علل بروز اختلال اضطراب در کودکان
بچهها چگونه در خانه دچار اختلال اضطراب میشوند؟
رکنا: طبق گفته مشاور خانواده، مهم ترین عامل لجبازی ها در زندگی مشترک، خالی بودن بانک عاطفی و بی توجهی طرف مقابل است.
به گزارش رکنا، لیلا خلجی مشاوره خانواده و زوج درمانگر، گفت: برخلاف تصور بسیاری از افراد، لجبازی در زندگی مشترک فقط نشانه مخالفت، کارشکنی و انتقام نیست، بلکه در بیشتر موارد لجبازی، ابزاری برای جلب توجه و طلب نوازشگری است موضوعی که کمتر کسی به آن توجه میکند.
وی تصریح کرد: لجبازی یکی از ویژگیهایی است که میتواند در برهههای مختلف زمانی در هر فردی بروز کند گاهی نوع لجبازی چنان عمق پیدا میکند که فرد بزرگسال مانند کودکان عمل کرده و منطق را از دست میدهد و به نوعی کودک درونش فعال میشود.
خلجی ادامه داد: لجبازی در زندگی مشترک بازی روانی خطرناکی است، چرا که اگر در رابطه بین زن و شوهر هیچکدام سعی در برطرف کردن این مشکل نداشته باشند زندگی را وارد تعارض، مشاجره و مقاومت در برابر منطق میکند و این در حالی است که همین تنشها باعث میشود تا فرزندان نیز دچار اختلال اضطراب شوند.
این مشاور خانواده با اشاره به تکنیکهای مقابله با لجبازی در بین زوجین، افزود: یکی از راهکاری مقابله با این مشکل این است که در هنگام لجبازی یکی از طرفین، طرف دیگر رویه مدارا را در پیش گیرد، همچنین استفاده نکردن از کلمات منفی و کنایه نزدن میتواند راهگشا باشد.
وی ابراز کرد: تلاش برای ایجاد فضایی آرام و دور از تنش هم یکی دیگر از راهکارهایی است که همسران باید در هنگام لجبازی طرف مقابل به آن توجه کنند.
خلجی خاطرنشان کرد: در نهایت آنچه زوجین باید مدنظر داشته باشند این است که با همسر لجباز خود بحث نکنند چراکه ممکن است این رفتار منفی روزی گریبانگیر خودشان شود، استفاده از جملاتی که سرزنش آمیز است هیچ کمکی به اصلاح روابط زوجین نخواهد کرد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر