روایت فعال اصلاح طلب درباره نقشه اصولگرایان برای انتخابات 1400
رکنا: داریوش قنبری فعال اصلاح طلب درباره پیشبینی روش و استراتژی حضور اصولگرایان در انتخابات آتی میگوید: «در حال حاضر جریان اصولگرا یک کاندیدای اصلی و چند کاندیدای زاپاس خواهد داشت.
به گزارش رکنا ، این فعال سیاسی اصلاحطلب درباره پیشبینی روش و استراتژی حضور اصولگرایان در انتخابات آتی میگوید: «در حال حاضر جریان اصولگرا یک کاندیدای اصلی و چند کاندیدای زاپاس خواهد داشت. اصولگرایان بعید است که با یک گزینه به سطح مطلوبی از وحدت برسند. در کنار گزینه اصلی کاندیداهای دیگر هم در انتخابات حاضر خواهند شد.»
قنبری تصریح میکند: «اصولگرایان به این راحتی به وحدت و انسجام داخلی نخواهند رسید. درست است که در روزهای آخر انتخابات مجلس شورای اسلامی انسجام ظاهری بین اصولگرایان شکل گرفت. اما به اندازه کافی نبود، بلکه انسجامی شکننده بود. این وحدت نتیجه اجماع مناسبی بین جریان اصولگرا نبود؛ به طوریکه رقابتها به بعد از انتخابات و انتخاب رئیس مجلس نیز کشیده شد. بنابراین احتمال اینکه رقابتهای داخلی در جریان اصولگرایی وجود داشته باشد، همیشه محتمل است.» وی با بیان اینکه متاسفانه نمیبینیم که جناح راست از الان استراتژی برای انتخابات داشته باشد و کلا همیشه روشهای سلبی و مبتنی بر تخریب رقیب را دنبال میکنند، میگوید: «اصولگرایان میکوشند تا دولت را ناکارآمد جلوه دهند. آنان میخواهند مسائل ناشی از تحریمها را به حساب دولت بنویسند و دولت و جریان حامیاش را زیر سوال ببرند و احساس میکنند افکار عمومی منشأ شرایط موجود را فراموش کرده است.»
وی میافزاید: «مردم آگاه هستند که ریشه مسئله تحریمها و شکلگیریاش به کنش کدام جریان سیاسی باز میگردد. تحریمها از دولت قبل به روحانی به ارث رسید. دولت فعلی با ارائه راهکار در زمینه تحریمها روی کار آمد و تحریمها را از میان برداشت. اما در نتیجه کارشکنیهای طیف تندرو و حامیان جریان اصولگرایی و بحث دلواپسی آنان از یک طرف و کارشکنی عامل خارجی یعنی ترامپ بود که منجر به بیاثر شدن دستاورد آقای روحانی شد. البته با پیروزی بایدن در انتخابات جدید آمریکا امیدی مجدداً شکل گرفته است.» وی با اشاره به اینکه آقای روحانی با برنامه ایجابی سر کار آمد و حمایت تودهای را پشت سر خود داشت، میگوید:«اکنون نیز اصولگرایان باید بگویند که راهکارشان برای حل مشکلات کشور چیست.
رفتارهای جناح راست
رفتارهای کنونی جناح راست ناشی از نداشتن برنامه است. این در عین حال زنگ خطر برای کل کشور هم هست. جریان راست تمام ظرفیت خود را در انتخابات مجلس به کار برد و بیشتر از ۴۰ درصد نتوانست مشارکت اجتماعی بگیرد. درحالی که بخشی از این آرا هم به دلایل غیرسیاسی ، ازجمله مباحث قومی و قبیلهای بوده است. به اعتقاد من رای واقعی جریان اصولگرایی زیر ۲۰درصد است.»آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر