‎این فیلم را باید دید!

‎جعفر گودرزی ، منتقد سینما و نائب رییس انجمن منتقدان در باره این فیلم گفت: این فیلم را باید دید!

یک فیلم وقتی به شعور و ذائقه مخاطب اخترام می گذارد نتیجه اش می شود اثری گرم و دلنشین و به راحتی با مخاطب همذات پنداری می کند..

فیلم سینمایی "یک کیلو و بیست و یک گرم " فیلمی است شریف ، سلامت و با متانت و با سه داستان بهم گره خورده ..

بی شک بدون ایراد نیست اما نشان داد که افق روشنی در انتظار کارگردانش است. کارگردانی پخته ، فیلمبرداری خوب و بازی های یکدست.

آرزوی موفقیت و اکران خوب برای این فیلم.

رضا درستکار , نویسنده و منتقد سینما درباره این فیلم نظر دیگری دارد: رویکرد مدرن در روایت، و تشخیص ثقل داستان با تماشاگر در این فیلم مشهود است.

عزیزالله حاجی مشهدی، منتقد فیلم و مدرس سینما نیز معتقد است: فیلم سینمایی" یک کیلو وبیست ویک گرم!" - نخستین کار بلند سینمایی" رحیم طوفان" - که با شگفتی فراوان ، در سی و ششمین جشنواره ی فیلم فجر کنار گذاشته شده بود، اکنون درسی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر، فرصت حضور و نمایش پیدا کرده است.

فیلم، اثری قصه گو و داستان پرداز است که می کوشد تا همزمان ، سه داستان کوتاه به هم پیوسته را با هم پیش ببرد. "یک کیلو وبیست ویک گرم" ، با روایتی به نسبت روان وگویا موفق می شود تا با مخاطبان همگانی خود ارتباط برقرار کند و در روایت های مختلف خود نیز دچار لکنت نشود. به نظر می رسد که با وجود ضعف های احتمالی موجود در چنین آثاری، تماشای برخی "نوجویی" ها و "تجربه گرایی" های تازه درمیان این نسل از فیلمسازانِ "نوآمده" ، می تواند دلشاد کننده باشد.

حدیث جان بزرگی ، منتقد سینما Cinema و نویسنده نیز درباره این فیلم گفت: یک کیلو و بیست و یک گرم از بسیاری از فیلم های حال حاضر سینمای ایران جلوتر است. همه می دانند سینمای قصه گوی این سال ها به دور تکرار افتاده و مخاطب از دیدن فیلم های شبیه به هم روز به روز دلزده تر می شود اما این فیلم با گره افکنی ها و پیچ و خم های خوبی که در دل داستان خود دارد می تواند تجربه متفاوتی برای مخاطب ایرانی باشد. کارگردانی و بازی ها و سایر اجزای فیلم هم درست سر جای خود قرار گرفته اند و به عنوان فیلم اول سینمایی کارگردان خود، اثری قابل قبول است.

 

وحید فرازان ، منتقد سینما هم معتقد است: فیلم یک کیلو و بیست و یک گرم را می‌توان جزو فیلم‌های خوب جا مانده از جشنواره سی و ششم فجر (۱۳۹۶) قلمداد کرد. فیلم قصه‌گویی که در جذب مخاطب تا پایان‌ موفق است و این برای کارگردانی که اولین فیلمش را ساخته، امتیاز مثبتی به شمار می‌رود. کستینگ فیلم هم از نکات مثبت فیلم به شمار می‌رود، حضور کسانی چون: لیلا زارع، سعید آقاخانی، فرشته صدر عرفایی...ترکیب خوبی از بازیگران را مناسب با قصه‌ی فیلم رقم زده‌اند. معمولا کارهایی که نیکخواه آزاد تهیه‌کنندگی آن‌ها را به عهده می‌گیرد - بخصوص در سال‌های اخیر - شامل تم‌های اجتماعی به روز است و این اثر هم به نوعی در همین رده قرار می‌گیرد. داستان فیلم در سه خانواده می‌گذرد، سه خانواده‌ای که هر کدام درگیر مسائل درونی خود هستند، ولی در نقطه‌ای این سه خانواده و معضلاتشان به هم می‌رسد. ایجاد تعادل در تعریف داستان هر سه خانواده و بالانس آن‌ها در فیلمنامه و اجرای خوب آن، باز هم از نکات مثبت فیلم آقای طوفان است.

امیدوارم این فیلم راه خودش را پیدا کند و اکران خوبی داشته باشد تا بی‌مهری هیئت انتخاب جشنواره‌ی فیلم فجر را جبران کند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.