حمله خونین به پزشک و کادر درمانی در مشهد ! / بیمارستان را به هم ریختند

به گزارش رکنا ، «ساعت ملاقات بود و همراهان کنار بیمارشان بودند که خبر رسید یکی از بیماران سالمند بستری در اورژانس بدحال است. بلافاصله پزشک و کارکنان کشیک کنار بالین بیمار حاضر شدند و مراحل احیا (CPR) را آغاز کردند. باوجود تلاش‌های کادر درمانی و بعد از حدود یک ساعت مشخص شد بیمار که حدودا نودساله بوده، فوت کرده است. در همین لحظه و در نهایت ناباوری همراهان بیمار که علت فوت را کوتاهی پزشک و کارکنان می‌دانستند، آن‌ها را با مشت و لگد مورد ضرب و شتم قرار دادند». این جملات را محمدعلی شاد، پدر مهدی شاد، رزیدنت بیماری‌های داخلی و پزشک کشیک آسیب دیده بیمارستان امام‌رضا (ع) در این ماجرا برای ما شرح و ادامه می‌دهد: بینی پسرم در این درگیری از ۲ ناحیه شکسته و این هفته دومین عمل جراحی اش را انجام خواهد داد، درحالی که در فوت بیمار تقصیری نداشته و همه تلاشش را برای احیای او انجام داده است. هم عوامل انتظامی بیمارستان باید بیشتر مراقب کارکنان خود باشند و هم از همراهان بیمار گله دارم که زحمات تیم درمانی را نادیده می‌گیرند.

حمایت‌های درمانی و قانونی از کارکنان آسیب دیده

مدیر عامل مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) در این باره می‌گوید: همان روز حدود ۱۰ دقیقه بعد از اتفاق به همراه مدیر و مسئول حراست، به بخش سرزدیم. وظیفه ما هم بررسی وضعیت بود و هم حمایت و دلداری از پرستار و پزشک آسیب دیده. علاوه بر صدمات جسمی، فشار روحی خیلی زیادی به کارکنان وارد شده بود که شکایت کردیم و مراحل درمانی و قانونی را پیگیری خواهیم کرد.

به گفته دکتر علی خورسند وکیل زاده در این ماجرا فرد متوفی یک بیمار نودساله بود که از یکی از شهرستان‌ها به مشهد آمده بود و همکارانم بیشتر از یک احیا (CPR) عادی که طبق معمول ۴۵ دقیقه طول می‌کشد برای او زمان گذاشتند. تاحدی که همه عوامل از فوت او مطمئن بودند، اما هنگامی که به بستگانش تسلیت گفتند آن‌ها به سوی پزشک و پرستار حمله ور شدند.

۲۰ هزار مراجعه کننده در ماه

رئیس بیمارستان امام رضا (ع) بااشاره به حجم ورودی بیماران به این بیمارستان اظهار می‌کند: حجم ورودی در بیمارستان امام رضا (ع) که از همه شهر‌ها و روستا‌های استان و استان‌های هم جوار پذیرش می‌شوند، بسیار زیاد است. فقط در اورژانس عدالتیان در هر ماه بین ۱۹ تا ۲۰ هزار نفر مراجعه کننده در همه سطوح داریم که حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر روزانه در این مرکز درمانی بستری و ترخیص می‌شوند. همه این موارد را بگذارید در کنار محدودیت‌هایی که در حوزه مسائل مالی و نیروی انسانی وجود دارد که باز هم خدمات به بهترین شکل ارائه می‌شود. او با رد این ادعا که کیفیت خدمت رسانی در مراکز دولتی مانند مراکز خصوصی نیست، توضیح می‌دهد:‌برای اثبات کیفیت این ادعا فقط کافی است در یک روز تعداد ورودی بیماران بیمارستان‌های خصوصی را با جمعیت ورودی بیمارستان‌های دولتی با امکانات موجودش، مقایسه کنید و ببینید کدام خدمت بهتری ارائه می‌دهند. چون از نظر کادر متبحر پزشکی بیمارستان‌های دانشگاهی بهترند، پرسنل هم بسیار متعهدترند و خوب از همین رو خیلی وقت‌ها بیماران بدحال بیمارستان‌های خصوصی هم به بیمارستان‌های دانشگاهی قائم و امام رضا (ع) اعزام می‌شوند.

هیچ قصوری از سوی پرسنل درمانی رخ نداده است

دکتر خورسندوکیل زاده همچنین تأکید می‌کند: باوجود میزان ورودی و خروجی و شلوغی و ازدحام بیماران، پرسنل و پزشکان بیمارستان امام‌رضا (ع) همه تلاششان را می‌کنند و تقریبا در این حوادث هیچ گونه قصوری متوجه کارکنان نیست. آن‌ها آموزش دیده هستند تا شرایط روحی همراهان را در نظر بگیرند و با آنان همراهی کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.