سوءاستفاده هکرها از ترس عمومی از کروناویروس
حوادث رکنا: متخصصان IBM X-Force و کسپرسکی دریافتند که هکرها با استفاده از ترس عمومی در رابطه با کروناویروس، هرزنامههایی را برای کاربران ارسال میکنند که ظاهرا دربرگیرنده اطلاعات مفیدی برای مقابله با این ویروس است. اما در واقع این هرزنامهها موجب آلودگی گوشیهای هوشمند و کامپیوترها به یک بدافزار میشوند.
به گزارش رکنا،این هرزنامهها به کاربران ژاپنی هشدار دادند که این کشور به ویروس آلوده شده و باید برای کسب اطلاع از روشهای مقابله با آن، پیوست هرزنامه را باز کنند. اما در صورت انجام این کار توسط کاربر، اطلاعات شخصی آنها به سرقت رفته و بدافزار دیگری روی سیستم آنها نصب خواهد شد که امکان دسترسی و نسخه برداری از اطلاعات کاربر را برای هکرها فراهم میکند.
هکرها همواره از موضوعات روز برای تشویق قربانیان خود به باز کردن هرزنامهها استفاده میکنند. بنابراین استفاده از ترس موجود در رابطه با کرونا ویروس، امر عجیبی نیست.
گزارش شرکت IBM روی کشور ژاپن متمرکز است، با وجود این انتظار میرود در آمریکا و سایر کشورها نیز اقداماتی از این دست توسط هکرها انجام شود.
با وجود این که هکرها به مرور در فریب دادن کاربران متبحر میشوند، با انجام اقدامات زیر میتوان با حملات هکری مقابله کرد:
-همواره جانب احتیاط را رعایت کنید.
-از بازکردن لینکهایی که از طریق پیام کوتاه یا ایمیل برایتان ارسال میشود، خودداری کنید.
-تماسهای مشکوک تلفنی را پاسخ ندهید.
-پیوست ایمیلهایی را که ناخواسته برایتان ارسال میشود، باز نکنید.
-تنها به روزرسانیهای معتبر را روی سیستم نصب کنید. در سال ۲۰۱۹ میلادی میلیونها گوشی هوشمند اندرویدی توسط یک برنامه قلابی منتسب به شرکت سامسونگ به ویروس آلوده شدند.
-از گذرواژههای امن استفاده کنید. اعتبارسنجی دومرحلهای گزینه بسیار مناسبی برای این امر محسوب میشود.
-از یک برنامه ضد ویروس روی گوشی هوشمند خود استفاده کنید. این نرمافزارها از گوشی در برابر ویروسها و سایر بدافزارها محافظت میکنند. همچنین مانع اجرای خودکار خدمات پولی روی گوشی میشوند و تمام فایلها و برنامهها را به صورت دورهای اسکن میکنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر