دفع سنگ کلیه با یک نوشیدنی طبیعی
رکنا: شربت سرکه انگبین سنگ کلیه را دفع می کند.
شربت سرکه انگبین حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، E ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، پروتئین، اسید استیک و فرمیک، منتول، فلاونوئیدها، کربوهیدرات، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، مس، فسفر و گوگرد است.
برای بررسی خواص شربت سرکه انگبین و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهمترین خواص شربت سرکه انگبین
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص شربت سرکه انگبین اظهار کرد: این شربت خون را تصفیه و غلظت خون را هم برطرف میکند؛ شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی معده، کبد، کلیهها و مجاری ادراری و دفع سنگ کیسه صفرا و کلیه دارد.
وی درباره خواص دیگر شربت سرکه انگبین بیان کرد: این شربت به رفع سوزش سردل، اسید و رفلاکس معده کمک شایانی میکند؛ شربت سرکه انگبین نقش موثری در برطرف کردن التهاب مفاصل (آرتریت) دارد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت سرکه انگبین بدن را ضدعفونی میکند و باکتریها و قارچها را از بین میبرد؛ این شربت فشار خون را کاهش میدهد و از بروز سکتههای مغزی و حملات قلبی هم جلوگیری میکند.
عظمایی تاکید کرد: شربت سرکه انگبین نقش موثری در درمان بیماریهای پوستی مانند ویتیلیگو (لک و پیس)، خارش، اگزما، کهیر و پسوریازیس (نوعی تخریب پوستی که با خارش همراه است) دارد؛ این شربت به کاهش قند و چربی خون کمک شایانی میکند.
وی تصریح کرد: شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی کبد و دستگاه گوارش، افزایش انرژی بدن و رفع نفخ معده، کبد چرب، گلو درد و سرفه دارد؛ این شربت باز کننده عروق و برطرف کننده عطش بوده و برای افراد صفراوی بسیار مفید است.
موارد منع مصرف شربت سرکه انگبین
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره موارد منع مصرف شربت سرکه انگبین گفت: زنان باردار نباید این شربت را مصرف کنند؛ افرادی که دچار زخم معده هستند هم باید در استفاده از این شربت احتیاط کنند و در تهیه آن میزان سرکه را کاهش و عسل را افزایش دهند و عرق شیرین بیان را جایگزین عرق نعناع کنند.
عظمایی اظهار کرد: شربت سرکه انگبین با توجه به عرقیجاتی که در تهیه آن استفاده میشود خواص خاصی پیدا میکند به عنوان مثال اگر این شربت با عرق شاهتره و کاسنی مخلوط شود برای پاکسازی کبد مفید است و در صورتی که شربت سرکه انگبین را با عرق بابونه، شیرین بیان و بومادران ترکیب کنیم موجب سلامتی Health معده میشود.
وی بیان کرد: شربت سرکه انگبین اگر با آویشن و پونه مخلوط شود خاصیت آنتیبیوتیکی پیدا میکند و در صورتیکه این شربت را با سنبلالطیب، گلگاوزبان و اسطوخودوس ترکیب کنیم آرامشبخش و خوابآور میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت سرکه انگبین به همراه عرق خارشتر، خارخاسک و کرفس کلیهها را پاکسازی و سنگ کلیه را دفع میکند و در صورتی که این شربت را با عرق گزنه، کَلپوره (مریم گلی) و شنبلیله ترکیب کنیم برای بیماران دیابتی مفید است.
عظمایی تاکید کرد: اگر شربت سرکه انگبین را با عرق برگ زیتون و گردو ترکیب کنیم موجب کاهش فشار خون میشود و در صورتی که عرق زیره، شوید و زنیان را با این شربت مخلوط کنیم کاهش چربی خون را به همراه دارد؛ طبق توضیحات افراد میتوانند با توجه به نوع بیماریشان عرقیجات گفته شده در بالا را جایگزین عرق نعناع کنند.
مواد لازم برای تهیه یک و نیم لیتر شربت سرکه انگبین
سرکه انگور یا سیب ۶ قاشق غذاخوری
عسل ۶ قاش غذاخوری
عرق نعناع ۱۰ تا ۱۲ قاشق غذاخوری
آب پنج تا ۶ لیوان
طرز تهیه شربت سرکه انگبین
- برای تهیه شربت سرکه انگبین عسل و سرکه را با هم مخلوط و به محلول آب و عرق نعناع اضافه کنید.
- افراد لاغر بهتر است برای تهیه این شربت از سرکه انگور و اشخاص چاق از سرکه سیب استفاده کنند.
- افراد گرم مزاج باید مقدار عسل را کاهش و سرکه را افزایش دهند، ولی اشخاص سرد مزاج باید میزان عسل را بیشتر و سرکه را کمتر کنند.
- افراد باید روزانه ۲ لیوان ۲ ساعت پس از غذا شربت سرکه انگبین را به مدت سه هفته مصرف کنند و یک هفته وقفه در نظر بگیرند و دوباره در صورت نیاز دوره سه هفتهای را تکرار کنند.
اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید
ارسال نظر