خطر آلودگی حیوانات به کرونا از سوی انسان ها
رکنا : مطالعات نشان داده که انسان می تواند ویروس کرونا را به برخی از جانوران منتقل کند.
همه ما می دانیم که ویروس کرونا باعث ایجاد بیماری کووید ۱۹ می شود.
به گزارش رکنا ، این بیماری عمدتا از طریق قطره های تنفسی و تماس نزدیک بین افراد منتقل می شود. اما آیا از امکان انتقال ویروس از انسان به حیوانات نیز اطلاع دارید؟ گرچه دانشمندان هنوز منبع دقیق شیوع ویروس کرونا را نمی دانند، اما آنها معتقدند که این ویروس در اصل منشا جانوری داشته و احتمالاً متهم اصلی این همه گیری، خفاش بوده است.
سرایت ویروس کرونای سارس 2 به حیوانات
مطالعات جدید نشان دهنده موارد انتقال این ویروس از انسان به حیوان در مناطق مختلف جهان است. با توجه به اطلاعات مرکز کنترل بیماری های ایالات متحده آمریکا، به نظر می رسد ویروس کرونای سارس۲ عامل کووید ۱۹ در برخی شرایط، به ویژه در صورت وجود تماس نزدیک، می تواند از انسان به حیوانات سرایت کند. نتایج یک مطالعه منتشر شده در مجله مطالعات دامپزشکی Veterinary Record نشان می دهد که این ویروس به دفعات از سوی افراد مبتلا به کرونا به حیوانات خانگی همچون گربه ها منتقل شده است.
بررسی های بعدی نشان داد این ویروس در دو گربه خانگی که سال گذشته به بیماری تنفسی خفیف یا شدید مبتلا شده بودند، وجود دارد. این گربه ها در خانه هایی زندگی می کردند که یکی از ساکنین آن به کرونا مبتلا شده و علائم شدیدی داشتند.
حیوانات در این کشورها بیشتر کرونا گرفته اند
نتایج مطالعه دیگری که اخیراً در مجله PLOS Computational Biology منتشر شده است، حاکی از این حقیقت است که راسو، گربه و سگ حساس ترین حیوانات به کرونا هستند. البته گزارش هایی از ابتلای سمورها، شیرها و ببرها نیز به ویروس کرونا وجود دارد. به گزارش سیناپرس، بیشترین موارد ثبت شده ابتلای حیوانات خانگی به کووید ۱۹ در ژاپن، هنگ کنگ و برزیل وجود دارد و در ژانویه سال جاری، آزمایش کرونای یک بچه گربه در کره جنوبی مثبت اعلام شد. مقامات بهداشتی گمان می کنند که ویروس از صاحبان وی یعنی مادر و دختری که تست مثبت داشتند، به این گربه منتقل شده است.
اگر کرونا دارید از تماس با حیوانات خودداری کنید
پژوهش های انجام شده در گوشه و کنار جهان نشان می دهد بیشتر حیوانات خانگی مبتلا به کرونا، پس از تماس با افراد مبتلا به این بیماری آلوده شدند.به گزارش سیناپرس، بنابراین، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده آمریکا به افراد مشکوک یا تایید شده کرونا توصیه می کند از تماس با حیوانات مختلف، از جمله حیوانات خانگی، دام ها و جانوران ساکن حیات وحش خودداری کنند.
فراموش نکنیم که شیوع بیماری کرونا در مزارع تولید سمور در چندین کشور گزارش شده است. طبق گزارش های سازمان بهداشت جهانی، ویروس کووید ۱۹ می تواند در هنگام آلوده کردن راسوها تغییر یافته و جهش کند و این گونه های جهش یافته نیز می توانند از طریق تماس نزدیک با حیوان به انسان منتقل شوند. آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر