهنگسازی برای هواداران است. امسال سال جامجهانی است و به این دلیل که مسابقات در منطقه ما برگزار میشود باید از این فرصت استفاده کنیم. بهاروند، بهمنی در سازمان لیگ و مدیران فدراسیون در این زمینه تلاش میکنند و امیدواریم با حمایت وزارت ورزش اتفاقات خوبی بیفتد.
وی ادامه داد: انتظار خیلی بیشتری از باشگاهها داریم که چنین جلساتی را جدی تر بگیرند. هر کاری در باشگاهها در زمینه فرهنگی انجام بدهیم خود باشگاه منفعت میبرد. هوادار و بازیکنان ما هر چه در راستای سیاستهای فرهنگی پیش بروند، به اهداف خود نزدیکتر میشویم. اگر یک بازیکن همراه سیاستهای باشگاه نباشد خواهید دید چه چالشهایی ایجاد خواهد شد.
عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال تصریح کرد: باید سکوها را با فرهنگ باشگاهها همراه کنیم. به همین دلیل از باشگاهها میخواهم بخش معاونت فرهنگی را جدی بگیرند. فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و وزارت ورزش این کار را انجام دادند. امیدوارم با هماندیشی قبل از شروع لیگ حداقل برنامه و پروتکلهایی رعایت کنیم که باشگاه هم آن را رعایت کند.
وی افزود: از طریق سازمان لیگ با باشگاههای لیگ برتری و لیگ یکی که چالشهای زیادی دارند مکاتبه خواهیم کرد. بعد از ظهر هم در جلسهای که با محمدی و بهمنی داریم این موضوع را پیگیری خواهیم کرد. دوستان از راههای دور و نزدیک به جلسه امروز آمدند اما باید با باشگاههایی که نیامدند، برخورد شود. نمیتوانیم در باشگاهها فرهنگسازی نکنیم اما انتظار داشته باشیم بازیکن و هوادار به جایی برسند. اگر برنامه و راهکاری برای بازیکن، هوادار، فوتبال و باشگاه خود نداشته باشیم آنها ما را به سمت دیگری میبرند. باشگاه های بزرگ و پرهوادار بیشتر باید این کارها را انجام بدهند. در نهایت منفعت کاری که در باشگاهها انجام میشود به فوتبال ملی میرسد. ما هواداران و بازیکنان خوبی داریم که باید همسو و همجهت در باشگاهها کار کنند. همه میدانید فعالیت نامناسب یک بازیکن در فضای مجازی چه چالشهایی برای باشگاه ایجاد خواهد کرد.
این در حالی است که مسئولان فرهنگی باشگاههای ملوان، هوادار، صنعت نفت، نساجی، تراکتور، سپاهان، ذوبآهن، استقلال، گلگهر، مس رفسنجان، مس کرمان، پیکان در این نشست حضور داشتند و نمایندگان نفت مسجد سلیمان، پرسپولیس، آلومینیوم اراک و فولاد جزو باشگاههای غایب بودند.
انتهای پیام /
ارسال نظر