پیشنهاد یک نماینده به دولت: گاز را تا ۳ ماه رایگان کنید

به گزارش رکنا، ایلنا نوشت: علاءالدین بروجردی نماینده مجلس دهم با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: پدیده شوم کرونا یک پدیده جهانی است و اکثریت قریب به اتفاق کشورهای دنیا با آن درگیر هستند و تلفات گسترده‌ای در پیشرفته‌ترین کشورهای دنیا گرفته و خطر بسیار جدی است.

وی با بیان اینکه قواعد حاکم بر مبارزه با این ویروس قواعد جهانی و نه محلی، منطقه‌ای و کشوری است، گفت: مباحث مربوط احتیاط‌ها و تعطیلی از کشورهای غربی و اروپایی گرفته تا آمریکای لاتین، کشورهای آسیایی و حتی چین که منشاء شیوع این بیماری بوده اعمال شده و ضروری بودن آن به اثبات رسیده است.

رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نباید تجربه انجام شده در سطح دنیا را نادیده بگیریم و باعث شویم که عمر این مهمان ناخوانده در کشور ما طولانی‌تر شود و جان تعداد بیشتری از هموطنان‌مان را بگیرد؛ به عنوان مثال آمار امروز نشان میدهد که ابتلاء افراد نسبت به چند روز گذشته بیشتر بوده، این یک زنگ خطر جدی است، چرا که ما باید بتوانیم آمار تلفات را نزدیک به صفر و در نهایت به صفر برسانیم و همچنین ابتلاء افراد را نیز باید به حداقل رسانده و در نهایت کنترل کنیم.

وی با اشاره به سخنان حریرچی رئیس ستاد مقابله با کرونا مبنی بر اینکه این بیماری کنترل شده نیست، تصریح کرد: بی‌توجهی نسبت به این قواعد و پیشگیری از بیماری کرونا به ضرر منافع ملی ما است.

بروجردی درباره ضرورت تعطیلی‌ها و ناتوانی برخی افراد برای تامین معاش خود، گفت: دولت باید حداکثر همراهی را انجام دهد واقعیت این است که وقتی یک خانواده درآمد نداشته باشد طبیعتاً نمی‌تواند بسیاری از بخش‌های زندگی خودش را مدیریت کند؛ دولت می‌تواند در این چند ماه مصوبه‌ای را بگذراند و علاوه بر تاخیرهایی که در وصول مالیات تسهیلات بانک‌ها و غیره اختصاص داده است تخفیف‌های ویژه‌ای بدهد، به طور مثال گاز که ثروت ملی کشور است در دو یا سه ماه آینده به صورت رایگان در اختیار مردم قرار گیرد چرا که در هر صورت تکیه گاه مردم دولت است و جز تصمیماتی که دولت اتخاذ می‌کند پناه دیگری ندارند.

وی با بیان اینکه در شرایطی که درآمد مردم می‌رود که به صفر برسد حداقل هزینه‌ها در جاهایی که مربوط به دولت است از این قاعده پیروی کنند و تخفیفاتی در آنها داده شود، درباره ادامه یافتن تعطیلات و قرنطینه کشور گفت: این موضوعی است که ستاد مقابله با کرونا باید پاسخ بدهد چرا که این ستاد با داشتن اختیاراتی درحد تصمیمات شورای عالی امنیت ملی و قانون‌گذاری باید تصمصم بگیرد و ابلاغ و اعمال کند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس دهم در پایان درباره تست کرونای خود گفت: با احتمال اینکه ممکن است جلسه حضوری پیش بیاید و اینکه افرادی که اگر مبتلا شده‌اند شناسایی شده و بر اساس آمار آن متخصصان صلاح بدانند که امکان تشکیل جلسه حضوری وجود دارد یا نه از همه نمایندگان تست گرفته شد؛ نتیجه تست من روز جمعه به دستم رسید که منفی بود.

جلالی‌زاده: کرونا به ما یاد داد که باید بدون حزب‌گرایی به فکر منافع ملی بود

همچنین ایسنا نوشت:

یک فعال سیاسی با بیان اینکه دوران پساکرونا در جهان زمان خوبی برای تجدید نظر سیاستمداران و توجه به حقوق بشر و شهروندی است، گفت: برطرف کردن ضعف‌های مدیریتی و عقیدتی، مدارا و همزیستی مسالمت آمیز، توجه به حقوق دیگران، اصلاح روابط اجتماعی و قانونمداری مهم‌ترین درسی است که می توان از این شرایط بیاموزیم.

جلال جلالی زاده با بیان اینکه کرونا پیامدها و آثار منفی و مثبتی برای جامعه جهانی داشته که مورد توجه کارشناسان، سیاستمداران، اقتصاددانان و صاحب نظران قرار گرفته است، اظهار کرد: فقط یک دید عمیق و بصیر لازم است تا بررسی شود چرا این بیماری بوجود آمد و جامعه جهانی چه درسی باید از آن بگیرد.

وی ادامه داد: سیاستمداران و حاکمان بویژه در کشورهای قدرتمند دچار غفلت، غرور و تکبر شده بودند اما کرونا این توهمات و بزگ بینی ها را از بین برد. آنها برای تامین امنیت خود هزینه های زیادی در زمینه تولید سلاح های کشتار جمعی صرف کردند ولی این سلاح ها به هیچ کار آنها نیامد و اکنون آنها برای تهیه ماسک و دستکش دچار مشکل هستند بنابراین دوران پساکرونا زمان خوبی برای تجدید نظر سیاستمداران و توجه به حقوق بشر و حقوق شهروندی است.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هر انسانی با هر دیدگاه، مکتب، آیین و قومیتی اکنون پی برده است که چقدر می تواند ضعیف و آسیب پذیر باشد. بنابرین مردم جهان هم باید از این شرایط عبرت گرفته و به وظایف بشری خود عمل کنند. اکنون جهان به تعاون و همکاری برای مقابله با کرونا و سایر مشکلات خود مثل حفظ محیط زیست نیاز دارد.

جلایی زاده با اشاره به اینکه کرونا ویروس قوی، ضعیف، مکتب و نژاد نمی شناسد، تصریح کرد: کشوری مثل آمریکا با تحریم سایر کشورها و فشار به آنها دنبال گستراندن حاکمیت خود به جهان است اما کرونا همه هزینه های جنگ قدرت را از بین برد و همه کشورها را در برگرفت.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه ویروس کرونا ضعف های مدیریتی و اعتقادی در کشورمان را به روشنی نشان داد، گفت: سپردن امور به متخصصین و دوری از رذائل اخلاقی مثل تهمت و توهین درسی است که باید از کرونا بیاموزیم. کرونا به ما ثابت کرد باید در سیاست‌های مدیریتی کشور بازنگری کرده و به فکر تامین نیازهای ضروری کشور باشیم. از حزب گرایی و پی گیری منافع شخصی و گروهی دست برداشته و به فکر منافع ملی باشیم. برطرف کردن ضعف های مدیریتی و عقیدتی، مدارا و همزیستی مسالمت آمیز، توجه به حقوق دیگران، اصلاح روابط اجتماعی و قانونمداری مهم ترین درسی است که می توان از این شرایط بیاموزیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.