حقایق شرم آور در برخی کشورها+نام کشورهای لو رفته!
رکنا: هر کشوری در جهان چیزی برای خجالت کشیدن دارد. برخی اوقات این حقایق، خیلی بد نیستند و میتوان به آنها خندید. اما بعضی وقتها هم این واقعیات واقعا بد و خجالتآور هستند. چه این حقایق درباره کمبود کره در نروژ باشد و چه جنگی واقعی علیه شترمرغها در استرالیا.
نروژ
بحران کره در سال ۲۰۱۱ در کشور نروژ. در این سال، کره در این کشور تمام شد.
آلمان و اکثر کشورهای اسکاندیناوی
در بین دهههای ۱۹۳۰ تا ۱۹۷۰، آلمان و اکثر کشورهای اسکاندیناوی، افراد مبتلا به بیماریهای روانی و کولیها را به اجبار استریل (ضدعفونی) میکردند.
استرالیا
ارتش استرالیا در مقابل دو شترمرغ، شکست خورد. باور نمیکنید؟ در گوگل جنگ شترمرغ (Emu War) را جستجو کنید.
نیوزیلند
آمار خشونت خانگی در نیوزیلند بسیار زیاد است و همچنین، پرنده ملی آنها نمیتواند پرواز کند.
پرنده ملی نیوزیلند، کیوی است. کیویها پنج گونه پرنده هستند که نمیتوانند پرواز کنند. کیوی هماندازه یک مرغ اهلی است و بزرگترین تخم در مقایسه با اندازه بدن را در میان تمام پرندگان دارد.
نیجریه
شاهزاده نیجریه از خارجیها از طریق ایمیل مدام تقاضای پول میکند.
آرژانتین
تا آغاز قرن بیستم، کشور آرژانتین جزو هفت کشور ثروتمند جهان بود. اما در قرن بیستم اوضاع این کشور با حکومت ضعیف رو به ناسامانی گذاشت. هماکنون پس از صد سال مدیریت ضعیف و دیکتاتوری، به تازگی آرژانتین توانسته است وارد دنیای توسعه یافته شود.
آلمان
آیا لازم است در مورد آلمان چیزی بگوییم؟
انگلستان
دیلی میل (The Daily Mail). با وجود حمایت این روزنامه انگلیسی از هیتلر تا آغاز جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۳۹، کماکان دیلی میل، محبوبترین روزنامه نیم قطع (با ابعاد کاغذ چاپ کوچکتر از روزنامههای استاندارد) این کشور به شمار میآید.
ایتالیا
اختراع فاشیسم، یک نظریه سیاسی دیکتاتوری با نگاه نژادپرستانه که نخستین بار در سالهای ۱۹۲۲ تا ۱۹۴۵ در ایتالیا و بدست بنیتو موسولینی اختراع شد.
چین
دولت کشور چین مجبور شد تا جزوههای آموزشی گردشگری در اختیار شهروندان خود قرار دهد تا بدانند چگونه باید در خارج از کشور رفتار کنند.
کانادا
مدارس اقامتی با سیستم سختگیرانه شدید؛ این مدارس اساسا در کانادا تاسیس شده بودند تا به اجبار، کودکان بومی آن منطقه را در برنامه همگونسازی فرهنگی جای بدهند. برنامهای که فرهنگ مشخص شده کانادایی را به تمام کودکان با نژادهای مختلف دیکته میکرد.
برزیل
حقیقت شرمآور کشور برزیل، باخت در مقابل آلمان در جام جهانی فوتبال است.
اکوادور
رئیس جمهور اکوادور هر هفته با ملت این کشور سخن میگوید و گاهی در برنامه سخنرانی، یک دلقک مخصوص کودکان را به همراه میآورد!
در نظر داشته باشید که مردم اکوادور عاشق دلقک هستند.
استرالیا
کودکان بومی استرالیا زمانی با زور مجبور به ترک خانههای خودشان شدند.
آمریکا
آمریکا برای خلاص شدن از دست بریتانیا مجبور به جنگ شد، اما کماکان از ردپای پادشاه در واحدهای اندازهگیری بریتانیایی استفاده میکند و البته در دیگر چیزها.
اسپانیا
گاوبازی در اسپانیا. بیشتر اسپانیاییها به این واقعیت افتخار نمیکنند و همچنین کنکیستادورها.
کنکیستادورها، سربازان و کاشفان قرنهای ۱۵ و ۱۶ میلادی بودند که در فتح تدریجی بخشهای بزرگی از قاره آمریکا و نواحی آسیایی اقیانوس آرام شرکت داشتند و آن سرزمینها را تحت فرمانبرداری امپراتوری اسپانیا در آوردند.
آفریقای جنوبی
آپارتاید در آفریقای جنوبی؛ علاوه بر این، این کشور با وجود زیرساختهای در سطح جهانی در دهه ۱۹۹۰، با قطع برق مداوم روبهرو بود. حتی یک لطیفه هم در این مورد وجود دارد:
مردم آفریقای جنوبی برای روشنایی قبل از شمع از چه چیزی استفاده میکردند؟ از برق!
آپارتاید، یکی از اشکال تبعیض نژادی را بیان میکند و در اصل عبارت است از سیاست تبعیضی که نژادپرستان کشور جمهوری آفریقای جنوبی علیه اکثریت سیاهپوست بومی و هندیان آن کشور اعمال میکردند. آپارتاید یعنی جدا نگه داشتن افراد متعلق به نژادهای غیرسفید، مجبور کردن آنها به اقامت در مناطق و استانهای خاص، محروم کردن آنها از کلیه حقوق سیاسی و امکان تحصیل و پیشرفت.
هند
سیستم کاست (caste system) یا ورن (هندوئیسم) در هند و اینکه چگونه علیرغم منسوخ شدن آن، کماکان بر جامعه تاثیر میگذارد.
این سیستم در حقیقت دسته بندیهای طبقات چهارگانه اقتصادی اجتماعی با سلسله مراتب بوده است. طبقه اول، برهمنها (طبقه روحانیون و دانشمندان)، طبقه دوم، کشاتریاها (طبقه جنگاوران و سلاطین)، طبقه سوم، وایشیاها (طبقه بازرگانان ) و طبقه چهارم، سودراها (طبقه کارگران) بودند. این طبقهبندیها منزلت و شان اجتماعی و نحوه برخورد با مردم را معین میکرد و متاسفانه هنوز هم میکند.
جمهوری چک
ریاست جمهوری در جمهوری چک؛ پس از آنکه واتسلاو هاول، اولین رییس جمهور چک بهعنوان یک شاعر، سیاستمدار و فردی انقلابی در تاریخ ثبت شد، این کشور به دست زمامدارانی نالایق و ناآگاه افتاد.
روسیه
در خارج از کشور روسیه، استالین و در داخل کشور، بوریس یلستین، نخستین رئیس جمهور منتخب روسیه به شیوه دموکراتیک. وی در سال ۱۹۹۴ دستور حمله به چچن (جمهوری خودمختار روسیه) را صادر کرد. جنگی که منجر به کشته شدن ۵۷۰۰ سرباز روس و صدها هزار نفر از جناح چچنی شد.
مالزی
آیا فکر میکنید سیاستمدارهای کشور شما خوب نیستند؟ با یک مالزیایی صحبت کنید.
مکزیک
کارتلهای مواد مخدر Drugs در مکزیک؛ هر چند که گفتن این حقیقت همه چیز را بدتر میکند، اما بهتر است بدانید که کارتلهای مواد مخدر بیشتر از حکومت مکزیک برای جوامع بومی، اهمیت قائل هستند و کار انجام میدهند.
بلژیک
بلژیک برای تقریبا دو سال، هیچ حکومتی نداشت و میتوان گفت اوضاع کشور با زمانی که حکومت واقعا در آن مستقر بوده است، تفاوتی نداشت.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید
ارسال نظر