طرح دو فوریتی مقابله با اقدامات سنای آمریکا ، فردا در مجلس ارائه می شود

سید حسین نقوی حسینی روز شنبه اظهار داشت: طرح قانونی مقابله با اقدامات خصمانه سنای آمریکا فردا یکشنبه با قید دو فوریت به هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ارائه می شود و به احتمال زیاد به دلیل دو فوریتی بودن در جلسه فردا بررسی می شود.

وی افزود: بر اساس قانون، اگر دو فوریت این طرح رای بیاورد، باید ظرف 24 ساعت، این طرح در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بررسی شود از این رو در صورت تصویب دو فوریت این طرح در جلسه فردا یکشنبه مجلس ما عصر فردا این طرح را در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بررسی می کنیم.

نقوی حسینی یادآور شد: پس از بررسی این طرح در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، کلیات و جزییات آن در جلسه روز سه شنبه مجلس بررسی می شود.

نماینده مردم ورامین در مجلس گفت: این طرح تلاش کرده یک طرح مادر برای تحریم علیه آمریکایی ها باشد، همان طوری که آنان طرح مادر در تحریم ایران تهیه کرده اند و این طرح تجمیعی از مصوبات قبلی مجلس شورای اسلامی نسبت به اقدامات آمریکایی هاست.

وی اضافه کرد: آمریکایی ها همچنان به رفتار خصمانه، کینه توزانه و دشمنانه علیه ملت ما ادامه می دهند . مصوبه آنان در مبارزه با اقدامات ثبات زای ایران که در واقع یک مصوبه عادی نیست، این مصوبه مادر تحریم هاست و تحریم های جدید علیه ایران ایجاد می کند، گزارش هایی که در آن پیش بینی شده می تواند منجر به تحریم های بیشتر شود یعنی دیگر بر اساس آن نیاز به مصوبه جدید نیست و قانون Law مادر است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با این دشمنی های آمریکا این طرح را تهیه کرده است.

به گزارش ایرنا، کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا چهارم خردادماه سال جاری، طرح اعمال تحریم‌های گسترده غیرهسته‌ای علیه ایران موسوم به «قانون مقابله با اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران- 2017» را (با 18 رای موافق در برابر 3 رای مخالف) تصویب کرد.

به ادعای کنگره، آمریکا در طرح موسوم به S_722، اعمال تحریم‌ها علیه ایران به سبب برنامه موشکی بالستیک این کشور، ادعای حمایت از فعالیت‌های تروریستی بین‌المللی و همچنین ادعای نقض حقوق‌بشر و موارد دیگر مدنظر قرار گرفته است.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ٢١ خرداد مجلس از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خواست تا طرح مقابله با اقدام اخیر سنا را آماده کند.

همچنین سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل در نشستی توجیهی که روز پنجشنبه به منظور بررسی اجرای قطعنامه 2231 برگزار شد، ضمن تاکید برلزوم حفظ برجام به عنوان سندی چندجانبه و دستاوردی تاریخی، از همه دولت های عضو خواستند به اجرای کامل تعهداتشان وفق این برنامه اقدام ادامه دهند.

در این نشست، نماینده آمریکا بیان داشت که برجام را در دست بررسی دارد و تا اتمام بررسی‌هایش به آن متعهد باقی خواهد ماند و در عین حال وی برای سرپوش گذاردن بر شکست های منطقه ای دولت متبوعش طی اظهاراتی مداخله جویانه، اتهاماتی واهی در مورد نقش منطقه ای ایران مطرح کرد.

در مقابل، تعداد زیادی از اعضای شورای امنیت، آلمان و نماینده اتحادیه اروپایی که در این نشست حاضر بودند، پایبندی ایران به تعهداتش براساس برجام را ستودند و خواهان تداوم حمایت جامعه بین‌المللی از توافق تاریخی مذکور شدند.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.