درخواست آموزش و پرورش برای حضور ناظرین دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مدارس
رکنا: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: از دانشگاه علوم پزشکی چندین بار درخواست کردیم اکنون هم درخواست میکنم ناظرین بهداشتی و کارشناسان بهداشتی در مدارس حضور پیدا کنند و تذکرات و رهنودهای لازم را به ما برسانند.
خراسان رضوی / قاسمعلی خدابنده با بیان اینکه پروتکلهای بهداشتی سخت گیرانهای از طرف وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی انجام شده است، اظهار کرد: در دو سه روز گذشته استقبال دانش آموزان خوب بود. تیمهای پزشکی، نظارت مراقبت و سلامت بهداشتی در مدارس و تیمهای ناظر که از ادارات آموزش و پرورش به مدارس فرستاده شدهاند روزانه بازدید و نظارت میکنند.
به گزارش رکنا، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در پی اعلام اعلام وزیر آموزش و پرورش مبنی بر اینکه حضور در کلاسهای درس اجباری نیست و انتخاب یکی از روشهای آموزش چه آموزش مجازی از طریق شبکه شاد و چه آموزشهای تلویزیونی از طریق شبکه آموزش و چه شرکت در کلاسهای حضوری در دستور کار ما قرار گرفت بنابراین برنامههای ما کمی تغییر کرد چون ما مجبوریم برای دانش اموزان حضوری و غیر حضوری برنامه داشته باشیم و به این صورت کار مدارس سخت تر شد.
وی با بیان اینکه در ۲هزار و ۷۰ مدرسه دسترسی به اینترنت نداشتیم گفت: اکنون میتوان ادعا کرد که در تمامی واحدهای آموزشی در سطح استان دسترسی به اینترنت را داریم.
در همه مدارس استان دسترسی به اینترنت داریم
خدابنده ادامه داد: در داخل همه مدارس استان دسترسی به اینترنت داریم چنانچه مدرسهای در سطح استان دسترسی به اینترنت ندارد میتواند به اداره آموزش و پرورش همان منطقه مراجعه کنند اداره فناوری اطلاعات استان این آمادگی را دارد که سریعا دسترسی به اینترنت را برای مدارسی که از قلم افتادند، فراهم کند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: اگر دانش آموزان در خانههای روستایی به اینترنت دسترسی ندارند اما مدرسه دسترسی دارد؛ ما در داخل هر مدرسه حداقل یک دستگاه کامپیوتر داریم دانش آموزان میتوانند در ساعت خاصی در مدرسه حاضر شوند و از محتوای الکترونیکی استفاده کنند البته توصیه ما این است در آن دسته از مدارس که دانش آموز کمتری دارند، کلاسها به صورت حضوری برگزار شود چون راندمان کار بهتر خواهد بود، ما توصیه میکنیم دانش آموزان حضوری به مدارس بروند اما اگر خانوادهها نگرانی دارند به صورت یک نفر، دونفر و سه نفر در کلاسها حاضر شوند و از محتوای شاد استفاده کنند.
وی با بیان اینکه تیمهای نظارتی ما هر روز در سطح استان بازدیدهایی را انجام میدهند، گفت: البته این ادعا که ۱۰۰ درصد همه پروتکلها در همه مدارس رعایت شده اینطور نیست اما عوامل اجرایی در مدارس تلاش میکنند شرایط مناسبی را برای دانش آموزان فراهم کنند که البته کمک و همراهی خانوادهها را میطلبد تا توصیه بیشتری به دانشآموزان داشته باشند.
خدابنده از حضور تعداد زیادی مراقب بهداشت و سلامت در مدارس این استان خبرداد و گفت: از دانشگاه علوم پزشکی چندین بار درخواست کردیم اکنون هم درخواست میکنم ناظرین بهداشتی و کارشناسان بهداشتی در مدارس حضور پیدا کنند و هم تذکرات لازم را بدهند و هم رهنمودها و کارهای کارشناسی را به ما برسانند تا محیط ایمنی را برای دانش آموزان فراهم کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در سراسر استان ایرادات و مشکلات فنی سامانه شاد جمع آوری و به تهران منتقل شد و یک تیم بسیار قوی مستقر هستند و هم اکنون اگر مشکلی باشد نسبت به رفع آن اقدام میکنند علاوه بر این امکانات جدید و گزارش گیری جدیدی در سامانه شاد اتفاق افتاده است.
خدابنده خاطرنشان کرد: از مدیران خواسته شده نام معلمین را در کلاسها ثبت کنند تا امکان تشکیل کلاس در سامانه شاد فراهم شود برخی از مدارس هنوز تشکیل کلاس و آموزگار را برای هر کلاس در سامانه شاد مشخص نکرده اند و این اتفاق باید سریع تر بیفتد که همه از شاد استفاده کنند.
کمبود ۱۹ هزار معلم در استان
وی با بیان اینکه در سطح استان ۱۹ هزار نفر معلم کمبود داریم، گفت: برای تامین این نیروها راهکارهایی را در نظر گرفتیم که با نیروهای حق التدریسی و آزاد، نیروهای آموزش یار نهضت، سربازمعلم و پیش دبستانی این کمبود را رفع کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰ نفر نیروی خرید خدمات آموزشی و حدود ۵۰۰ نفر هم سرباز معلم داریم، یادآور شد: نیمی از این کمبود ۱۹ هزار نفر از طریق حق التدریسهای شاغل و بازنشسته تامین میشود و باتوجه به اینکه نیروی بازنشسته حداکثر ۱۴ ساعت تدریس دارد حدود ۸ تا ۱۰ هزار نفر به صورت حق التدریس با ما همکاری دارند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر