نجات زمین با خودروهای برقی در نروژ
رکنا:نروژ یکی از کشورهایی است که در تولید خودروی برقی حرف اول را می زند و به منظور کاهش و مبارزه با آلودگی هوا اقدام به این کار کرده است.
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و کاهش دمای کره زمین، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه 2030 و نهایتا تا دهه 2040 میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
در این میان، کشور نروژ تصمیم گرفته است که در عرصه خرید، فروش و استفاده خودروهای پاک (تمام برقی و هیبریدی) پیشگام باشد و رهبری سایر کشورهای جهان را در این زمینه برعهده بگیرد.
نروژ که یکی از بزرگترین صادرکنندگان نفت در شمال اروپاست، به نظر می رسد که خود نمی خواهد از وسایل نقلیه بنزینی و دیزلی استفاده کند و بجای آن، قصد دارد از خودروهای دوستدار محیط زیست و پاک حمایت کند تا نقش به سزایی در حفظ محیط زیست و کاهش میزان انتشار آلاینده های به جو کره زمین ایفا کند.
کشور نروژ به منظور گسترش و توسعه صنعت خرید و فروش این خودروهای پاک، با ارائه تسهیلات ویژه و تبلیغات گسترده، مردم و شهروندان خود را همواره به استفاده و خرید وسایل نقلیه برقی و هیبریدی تشویق و ترغیب کرده است.
البته کشور نروژ در این امر تنها نبوده و کشورهای بسیار دیگری نظیر چین و هند نیز به منظور کاهش آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت خود، همواره مردم را به استفاده هر چه بیشتر خودروهای پاک ترغیب کرده اند. دولت چین اعلام کرده است که تا سال 2025 میلادی باید حداقل یک دستگاه از پنج دستگاه خودرویی که در این کشور وجود دارد، برقی و هیبریدی باشد.
بر اساس آخرین گزارش های منتشر شده توسط سازمان ترافیک جاده ای نروژ، سال گذشته بیش از 52 درصد از خودروهایی که در این کشور به فروش رسیده اند، خودروهای پاک از نوع الکتریکی و هیبریدی بوده اند.
در سال های گذشته، بسیاری از کشورهای جهان از جمله در اروپا به منظور کاهش آلودگی هوا بجای خودروهای بنزینی، از خودروهای دیزلی استفاده می کردند اما پس از آنکه معلوم شد خودروهای دیزلی هم دستکاری شده اند، فروش آنها به طور قابل ملاحظه ای کاهش یافت.
طبق آماری که سازمان وسایل نقلیه الکتریکی در نروژ ارائه داده است، میزان فروش خودروهای برقی و الکتریکی در سال جاری میلادی 2018 به دو برابر خواهد رسید.
همانظور که بسیاری از تحلیلگران برآورد کرده بودند، سال 2018 میلادی نقطه عطف و شروع مناسبی برای توسعه و پیشرفت صنعت خودروهای برقی و الکتریکی در جهان محسوب خواهد شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر