توهمات ضدانقلاب از ربع پهلوی تا رویترز؛ پروژه کشتهسازی جدید به سبک «فیکنیوز»ها کلید خورد
رکنا: خبرگزاری رویترز در گزارشی مضحک مدعی کشتهشدن بیش از ۱۵۰۰ نفر در اعتراضات اخیر شد.
به گزارش رکنا، روند کشتهسازی غربیها برای اعتراضات اخیر در ایران، وارد فاز جدیدی شده است. آنها که در اثنای اعتراضات، مدعی کشتهشدن بیش از ۳۰۰ کشته شده بودند، در روزهای اخیر از بیش از هزار کشته سخن به میان آوردهاند.
توهمات ضدانقلاب از گذشته تا امروز
یکی از تاکتیکهای مهم رسانههای وابسته به جبهه غرب برای ایجاد تشویش در اذهان مردم ایران و ایجاد حس بیاعتمادی، ارائه آمارهای بیپایه و اساس از تعداد کشتهشدگان در اعتراضات آبان بود؛ این تاکتیک طی روزهای اخیر وارد فاز تازهای شده است. آنها در دوران اوجگیری اعتراضات، مدعی بودند که تعداد کشتهشدگان ۳۰۰ نفر بوده؛ با این حال، اما آمارهای منتشره از سوی ایشان، ارقام عجیبتری را پیش چشم مخاطبان قرار میدهد. روز گذشته خبرگزاری رویترز در خبری جعلی مدعی شد که تعداد کشتهشدگان در اعتراضات بنزینی، بیش از هزار و ۵۰۰ نفر است. نکته طنز در گزارش مزبور این است که رویترز خبر خود را به نقل از سه منبع مطلع در وزارت کشور ایران منتشر کرده است. این گزارش حاوی نکته مطایبهآلود دیگری نیز هست. این رسانه خبری در ادعایی اعلام کرد که «آیتالله خامنهای دستور داد برای پایان دادن به اعتراضات هر کاری لازم است بکنید». نکته مضحک این ادعا آن است که رویترز بدون ذکر نام، منابع خبری خود را سه چهره نزدیک به حلقه اطرافیان رهبر انقلاب عنوان کرده است.
آمارسازیهای کذایی رسانههایی مانند رویترز درباره تعداد کشتهشدگان، اما بارها از سوی نهادهای داخل کشورمان با واکنش روبهرو شدهاند. تقریبا دو هفته پیش بود که خبرگزاری «نورنیوز» رسانه وابسته به شورای عالی امنیت ملی ایران، در گزارشی اعلام کرد: «بیان آمارهای دروغ و جهتدار و اعلام اعدادی، چون ۳۵۰ یا ۵۰۰ یا هزاران کشتهای که ترامپ مدعی شد، نمونهای از شایعات و شبههافکنیهایی است که این رسانهها در شبکههای رسمی و مجازی خود برای دامنزدن به این موضوع، با شدت کمسابقهای دنبال میکنند». نورنیوز همچنین درباره چرایی مسکوت ماندن آمار کشتهشدهها تاکید کرد: «آمار دقیق کشتهشدگان نزد نهادهای مربوطه موجود است، اما عدماطلاعرسانی درباره آن، از آنجا که نیازمند تفکیک دقیق از حیث چرایی و چگونگی جان باختن افراد بوده، تاکنون به طول انجامیده است». ادعای رویترز در ارتباط با به قول خودش «حلقه اطرافیان آیتالله خامنهای» ذهن را به یاد ادعای چندی پیش رضا پهلوی، فرزند آخرین شاه مخلوع ایران میاندازد که در مصاحبهای از تماس مستمرش با افرادی در سپاه سخن گفته بود. او سال گذشته در گفتوگویی با شبکه «ایران اینترنشنال» رسانه وابسته به محافل سعودی، مدعی شده بود: «من با ارتش و سپاه و بسیج ارتباط دارم و مکالمه داریم و دارند علائم خود را نشان میدهند. اینها میخواهند همسویی خود را با مردم نشان بدهند». رضا پهلوی در شرایطی توهمات خود در ارتباط با نهادهای انقلابی را بروز داد که نیما زم، مدیر کانال تلگرامی منحلشده «آمدنیوز» سال گذشته در مستند «ایستگاه پایانی دروغ» درباره توهمات شبانه او گفته بود: «از خانهاش اطلاع دارم؛ شبها راه میرود و تمرین میکند که ارتش دارد و از او سان میبیند».
لندننشینان فتنهگر
انگلیس از صدر مشروطه تاکنون، همواره پیشگام
جنگ روانی علیه ایران بوده است. حال رسانههای انبوه ضدانقلابِ مستقر در این کشور و مشخصا در پایتخت آن یعنی لندن، پیشبرنده این جنگ روانی هستند. در دوران اوج اعتراضات، سه رسانه فارسیزبان مستقر در شهر لندن، بیش از همه تُرکتازی کردند. «من و تو»، «ایراناینترنشنال» و «بی بیسی فارسی» برای پوشش یا به بیان بهتر، بزرگنمایی حوادث ایران، حتی کنداکتور برنامههای خود را با تغییراتی مواجه کرده و پخش آنها را مشخصا با محوریت اعتراضات پیش بردند. حال رویترز نیز همراه با دیگر رسانههای فارسیزبان، مشغول سمپاشی علیه نظام جمهوری اسلامی است. در کنار این رسانههای لندن نشین، سفارت بریتانیا در ایران نیز به خط مقدم سفارتخانه کشورهای متخاصم تبدیل شده است.
سیاستهای ایران برای خنثیکردن فتنهافکنی معاندان
رسانههای معاند علاوه بر تاکتیک کشتهسازی، همزمان، سیاست دیگری را نیز پیگیری میکنند؛ سیاست باقی نگه داشتن فضای آشوب در کشور. ارائه فراخوان برای تجمع مردم در روز ۵ دی، انتشار گزارشهای کذب از وضعیت بازداشت شدگان و امنیتی جلوه دادن معابر عمومی در شهرهای مختلف، عمده ابزارهای این رسانهها برای جامه عمل پوشاندن به هدف یادشده است. همه اینها در حالی است که جمهوری اسلامی ایران، اصلیترین سیاست خود در قبال معترضان را اعمال «رافت اسلامی» قرار داده و در همینباره حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب در پاسخ به گزارش ارائهشده از سوی دریابان علی شمخانی.
دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره نحوه مدیریت وضعیت جانباختگان و مصدومان حوادث اخیر خدمت ایشان، ضمن موافقت با پیشنهادات مطرحشده مقرر فرمودند: «هرچه سریعتر انجام شود و نسبت به افراد مشکوک در هر گروه با جهتی که به رافت اسلامی نزدیکتر است، عمل شود». در گزارش شمخانی پیشنهاد شده بود که بر اساس چارچوبهای قانونی موجود شهروندان عادی که بدون داشتن هیچگونه نقشی در اعتراضات و اغتشاشهای اخیر و در میانه درگیریها جان باختهاند، در «حکم شهید» محسوب شده و خانوادههای آنان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار بگیرند. همچنین در این گزارش درباره قربانیانی که در جریان تظاهرات اعتراضی به هر نحو جان خود را از دست دادند، موضوع پرداخت دیه و دلجویی از خانوادههای آنان پیشنهاد شد. علاوه بر این، حجتالاسلام محمد قمی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی به نمایندگی از رهبر انقلاب روز ۳۰ آذرماه در شهرک طالقانی ماهشهر حضور یافت و ضمن شنیدن مشکلات مردم از آنها دلجویی به عمل آورد. همچنین
روز گذشته، دوشنبه، علی ربیعی، سخنگوی هیات دولت در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، درباره چگونگی رسیدگی دولت به خانوادههای آسیبدیده در حوادث آبان گفت: «هیأت بررسی که برای این موضوع تشکیل دادهایم تاکنون جلسات گوناگونی داشته است. البته مشکل این بوده که اطلاعرسانی درباره کار این هیأت انجام نشده، اما یکی از کارهای این هیات استفاده از معتمدان محلی در رسیدگی به خانوادههای آسیبدیده بوده که طی آن به همه خانوادههای آسیبدیده در این حوادث سرکشی شده و حمایتهای لازم هم از آنها انجام شده و لازم نیست اینجا به آن اشاره شود».برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر