روغن هایی که عامل نازایی به شمار می روند

عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا به نقش موثر تغذیه در افزایش یا کاهش باروری اشاره کرد و گفت: روغن های های اشباع، چربی حیوانی و روغن جامد، در کاهش باروری نقش عمده ای دارند.

 دکتر لادن گیاه افزود: غذاهای دارای نگهدارنده زیاد یا فرآوری شده در کاهش باروی نقش عمده ای دارند و به زنان به خصوص در سنین باروری توصیه می شود که تا حد امکان از این مواد غذایی استفاده نکنند.

وی با اشاره به اینکه طیفی از مواد غذایی در افزایش کیفیت باروری موثر هستند، گفت: مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان، امگا 3، مواد معدنی، روی و سلنیوم در افزایش کیفیت باروری نقش عمده ای دارند.

عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا با اشاره به نقش موثر جوانه های خوراکی در افزایش باروری، به زوج های جوان توصیه کرد که آنها را مصرف کنند.

گیاهی ادامه داد: آن چیزی که برای سلامت اعضای شما مانند قلب و عروق مناسب است، برای بهبود کیفیت باروری هم موثر می باشد و خوردن آنها توصیه می شود.

وی تاکید کرد: افراد با نظر پزشک یا متخصص تغذیه، اقدام به مصرف مواد غذایی کنند، زیرا در برخی شرایط بدنی بهتر است مواد غذایی کمتر یا بیشتر استفاده شود.

گیاهی گفت: در طب سنتی تمرکز بر روی طبع ها و مزاج ها است که موضوع درستی می باشد و سعی می شود با تغذیه مناسب به این هدف مهم، از جمله افزایش باروری دست یافت.

وی افزود: برخی افراد به نام طب سنتی اعلام می کنند که نباید لبنیات در دوران بارداری استفاده کرد که در این صورت باید منابع کلسیم بهتری را جایگزین کرد. اگر مصرف لبنیات حدف شود، فرد با کمبود کلسیم در دوران بارداری مواجه می شود که این کار می تواند برای مادر مشکل ساز باشد.

گیاهی اضافه کرد: براساس شواهد علمی و منابع موجود در متون صحیح طب سنتی، تغذیه در دوران بارداری باید طبق اعتدال باشد و حذف برخی مواد غذایی به نفع مادران باردار نخواهد بود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی